Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TEMİZ"LİG" İstiyoruz
Alt 07.07.2011, 09:38   #261
zkrllh58
Yiğido

zkrllh58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

192 Mesajına 332 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 zkrllh58 COK SEVILEN BIR KISIzkrllh58 COK SEVILEN BIR KISIzkrllh58 COK SEVILEN BIR KISIzkrllh58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: TEMİZ"LİG" İstiyoruz

benim anlamadgm bizim baskandan haric hicmi yoneticimz yok aceba onlar tatilmi yapyor nerde onlar niye kimseden bir ses ckmyor bu site ve sitedekilerden baska hic kimse svassporla ilgilenmiyor hakkini savunmuyor !!!
Alt 07.07.2011, 09:41   #262
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Neler neler dönmüş meğerse ;

http://www.tumspor.com/haber/2011070...n-fotograf.php

tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2011, 09:49   #263
OzkanBaskan
Yiğido

OzkanBaskan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

142 Mesajına 236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 OzkanBaskan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

olaylar karşısında soğuk kanlı durmak lazım biraz daha beklemeliyiz ne olup bittiğini
er ya da geç görcez.. bu iş sadece fener ve sivasın üzerine yıkılmamalı cezamız belli olsun çekelim diyenler var bence çok saçma!!!! sesimizi daha fazla nasıl duyururuz onun cevabını bulalım düşmek ya da cezaalmak değil olay. diğer takımlar sütten çıkma ak kaşık biz mi kötüyüz bırakın bunu beyler..destek olup sesimizi yükseltip birlik olma zamanı inceldiği yerden kopsun düşüncesiyle bakmayalım olaya.
OzkanBaskan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Mecnun Odyakmaz'a destek
Alt 07.07.2011, 10:03   #264
kakikli
Tecrübeli Yiğido

kakikli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 kakikli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Mecnun Odyakmaz'a destek

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivasspor fenerbahçe maçında ermanın attığı gole sevindim diye yanımdaki sivaslı olup fenerbahçe formalarıyla maça gelen ********lerle yumruk yukruğa kavga ettik
protokol trübününde yönetimin başkanın gözleri önünde dışarıya çıkarıldım o gün çok kızmıştım
senelerdirki deplasmanını çilesini çektiğim takımın trübününden dışarıya atılmıştım
o gün bana özelden mesaj atanlar onlar kendilerini biliyor abi ne diyorsun dünyanın parasını kazandık diyen buyrun
şimdi o kazandığınız paranın 10 mislini verinde şu bize yakıştırılmaya çalışılan pisliği temizleyin
fenerbahçe,galatasaray ,beşiktaş bunlar futbolun kirli yüzleri anadolu kuluplerinide kullanır işleri biter bir kenara paçavra gibi atarlar aynı bizim durumumuza düştüğümüz gibi
trabzon,bursa bu takımlara yalakalık yaltakcılık yapmadığı için şampiyon oldular büyük takım oldular
tek hedefimiz vardı bizim yıllardırki sivasda sivasspor herkesin tuttuğu takım olsun yeni nesil gençler sivassporu tutsun bizim emeklerimizi bir maçda çaldılar
ben hala bu sitede yorumların arasında günahların takımı fenerbahçeyi ağızlarına alanları içime sindiremiyorum
bu nadide şehire bu nadide takıma bu lekeyi bu ******** kulup vurmuştur
biz dostlarımızı öyle hemen satmayız sonuna kadar mecnun başkanın arkasındayız ama yine tekrarlıyorum o günki yaptığı hataydı inşallah hatalarından ders çıkarmıştır
ani doğru tespitler bunlar, eminim çoook pişman olmuşlardır ama gidişat kötü deliller varsa düşeriz ve biterizzz...
Alt 07.07.2011, 10:06   #265
Ahwettt
Tecrübeli Yiğido

312 Mesajına 646 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 Ahwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Korcan'ın avukatı: "Korcan ile ilgili somut hiçbir delil yok. Telefon dinlemelerinde şikeyle ilgili tek bir sözcük yok."

Avukat Yücel Önder: "Tutuklananlar en az 6 ay tutuklu kalacak"

Bu durumda Sivasspor olarak hızlı bir şekilde Bank Asya için hazırlık yapmalıyız. Bank Asya'ya düşme ihtimalini şu andan itibaren düşünmeliyiz. Olağanüstü kongre ile hızlı bir şekilde yeni bir yönetim kurulu seçilmeli.Mesela 4 Eylül Başkanı Ahmet Polat olabilir. Ya da Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem. Bakan İsmet Yılmaz'ın büyük bir komisyon toplamasını ve yeni seçilecek yönetime öncülük yapmasını istiyorum.

