Cevap: Beşiktaş Maçında Tribün Şovuna Var mısın Yi
BENİM UZUN ZAMANDAN BERİ DÜŞÜNDÜGÜM BÜYÜK BAYRAKLARA BEYAZ BAYRAĞIN ÜZRİNDE KIRMIZI KIRMIZI BAYRAGIN ÜZERİNDE BEYAZ YİNE BEYAZ BAYRAĞIN ÜZERİNDE ŞAMPİYON KIRMIZI BAYRAĞIN ÜZERİNDE SİVAS YAZISI PEŞPEŞE DALGALANMASI BUNUNLA BERABER YİNE BÜYÜK BAYRAKLARABAŞKANIMIZ TEKNİK TREKTÖRÜMÜZ VE FUTBOLCULARIMIZIN RESİMLERİNİ DALGALANDIRMAK İNŞALLAH OLUR.....
taraftarı tribünlerin görüntüsüde havaya getirmekte etkili oluyor.Sivasta hiç tirbün süslemesi yok.
bu nedenle güzel süslemeler olmalı.Tüm anadolu takımlarının flamaları asılmalı.madem anadolu adına yürütüyoruz bu işi o şekilde tüm türkiyeye mesaj verilmelidir.
birde bilmem yapabilirmiyiz.
bir gurup illerin plakalarını sırası ile bağırıp ardından alkışlarla burada diye seslenmeli
ondan sonrada hiç kesintisiz "Anadolu burada ,Türkiye burada" diye bağırmalıyız
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı konartr58'a Teşekkür Ediyor...
Alıntı:
konartr58 Nickli Üyeden Alıntı
taraftarı tribünlerin görüntüsüde havaya getirmekte etkili oluyor.Sivasta hiç tirbün süslemesi yok.
bu nedenle güzel süslemeler olmalı.Tüm anadolu takımlarının flamaları asılmalı.madem anadolu adına yürütüyoruz bu işi o şekilde tüm türkiyeye mesaj verilmelidir.
birde bilmem yapabilirmiyiz.
bir gurup illerin plakalarını sırası ile bağırıp ardından alkışlarla burada diye seslenmeli
ondan sonrada hiç kesintisiz "Anadolu burada ,Türkiye burada" diye bağırmalıyız
çok güzel bir fikir gardaş.hepsini tek tek saymamız biraz zor olur ama temsili onu anımsatacak bişeyler çok güzel olur.ii düşünmüssün
Sıvasspora ezıktas karsısında basarılar dılerım.Taraftar konusuna gelınce arkadaslar cok buyuk eksıklıklerınız var.En azından mac baslarken butun stad aynı agızdan bır tezahuratla maca baslayabılırsınız.Sonra oturan yıne oturur.Ama o coskuyu gordukten sonra oturacak taraftar olacagınıda sanmıyorum.Takımınızın kıymetını bılın arkadaslar destegı esırgemeyın.Tekrar gonulden basarılar.Hadı yıgıdolar sızden elınızden geldıgı kadar taraftar sov beklıyorum.Iyı aksamlar
Alıntı:
B[AŞK]KENT Nickli Üyeden Alıntı
Sıvasspora ezıktas karsısında basarılar dılerım.Taraftar konusuna gelınce arkadaslar cok buyuk eksıklıklerınız var.En azından mac baslarken butun stad aynı agızdan bır tezahuratla maca baslayabılırsınız.Sonra oturan yıne oturur.Ama o coskuyu gordukten sonra oturacak taraftar olacagınıda sanmıyorum.Takımınızın kıymetını bılın arkadaslar destegı esırgemeyın.Tekrar gonulden basarılar.Hadı yıgıdolar sızden elınızden geldıgı kadar taraftar sov beklıyorum.Iyı aksamlar
saol kardesim düsüncelerin icin ama gelde bi taraftara sor
Alıntı:
B[AŞK]KENT Nickli Üyeden Alıntı
gardaşım desteğiniz için sağolun. ankaragücü taraftarı gibi bi taraftar topluluğu oluşturma amacındayız.çok iisiniz bu konuda. inşallah bizde bu konuda daha ii oluruz.
Maratonda 67 Derneği var Kale Arkasında grup olarak sadece biz varız kiminle birleşelim söyleyinde bi birleşelim maçta 90 dk boyunca bağırmak isteyen Kale Arkası Gar tarafına gelsin
Bu Konuda YiğidoGençlik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alıntı:
YiğidoGençlik Nickli Üyeden Alıntı
Maratonda 67 Derneği var Kale Arkasında grup olarak sadece biz varız kiminle birleşelim söyleyinde bi birleşelim maçta 90 dk boyunca bağırmak isteyen Kale Arkası Gar tarafına gelsin
bencede.ya adam sağındfaki solundaki bağırmayınca bağıramıyor.gelsin kale arkası gar tarafına.hep beraber sesimiz daha gür çıksın.inletelim.işte taraftar işte şampiyon sloganının hakkını verelim.takım iyi bu taraftra bu takımı taşıyamıyor.gelin birlik olalım.