abiler almaya elimizden geldigince gayret edelim ama cok fazla bulmakta zor... bunu klubun bir an önce biseyler yapması lazım... en cok iste onlara dusuyor... kolay gelsin...
SELAM ARKADASLAR,
ONCELIKLE SITE YONETIMINE BIZE BU IMKANI SAGLADIGI ICIN TESEKKUR EDERIM.LISANLI URUNLER ILE ILGILI OLARAKDA ISTANBUL DA SIVASSPORUMUZUN URUNLERINI BULABILECEGIMIZ BI YER YOK GONUL ISTERKI LISANSLI URUN ALALIM VE KULUBUMUZE BI KATKIMIZ OLSUN AMA LISANSLI URUN MAALESEF YOK. O YÜZDEN TARAFTAR STAD ETRAFINDA SATILAN SAHTE URUNLERI ALMAK ZORUNDA KALIYOR.BURADA IS KULUBUMUZE DÜŞÜYOR EN AZINDAN BIR SIVASSPOR STORE MAĞAZASI ACABILIR.
SAYGILAR,
caglayan abi sana sivasspor taraftari olarak hepimiz katiliyoruz tabiki sivasin orjinal mallarini alalim hep destek tam destek verelim hersey sivasspor icin
BU KONUDA ENBÜYÜK GÖREV YİNE YÖNETİME DÜŞÜYO BİZLER KORSAN ÜRÜN KULLANMAMAYA DİKKAT ETMELİYİZ FAKAT YÖNETİMDE BİRŞEKİLDE TALEP BOŞLUĞUNU DOLDURMASI LAZIM ŞÜAN İSTANBULDA HİÇ BİR ÜRÜN BULAMIYORUZ KORSANLARDAN ÖNCE YÖNETİM EL ATMASI LAZIM ZAMAN KAYBI OLMADAN!!!!!!!
iyide abi sivastan başka biryerden sivassporun resimi ürünleri satılmıyor tabiki bizler klübümüzün resmi ürünlerini almak isteriz bu konuda en azından büyük şehirlerde bir iki tana mağaza açılması gerekir..bu konudada çalışmaların yapıldığını biliyorum sene istanbul istiklalde en az 3 büyükler kadar sivassporunda formasını giyen insanların olacağınada inanıyorum...bizede bu yakışır
KORSAN ÜRÜNLE MÜCADELE DE HEPİMİZ SAGDUYULU OLURSAK KULÜBÜMÜZÜ GERCEKTEN ZOR BİR DURUMDAN KURTARIRIZ.HEPİMİZ SİVASSPORUN GÖNÜLLÜ MÜFETTİŞİ OLALIM.VE BİRAZ ZAHMETLİ DE OLSA ŞİMDİLİK BİLDİĞİM KADARIYLA SADECE ORJİNAL ÜRÜNLERSİVASTA VAR.ORADA YASAYANLARIN YARDIMIYLA ORJİNAL ÜRÜNLERE KAVUSABİLİRİZ.
SİVASSPOR'LUYUM DİYORSANIZ ORJİNAL ÜRÜNLER ALMALISINIZ :!: