haydaa şansa bak stadda olamıcam ya off kayseriye iş için gitmem gerekecek bir mucize olsa maç pazara alınsa nolurki:(neyse artık uefa kupası maçlarımıza giderim bende
KARDESIM SEN CUMARTESI UCAKTA OLURSAN ZATEN GITMIS OLURSUN
PAZAR GÜNÜ NASIL BIR DAHA MACI IZLIYORSUN ANLAMADIM
BENCE COK SACMA BIR SORU
Usta Ben Cumartesi Türkiye Geliyorum Almanyadan, demek istedigim cumartesi ucakda olcam eger mac pazar olsaydi bakabilirdim ve öylede oldu UEFA acikladi cok sevindim suan.
Nerelerden Nerelere geldik !!! Avrupa kupasinda senelerce Mücadele eden,Portekizin en iyi 5 ci takimi olan S Bragaya Karsi sivassporumuz macin favorisi.!!! Simdi Favori oldugumuz demek maci kesin alacagimiz anlaminada gelmiyor oynanmadan hic bir mac alinamaz ama su da bir gercekki sivassporun gecirdigi basarili sezonu idda sirketleri göz önünde bulunduruyor Lider GS 79 Puan - FB 73 puan - Sivasspor 73 Puan alan bir takimi ciddiye alinacagini biliyorlar ... Bence Sivasspor ilk macta Sportig Bragayi kesin yenecek kapasiteye sahip ama bu alacagimiz skor bizi portekize rahatlatici bir skor olmali gol yemeden 1-0 - 2-0 gibi skorlarla gidersek orda biz gol atariz.. insallah 2-0 olursa Turu 100 % 50 garantileriz....
Avrupa idda Sirketleri macin favorisinin Sivasspor oldugunu acikliyor, Verilen rakamlardada acikca görünüyor..