Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İSRAİLİ ŞİDDETLE KINIYORUZ
Alt 06.01.2009, 20:42   #21
D_Mrsic
Acemi Yiğido

D_Mrsic - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

41 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 D_Mrsic Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: İSRAİLİ ŞİDDETLE KINIYORUZ

Acıkcası ben sahsen ortadogunun osmanlılara yaptıkları ıhanetın bedelını odedıklerını dusunuyorum. ortadogudakı butun mılletler ingilizlerle bir olup osmanlının arkasından vurdular.zaten osmanlıdan sonra o topraklar gun yuzu gormedı hic. ama genede ınsanın ıcı acıyor ve her gecen gun HİTLERi anlıyorum...
D_Mrsic isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2009, 20:46   #22
D_Mrsic
Acemi Yiğido

Alıntı:
filistinli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bende senin söylediğini söylüyorum Dr_Mrsic "gelecegı degısterecek onlem ve tepkı gerekır..." Kelebek etkisini bilirsin, belki budur istediğim
sen sadece balılı gonderılsın diyosun. bumudur gelecegı degistiren onlem allah askına. ayrıca ısmıme gonderme yapmıssın. acıklama gereksımını hıssettım. Damir Mrsic Bosna-Hersek'in Tuzla sehrinde dogmus. musluman bırıdır.ayrıca turkıyede senelerdır(10 seneye yakın) basketbol oyanamakta suanda fenerbahce ulkerın takım kaptanıdır ve turk olmustur. ısmıde ayrıca osmanlıca bır ısımdır. damir osmanlıcada ınce ve narın anlamına gelmektedır. sadece ıcım rahat etsın die sana acıklama geregı duyuyorum. belkı ısmımden yabancı hayranı dusunebılırsın.. ayrıca nıckle fılistinli olup fılıstıne destek verılmez onu kalben yasamak gerekır oke...
Alt 06.01.2009, 20:52   #23
filistinli
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 filistinli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
D_Mrsic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen sadece balılı gonderılsın diyosun. bumudur gelecegı degistiren onlem allah askına. ayrıca ısmıme gonderme yapmıssın. acıklama gereksımını hıssettım. Damir Mrsic Bosna-Hersek'in Tuzla sehrinde dogmus. musluman bırıdır.ayrıca turkıyede senelerdır(10 seneye yakın) basketbol oyanamakta suanda fenerbahce ulkerın takım kaptanıdır ve turk olmustur. ısmıde ayrıca osmanlıca bır ısımdır. damir osmanlıcada ınce ve narın anlamına gelmektedır. sadece ıcım rahat etsın die sana acıklama geregı duyuyorum. belkı ısmımden yabancı hayranı dusunebılırsın.. ayrıca nıckle fılistinli olup fılıstıne destek verılmez onu kalben yasamak gerekır oke...
Hitlere hak vermeye başlayan birinin kansız bir tepkiyi anlamamasına inan şaşırdım. anlaşılan ne sen beni anlayacaksın ne ben seni. Senin düşüncen sana benim düşüncem bana
(ayrıca ismine gönderme yapmak aklımın ucundan geçmedi, bunuda bilmeni isterim)
filistinli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2009, 20:54   #24
mev58lüt
Yiğido

mev58lüt - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

267 Mesajına 314 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 mev58lüt FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Asagık korkak siyönistler savunmasız sivilleri füze ve tankla vurarak nasıl cesur olduklarını ispatlayacaklar sözde aslında bu fare kadar korkaklar bir gün çil yavrusu gibi kaçacaklar o günde yakın.Sadece direnişci mücahitlerin teknolojik silah edinmesi kadar yakın.
mev58lüt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2009, 20:57   #25
D_Mrsic
Acemi Yiğido

ben senın amacını ıyı bılıyorum.sıteye yenı uye olup mılletı galeyana getırmeye calısıyorsun... ayrıca hitlerin kım oldugunu biliyormusun. neden bole bısey yaptıgını bılıyormusun? neyse o onun dusuncesıymıs yapmıs.. ben sadece bole pıs ınsanlar ancak pıs ınsanlar tarafından cezalandırılıor demek ıstedım..deli deliyi gorunce sopasını saklarmıs mısalı..ayrıca hıtlerı ne ovdum nede overım tamammı? suan cok hassas bır donemdeyız. lutfen forumdakı arkadaslarımızın bu duygu yogunlugundan yararlanıp. mılletı galeyana getırmeye calısmayınız. sizin amacınız ancak budur. cunku sıteye yenı uye olup. balili gonderılsın dıe baslık acan bırı hakkında baska bısey dusunemıyorum.. tamammı?
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı D_Mrsic'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.01.2009, 21:20   #26
D_Mrsic
Acemi Yiğido

