Alıntı:
eroldeger Nickli Üyeden Alıntı
MAÇTAYDIM rıza hocanın bu takıma gelmesiiçin en çok mücadele eden oldum ama hocaya çok kızdım 3 yıldır burdan herzaman yazıyorum şu ermanı oynatmayın bu gün ermanla başladı hata 1 birde kaleci hata2 maçı buyüzden kaybetik ermandan oyuncuolmaz bunu biraz futboldan anlayan herkes anlar ama bizim hocalar ve yöeticiler anlayamadi iki yıldır bunların yüzünden sürünüyoruz bu gün bjk yogun yaşlı avantajı kulanamadık yenen iki golde kalecimiz hatalı heleilk gol rezalet bu kaleciile liğ bit mez takımda ermen akın m nas saruezide beğenmedim golatmasına ramen m.yıldızda belibir düşüşvar rızahoca bu gün ki ikinci yarı kadrosuyla maçlara çıkmasılağzım kaleci hariç bu kaleciyle dünyanın en çok golyiyen takımıoluruz yazık oldu bir puğan kayıp etik
|
Erol Gardaş Suarez'i beğenmedim diye bir cümlen var;acaba biz başka bir maç sen başka bir maç mı izledin...Suarez 2. yarı bu takımın en iyisiydi..Adam daha ne yapsın;sahada basmadık yer bırakmadı;koştu,mücadele etti,gol attı,gol pasları verdi,1 topu direkten döndü...Henüz daha 3. maçta sahaya çıkan bir oyuncu için bundan iyisi kaymaklı kadayıf...Suarez oynadıkça açılıyor bence çok daha iyi olacak...İnlşllah haftaya Kamanan'da geliyor;takımda forvet sorunu kalmayacak..2. olarak Kamanan'ın gelmesi takımda forma rakabetini daha da artıracak..M. yıldız artık daha dikkatli oynamalı;çünkü Suarez eğer böyle oynamaya devam ederse ilk 11 de kendisine sürekli yer bulur;forvetin 2. ismi ise form durumuna göre M. Yıldız ve Kamanan arasından birisi olur... İlerki haftalarda herkes görecek bizim bildiğimiz Rıza Hoca koşmayan ,mücadele etmeyen hiçbir oyuncuyu kolay kolay oyntmaz;hatırlarsanız Eskişehirde'de Ümit Karan formsuz olduğu için Rıza Hoca'nın gazabına uğramış ve kadro dışı kalmıştı;M. yıldız da bundan sonra ayağını denk almalı;Kamanan'da artık takımda ;