ne ilginçtir ki türkiyemiz için yarışanlar yabancı yazıklar olsun hiçmi aslanlar gibi bi türk yok oy moy vermem
75 milyon nüfusun olacak bir türk dünyaya bedel diye hava atacksın sonra ismini fazla bilmedigimiz bir ülkeden atlet transfer edeceksin bu herkesin ayıbı
__________________ Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivasspor
Katılıyorum sana
Ben Her kesin kendi mensubu olduğu ülkenin formasını giymesi gerektiğine inanıyorum. Milli takım kulüp değildir bunun transferi falan olmaz. Nüfus cüzdanında insanın doğduğu şehir nasıl değişmiyorsa uyruğu da değişmemeli.
iyide mehmet aurellioda brezilyalı ama türk oldu milli takımda kosturyor alakası yok sizin dediklerinizle
70 MİLYON nüfuslu 87 yıllık Cumhuriyet tarihimiz var geçmişi kahramanlıklarla dolu bizim gibi bir ülkeye,kendi sporcusunu yetiştirememiş ve yabancı devşirmelerle başarı aramamız hiç yakışmıyor.TÜRK ÖĞÜN ÇALIŞ GÜVEN
70 MİLYON nüfuslu 87 yıllık Cumhuriyet tarihimiz var geçmişi kahramanlıklarla dolu bizim gibi bir ülkeye,kendi sporcusunu yetiştirememiş ve yabancı devşirmelerle başarı aramamız hiç yakışmıyor.TÜRK ÖĞÜN ÇALIŞ GÜVEN
75 milyon nüfusun olacak bir türk dünya ya bedel diye hava atacaksın elin zencisini türk yapacaksın sonra kazandıgı başarılar Türkiyenin başarısı gibi göstereceksin koca ülkede madalya alacak atlet yoksa sen elin zencisinden medet umuyorsan bunla gurur degil utanç duymalıyız tabi anlayana
__________________ Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivasspor