Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kısa sürede bazı şeyleri değiştirdik
Alt 31.10.2010, 22:14   #21
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 915 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Kısa sürede bazı şeyleri değiştirdik

Alıntı:
eroldeger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
MAÇTAYDIM rıza hocanın bu takıma gelmesiiçin en çok mücadele eden oldum ama hocaya çok kızdım 3 yıldır burdan herzaman yazıyorum şu ermanı oynatmayın bu gün ermanla başladı hata 1 birde kaleci hata2 maçı buyüzden kaybetik ermandan oyuncuolmaz bunu biraz futboldan anlayan herkes anlar ama bizim hocalar ve yöeticiler anlayamadi iki yıldır bunların yüzünden sürünüyoruz bu gün bjk yogun yaşlı avantajı kulanamadık yenen iki golde kalecimiz hatalı heleilk gol rezalet bu kaleciile liğ bit mez takımda ermen akın m nas saruezide beğenmedim golatmasına ramen m.yıldızda belibir düşüşvar rızahoca bu gün ki ikinci yarı kadrosuyla maçlara çıkmasılağzım kaleci hariç bu kaleciyle dünyanın en çok golyiyen takımıoluruz yazık oldu bir puğan kayıp etik
Erol Gardaş Suarez'i beğenmedim diye bir cümlen var;acaba biz başka bir maç sen başka bir maç mı izledin...Suarez 2. yarı bu takımın en iyisiydi..Adam daha ne yapsın;sahada basmadık yer bırakmadı;koştu,mücadele etti,gol attı,gol pasları verdi,1 topu direkten döndü...Henüz daha 3. maçta sahaya çıkan bir oyuncu için bundan iyisi kaymaklı kadayıf...Suarez oynadıkça açılıyor bence çok daha iyi olacak...İnlşllah haftaya Kamanan'da geliyor;takımda forvet sorunu kalmayacak..2. olarak Kamanan'ın gelmesi takımda forma rakabetini daha da artıracak..M. yıldız artık daha dikkatli oynamalı;çünkü Suarez eğer böyle oynamaya devam ederse ilk 11 de kendisine sürekli yer bulur;forvetin 2. ismi ise form durumuna göre M. Yıldız ve Kamanan arasından birisi olur... İlerki haftalarda herkes görecek bizim bildiğimiz Rıza Hoca koşmayan ,mücadele etmeyen hiçbir oyuncuyu kolay kolay oyntmaz;hatırlarsanız Eskişehirde'de Ümit Karan formsuz olduğu için Rıza Hoca'nın gazabına uğramış ve kadro dışı kalmıştı;M. yıldız da bundan sonra ayağını denk almalı;Kamanan'da artık takımda ;
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.10.2010, 22:37   #22
nefhret_58
Yiğido

nefhret_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 148 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nefhret_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

arkadaşlar suareze güvenmesi bile rıza hocanın kalitesini gösteriyor. golünüde attı, gelir inşallah gerisi. rıza hocaya sonsuz güvenim var.
nefhret_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda nefhret_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.10.2010, 22:43   #23
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

hoca biz ne gördüysek oda onu gördü umarim kaleci konusundada genclere güvenmeli diye düsünüyorum basit gol yemede baslica sebep kalecilerimizin yan toplara cikmamasidir birde defansla uyumla oynamamasidir.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.10.2010, 23:05   #24
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1323 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

hocam ilk yariya korkak basladik bize korkaklik yakisiyo mu bak cift forvet oynaninca bir yigidolumuz cikiyor meydana bize cok gormeyin sunu
Alt 31.10.2010, 23:22   #25
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1293 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Maçı Güven abi ile birlıkte stadyumda izledık. ilk yarı için denecek bir şey yok ancak 2. yarı gercekten iyiydik. Bu takım bir kez daha net olarak gösterdi ki tek forver oynamak bize göre değil. Suarez oyuna girip forveti çiftleyince çok etkili olduk.

Kısa sürede çok şey değişmiş bunu görebiliyoruz ancak Rıza hocamıda eleştirmek istiyorum Cihan'ı oyuna çok geç aldı daha erken girmesi gerekiyordu.

Erman ise bal yapmayan arı, Mehmet Nas sadece boş koşular yapıyor. Zita saman alevi Kadir ve Keita'nın da kaliteleri zaten ortada devre arası orta sahaya dire oynayacak en az 2 oyuncu şart.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.10.2010, 23:24   #26
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1293 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
eroldeger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
MAÇTAYDIM rıza hocanın bu takıma gelmesiiçin en çok mücadele eden oldum ama hocaya çok kızdım 3 yıldır burdan herzaman yazıyorum şu ermanı oynatmayın bu gün ermanla başladı hata 1 birde kaleci hata2 maçı buyüzden kaybetik ermandan oyuncuolmaz bunu biraz futboldan anlayan herkes anlar ama bizim hocalar ve yöeticiler anlayamadi iki yıldır bunların yüzünden sürünüyoruz bu gün bjk yogun yaşlı avantajı kulanamadık yenen iki golde kalecimiz hatalı heleilk gol rezalet bu kaleciile liğ bit mez takımda ermen akın m nas saruezide beğenmedim golatmasına ramen m.yıldızda belibir düşüşvar rızahoca bu gün ki ikinci yarı kadrosuyla maçlara çıkmasılağzım kaleci hariç bu kaleciyle dünyanın en çok golyiyen takımıoluruz yazık oldu bir puğan kayıp etik
Bende maçtaydım Suarezi beğenmedim demişsiniz Suarez oyunu değiştiren adamdı devamlı oyunun içindeydi hem gol attı hemde takım arkadaşlarına golluk pozisyonlar yaratmaya çalıştı. Suarez diye başka bir oyuncuyu söylüyor olmayın sakın ?
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.10.2010, 23:59   #27
kartalyiğido
Acemi Yiğido

kartalyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 592 kartalyiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bana göre son iki sezonun en güzel maçıydı,takım olarak çok iyi mücadele ettik,
puan alsaydık daha güzel olacaktı,
kartalyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kartalyiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.11.2010, 00:06   #28
serkan_ozcan58
Yiğido

serkan_ozcan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

157 Mesajına 222 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serkan_ozcan58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

hocam uzun zamandır ılk defa mutlu oldum cok tesekkur ederım sıze... bu kadar mucadelecı takımı gormeyelı bayagı uzun zaman olmustu.bence dıallo ve suarez baslasaydık orta sahamızı daha kalabalık tutup ılk yarı daha ıyı olabılırdık takımımız ıcın haftaya ıbb macı bızım gerıye donus macımız olacak buna yurekten ınanıyorum...
serkan_ozcan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda serkan_ozcan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.11.2010, 00:15   #29
yol58
Acemi Yiğido

yol58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yol58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

senin allahına kurban sivaslı olsun çamurdan olsun enazından dürüstsün elinden geleni yapıyorsun çokdaha iyi şeyler yapacagına yürekten inanıyorum her koşulda yanındayız hocam yolumuz çetin yolumuz uzun ama kötügünler geride kalacak inşallah durmak yok asaletin yeter
yol58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yol58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.11.2010, 00:23   #30
zaral
Yiğido

zaral - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 143 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 586 zaral FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hocam basit gol yiyip gol atamıyoruz defansa takviye yapacağımızı belli ettin zaten ama forvetede mutlaka takviye yapmamız gerekiyor suarez var iş yapacak gibi kamanan gelecek ama nasıl gelecek kimbilir eğer sağlam gelirse o da iş yapar mehmetyıldızdanda hayırlısıyla bir kurtulursak sırtımız yere gelmez
zaral isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bazı, değiştirdik, kısa, sürede, şeyleri

Seçenekler Arama
Stil