GÜNER kardeş bu resimleri nereye atmıştı bilmiyorum ama teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca biraz daha yana kaysaydın kardeş sakaryalı 2 dostumuzuda çekerdin. Amacım bu maçta TATANGALARIN olduğunuda duyurmaktır. Allah razı olsun, o bu şu demiyorlar bizi buldular ve eşlik ettiler. Dedikleri cümle şuydu. Siz bize GÜNGÖREN BELEDİYE maçında destek verirsinizde biz size vermezmiyiz dediler. EYVALLAH...
Ertuğrul kardeşim sanırım ordaydı, gördüm ve yanına gitmek isterken kaybettim. Hakkını helal etsin çünkü birgün ona görünce gelirim demiştim. Belki o da sezmiştir yanlış anlaşılma olmasın. Ben onu tanıdım ama. Çünkü tanınmayacak gibi değil.

Yada şaşırıyormuyum ne.
Ayrıca dernekten 2 genç kardeşimiz sigara verdilerdi bana teşekkür ederim. İsimlerini bilmem, Önümüzde
burak abi hanımıyla beraber oturuyordu. Onu çok seviyorum heyecandan bize neyse... ŞL mutluluğu yetti bize.
Bir dahaki ilk DEPLASMAN maçında görüşmek dileği ile ve ALLAH rızası için Sakaryasporlu TATANGALARIN fotoları varsa yükleyiniz. Çünkü o gün unutulmayacak bir gündür.