Daha sonra çok büyük mali ve ekonomik yapılanma gerekiyor. Çünkü ekonomik anlamda çok zor durumda kalacağız. Sözleşmesi otomatik olarak iptal olacak olan oyuncularımız olabilir. Bunun haricinde para eden bazı oyuncuların satılması gerekebilir. Yabancı oyuncularımızın sayısını 4'e falan kadar düşürmemiz gerekecek. Çünkü Bank Asya'da 3 tanesini oynatabiliriz ancak.
Çok bilmiş arkadaşım sen kendini burlarda boşa çürütüyorsun. Bak iki dk da çözümleri sıraladın 1 saatte Türkiyeyi kurtarısın
Ahwettt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2011, 10:09   #266
akifesk
Usta Yiğido

akifesk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

406 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 akifesk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Emniyet: "Bu şike dalgasının henüz 1. kısmı 2. Şike Dalgasıda var"
-daha durun ne canlar yanacak daha.. Sivasspor şikeci diğer takımlar sütten çıkmış akkaşık değiller ya ...
akifesk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2011, 10:17   #267
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1073 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Korcan'ın avukatı: "Korcan ile ilgili somut hiçbir delil yok. Telefon dinlemelerinde şikeyle ilgili tek bir sözcük yok."

Avukat Yücel Önder: "Tutuklananlar en az 6 ay tutuklu kalacak"

Bu durumda Sivasspor olarak hızlı bir şekilde Bank Asya için hazırlık yapmalıyız. Bank Asya'ya düşme ihtimalini şu andan itibaren düşünmeliyiz. Olağanüstü kongre ile hızlı bir şekilde yeni bir yönetim kurulu seçilmeli.Mesela 4 Eylül Başkanı Ahmet Polat olabilir. Ya da Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem. Bakan İsmet Yılmaz'ın büyük bir komisyon toplamasını ve yeni seçilecek yönetime öncülük yapmasını istiyorum.

Daha sonra çok büyük mali ve ekonomik yapılanma gerekiyor. Çünkü ekonomik anlamda çok zor durumda kalacağız. Sözleşmesi otomatik olarak iptal olacak olan oyuncularımız olabilir. Bunun haricinde para eden bazı oyuncuların satılması gerekebilir. Yabancı oyuncularımızın sayısını 4'e falan kadar düşürmemiz gerekecek. Çünkü Bank Asya'da 3 tanesini oynatabiliriz ancak.

kardeş neden her yorumunda olaylara felaket senaryosuyla yaklaşıyorsun? aldığım duyuma göre büyük ihtimal hiçbir takım küme düşürülmeyecek büyük ihitimal eksi puanla lige başlayacak..sizler bugünden biz buna razıyız derseniz hemen cezanızı keserler..bu arada unutmadan şikede adı geçen maçlarda ts nin maçları da var ve küme düşürülecekse onun da düşmesi gerekiyor ama tsyi kollayan bu zihniyet varken onu da dolayısyla hiç bi takımı küme düşüremezler buraya yazıyorum...
Alt 07.07.2011, 10:31   #268
tavatir
Usta Yiğido

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş neden her yorumunda olaylara felaket senaryosuyla yaklaşıyorsun? aldığım duyuma göre büyük ihtimal hiçbir takım küme düşürülmeyecek büyük ihitimal eksi puanla lige başlayacak..sizler bugünden biz buna razıyız derseniz hemen cezanızı keserler..bu arada unutmadan şikede adı geçen maçlarda ts nin maçları da var ve küme düşürülecekse onun da düşmesi gerekiyor ama tsyi kollayan bu zihniyet varken onu da dolayısyla hiç bi takımı küme düşüremezler buraya yazıyorum...
Bu felaket senaryosu değil. En kötü senaryoya hazırlıklı olmak. Şimdiden herşeye hazırlıklı olalım diyorum. Ben de isterim böyle olmamasını ama işler iyiye gitmiyor.
Alt 07.07.2011, 10:32   #269
tavatir
Usta Yiğido

Alıntı:
Ahwettt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok bilmiş arkadaşım sen kendini burlarda boşa çürütüyorsun. Bak iki dk da çözümleri sıraladın 1 saatte Türkiyeyi kurtarısın
Dikkat ettiysen böyle böyle çözülür demedim. Çözüm için hızlı harekete geçmenin ve çözüme götürecek adımları kimlerin atması gerektiğini yazdım. İyi oku iyi anla.
Alt 07.07.2011, 10:33   #270
akifesk
Usta Yiğido

akifesk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

406 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 akifesk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivas -10 puandan fazlasıyla başlarsa yine düşer...
akifesk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
&#”, arkandayız, baŞkan, başkanım, bırakılmadılar, destek, geldin, hoş, mecnun, neden, odyakmaza, otyakmaza, senaryosu, seninleyiz, temİzlİg, İstiyoruz, yİĞİd, İşte, Şike

Seçenekler Arama
Stil