Arkadaşlar forvet alınacak diye seviniyoruzda, kaç aydır bir forvet alınamamış, Transfer döneminin bitmesine 1 hafta kala kimi alacak bu yönetim. İnşallah E.Martin ve İbrahim Şahin gibi bir forvet almazlar.
Ya vicdansizlik yapmayin be..dusene vururlar derler ya..
Sizinkiside o hesap..ben pedrieli eneramodan daha iyi ve yararli buliyorum..
Gecen sezon yaptiklari ortada..
Peki 90 macta 60 gol atan sozde yildiz olan naapti ??
Ayakta duracak hali yok, bide emenikeyle kiyaslaniyordu..
Kusurabakmayinda eneramo emenikenin tırnağı bile olamaz!!
Evet forvet transferi sart..bu sakatliktan sonra en az ISE YARIYAN 2 tane.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı furky.b'a Teşekkür Ediyor...
Hiç bir oyuncumuzun sakatlanmasını istemem ancak Varlığı ile yokluğu belli olmayan asla bir Süper Lig takımında tek santrfor olarak oynayamayacak biri olan Pedriel'in sakatlığına üzülmedim aksine sevindim desem yalan olmaz bu yüzden mutlaka iyi bir forvet alınacak.
__________________ BENCE SÜPER BİR HABER BU SAYEDE TRANSFER YAPARIZ OLAYA BİRDE BU YÖNÜYLE BAKMAK LAZIMM
...................... Zamanlama güzel, Artık bi forvet alırız.
.......................... iyi ki sakatlandı diyesim geliyor çünkü başka türlü forvet transferi yapmazdı kulüp ama geçmiş olsun pedo'ya
......................
Öncelile geçmiş olsun diyorum.Fakat PEDRİEL süper lig futbolcusu değil.Hele hele golcüsü hiç değil..........................
Yukarda oyuncumuzun hasta yatağında fotoğrafına bir daha bakın. Sivassporumuz için oynarken hastanelik oldu, yolda yürürken değil.Ayıp ediyorsunuz.
Sadece bir hadis-i şerif hatırlatacağım bu yorumlara şu aziz mübarek gün.
'Merhamet etmeyene merhamet olunmaz'.
Hiç bir oyuncumuzun sakatlanmasını istemem ancak Varlığı ile yokluğu belli olmayan asla bir Süper Lig takımında tek santrfor olarak oynayamayacak biri olan Pedriel'in sakatlığına üzülmedim aksine sevindim desem yalan olmaz bu yüzden mutlaka iyi bir forvet alınacak.
__________________ BENCE SÜPER BİR HABER BU SAYEDE TRANSFER YAPARIZ OLAYA BİRDE BU YÖNÜYLE BAKMAK LAZIMM
...................... Zamanlama güzel, Artık bi forvet alırız.
.......................... iyi ki sakatlandı diyesim geliyor çünkü başka türlü forvet transferi yapmazdı kulüp ama geçmiş olsun pedo'ya
......................
Öncelile geçmiş olsun diyorum.Fakat PEDRİEL süper lig futbolcusu değil.Hele hele golcüsü hiç değil..........................
Yukarda oyuncumuzun hasta yatağında fotoğrafına bir daha bakın. Sivassporumuz için oynarken hastanelik oldu, yolda yürürken değil.Ayıp ediyorsunuz.
Sadece bir hadis-i şerif hatırlatacağım bu yorumlara şu aziz mübarek gün.
'Merhamet etmeyene merhamet olunmaz'.
Gardaş adamın ayağı kırılmadı futbol hayati bitmedi , yada Allah korusun vefat etmedi geçiçi bir sakatlık burda amaç transfer isteğidir. Abartma istersen...
Uefa kupasinda HJK Helsinki alman takimi Schalke 05 karsi oynadi helsinkide bir forvet vardi süper bence balili gibi hizli vuruslari süper o macta 2 golü vardi bence bu futbolcu alinabilinir bonservisi ile adamin ismi Teemu Pukki 21 yasinda bu sezon 16 macta 9 golü var
Uefa kupasinda HJK Helsinki alman takimi Schalke 05 karsi oynadi helsinkide bir forvet vardi süper bence balili gibi hizli vuruslari süper o macta 2 golü vardi bence bu futbolcu alinabilinir bonservisi ile adamin ismi Teemu Pukki 21 yasinda bu sezon 16 macta 9 golü var