yazgıdın kelimelerin yanına unlem ısaretı koyup edebiyat yapmasan nolurdu acaba.. hıtlerı bılmemende gayet normal. ayrıca karsı takım taraftarı ne dusunurse ne tezahurat yaparsa yapsın cokta onemlımı sıvassporumuz ıcın... bikere mantıklı olan bır ınsan dusunur. ya bız balılıye yahudi die laf atıyoruz ama adamın ne sucu var yıllardır turkıyede. suana kadar turkluge hakaret eden bı davranısı olmamıs diye dusunur. zaten turkıyedekı taraftarların buyuk cogunlugu bılınclımı. anlayıslımı solermısın? o yuzden her sehırde bu kadar olay oluyor dimi? bız daha bırbırımızı anlamıyoruzkı ulke ıcınde. kaldıkı bunumu anlayacaklar.. ıstedıklerı kadar hakaret etsınler kufur etsınler. KÖPEKLER HAVLUYOR DİYE; KERVANLAR YOLLARINI DEĞİŞTİRMEZLER diye bi atasozu var bilirmisin?? kımsenın yaptıgı tezahurat bızı ılgılendırmez ılgılendırmemelı... ayrıca suan duygu yogunlugundan dolayı yazdıklarında sana hak veren ama 2 dakıka sakın dusunupte ne alakası var tepkı ıle balılının dıyen bussuru hemserım vardır ınan bana. AYRICA BU FORUMDAKI İNSANLARI DAHA FAZLA GALEYANA GETIRMEDEN DAHA FAZLA UZMEDEN LUTFEN CIK GİT TAMAMMI? BIZIM SAGDUYULU OLAYLARI IDRAK EDEBILEN;YORUMLAYABILEN KENDINI ONA GORE AYARLAYABILEN. ONLEMINI ALABILEN INSANLARIMIZA IHTIYAC VAR. SENIN GIBI 1 HIDDETLE CELALLENIP. SONRA DAHA KOTU SONUCLARA YOL ACACAK TEPKILERI GOSTERENLERE DEGIL....KESKİN SİRKE KUPUNE ZARARDIR!!!
İSRAİLİ ŞİDDETLE KINIYORUZ.....
Alt 06.01.2009, 22:12   #27
yusuf_yusuf
Usta Yiğido

yusuf_yusuf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

329 Mesajına 482 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 yusuf_yusuf FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart İSRAİLİ ŞİDDETLE KINIYORUZ.....

DEĞER Lİ ARKADASLARIM DEĞERLI YONETICILER BIZDE FİLİSTİNE DESTEK VERELIM BIZLERDE FİLİSTIN İÇİN YARIMLAR TOPLAYALIM SMS ATALIM VEYA PARA GIDA MADDİ MANEVİ YARDIMLARYAPALIM BIZDE MÜSLÜMANIZ ONLAR BIZLERIN KARDESLERI

BUGUN ONLARA OLAN YARIN BIIZLERINDE BASINA GELİR SUSMAYALIM SESLERİMİZİ YUKSELTELIM --GEREKIRSE BIZLER GİDELİM YARDIMA--

GORUSLERINIZI BEKLIYORUM____-
Alt 06.01.2009, 22:14   #28
D_Mrsic
Acemi Yiğido

Standart Cevap: İSRAİLİ ŞİDDETLE KINIYORUZ.....

boyle bir konu acılmıstı degerli kardesim ama neyse duyarlılıgın ıcın kalbten tesekkur ederım...ıstersen o acılan konuya fıkırlerını paylas en azından kopukluk olmaz ne dersın?
Alt 06.01.2009, 22:40   #29
münihliyigido58
Tecrübeli Yiğido

münihliyigido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

378 Mesajına 771 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 münihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISI

Israili kiniyorsaniz yada kinamak istiyorsaniz, Israil devletinin politikasini Israili insanlarla esit göstermeyin. Bir insan yahudi cemaatindan geliyorsa, onun otomatikmen Israil devletinin saldirilariyla alakasi yoktur. Bir kez daha diyorum Israil halkini, Israilin dis politikasiyla kiyaslamayin. Bu sayfada gösterilen Yahudi düsmanligi, yani antisemitizimin zemini olmamali.

Delikanli Türkün irkicidan baska düsmani yoktur!
münihliyigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.01.2009, 11:39   #30
TS58
Usta Yiğido

TS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Başta pkk olmak üzere,israil ve a.b.d tüm adilerin canı cehenneme.
TS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ayağa, fİlİstİne, kalk, kiniyoruz, sende, yardim, İsraİlİ, Şİddetle

Seçenekler Arama
Stil