sivassporun arjantin temsilcisi
helal olsun, adam memleketini unutmamış
düşünce boyutunda kalsa da memleketini özleyenlerden
azıcık yük tutup büyükşehirlere gidip sivasın maçlarını gazete-tvlerden bile takip etmeyenlerin varlığı düşünüldüğünde kendisine teşekkür etmek lazım olduğunu sanıyorum, bilmem haksız mıyım, temennimiz geleceği parlak bir-iki genç arjantinliyi sivas a kazandırması
Vaybea taa Arjinte bile bir Sivaslı varmış, helal olsun El Turco'ya yıllardır orada
yaşamasına rağmen memleketini unutmamış. Anadolu kültürü, vefası budur. Tebrikler El Turco
Bu Konuda tarık_el_taib'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Arjantin Milli Takımı'nda bir Sivaslı... Futbolla yatıp kalkan futbolu adeta bir din gibi gören ülkede futbolun tepe noktasında olabilmek gerçekten bizler için gurur verici. Sivasspor'a futbolcu konusunda da yardımlarını bekliyoruz. Belli mi olur belki yeni bir Messi Sivasspor'dan çıkar. Röporatj için teşekkürler. Çok güzel bir söyleşi olmuş ellerinize sağlık.
Sayın Nurhay bey Arjantin gibi futbolun din gibi benimsendiği bir ülkede üst
düzey yönetici olması ve kilometrelerce uzaklardan Sivas'ı ve Sivasspor'u
unutmaması örnek bir duygu, El Turko'yu tebrik ediyorum.
__________________ SPOR SEVGİ,BARIŞ ve KARDEŞLİKTİR
Nurhay abiyle ilk olarak Almanya’ ya Dünya kupalarına geldiklerinde önce telefonla sonra yüzyüze tanışma fırsatımız oldu.
Kendisi bizi çok sıcak bir şekilde tam bir Sivaslı gibi karşıladı. Kendisi milli takım sorumlusu olduğu için haliyle aşırı yoğun olduğu halde bizimle çok yakında ilgilendi ve hatta hotelin lobisinde sürekli rahatsız edildiğimiz için kendi odasında sohbetimize devam ettik.
Memleketini unutmamış bizlerin gözümüzün içine bakarak sohbet ediyordu.
Kendisi hakkında sitemizde yazılan yorumları görünce, duygulanıp gözyaşlarını tutamadı.
Dediği şuydu: „Ben dünyanın neresindeyim ve siz neresindesiniz ve beni araştırarak buraya kadar gelip buldunuz, benim için bundan büyük mutluluk olabilirmi? “
Açıkçası bizi bu kadar güzel ve sıcak bir şekilde karşılayacağını tahmin etmemiştik.
O günden beri kendisiyle irtibat içerisindeyiz, bayramlarda, özel günlerde sürekli telefonlaşıyor, mesajlaşıyor Sivas ve Sivasspor ve Maradonanın milli takımın başına nasıl geçtiği gibi konular hakkında sohbet ediyor ve kendisiyle hemşehri bağımızı sıcak tutuyoruz.
Kendisine bu güzel ve sıcak ilgisinden dolayı teşekkür ediyor ve Arjantine selamlarımı iletiyorum.
2006 da yapmış olduğumuz röportajı buradan okuyabilirsiniz. http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7366