Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Türkiye - Almanya
Alt 07.10.2011, 22:52   #21
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1075 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Türkiye - Almanya

Resmen kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı almanlar bizimle...Allah'ın malı sabri ortasaha oynuyor, ruhsuz hamit ayda yılda bir gelen pozisyonu laubali şekilde harcıyor topu 1 saat ayağında tuttuktan sonra atıyor...kazma hakan baltayla kazma servet defansın anasını ağlattılar...kaleci neuer 50 metreden uzun pasla adamları gol pozisyonuna sokuyor bizim bu 2 mal erken ileri çıkıp ofsayta bile düşüremiyor adamı.. Balon yapılıp şişirilen burak yılmaz salağı alman defasnının arasında sana yağı gibi eridi...burak efendi karşında karabükspor yok...

ya mal teknik heyet? o içten pazarlıklı oğuz çetinin bir an önce defolması lazım...hiddink de öyle...hala bize uymayan 4-3- 3 b...kunu yemeye devam ettiler...ben şu ana kadar milli takımın bu kadar ezik bir maç oynadığını hatırlamıyorum...ortada o salak sabrinin yerine bizden kıvanç veya kadiri koy yemin ederim daha faydalı olur...

malesef milli takım 20 - 30 yıl geriye gtmiş. almanlar belçikayı yener merak etmeyin biz de azerbaycanı yine de yeneriz ama yensek ne oalcak elemleri geçtik katıldık finallere bu oyunla orda delik deşik edip yollarlar...
Alt 07.10.2011, 23:03   #22
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 963 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Türk milli takımı bu futbolculardan oluşuyorsa Türkiyede ciddi anlamda futbolcu kıtlığı var demektir.
Alt 07.10.2011, 23:17   #23
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Öncelikle ben Türkiye-Almanya macini Alman Devlet Kanali Das Erste izledim.

Türk Milli Takimimiz da Arda Turan, uzun süredir sakat olan Hamit Altintop gayet güzel oynadilar. Ayrica Selcuk Sahinde bir vurusu kötü olabilir ama defansa baya yardim etmisti ayrica güzel paslar da atti. Hiddik Süper Lig Oyuncularinda Fizik yönü eksik oldugunu söyledi buna katiliyorum ayrica ikinci yarida oyuna giren Gökhan Töre de cok iyi oynadi.

Ben Servet'in oynmasini pek anlamadikm kendisi Galatsarayda oynamiyordu sakat oldugu icin bence baya vasat oynadi Egemen ile Ömer Toprak oynasaydi daha iyi olurdu. Servet'e kötü demiyoum ama hic hazir degildi.

Bu arada Alman Devlet Kanali Das Erste Aday Kadroda bulunanan yanliz ilk 18 alinmayan Türk gurbetci Oyunculardan Ömer toprak,Mehmet Ekici ve Tunay Torun Kadroya alinsin dediler.

Löw Das Erste ve Ntv Spora röpörtaj yapti yanliz ayni seyleri söylemedi Löw Dar Erste'De Almanyadan bahsett ve Türkiyenin Almanya oynamazsa iyi ataklar yaptigi ve iyi oyun oynadigini söyledi yanliz Almanya iyi oynadigi zamanlarda Türkiyenin zorlandigini söyledi. Ve Ntv Spor biz kendi oyunumuza oynuyoruz rakiple alakasi yok oyununun biz Almanya Milli Takimin oyununu oynamak istiyoruz dedi.

Bana göre Türkiyenin kadrosu iyi sadece kadroyu iyi degerlendirmek ve iyi yönetmek lazim.

Sonuc olarak Türkiye maci son maca birakti Azerbaycan yenmesi lazim ki yeneceginede yürekten inaniyorum Almanyaninda Belcikaya karsi kaybetmiyecegini düsünüyorum.

Ayrica Azerbaycan macinda ilk 11 su sekilde olmali!

1.Volkan
2.Gökhan Gönül
3.Ömer Toprak
4.Egemen
5.Hakan Balta
6.Selcuk Inan
7.Hamit
8.Aurelio(Emre)
9.Arda
10.Gökhan Töre
11.Burak
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.10.2011, 23:18   #24
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Rıdvan iyi dedi...Bizim takımda,Almanya Milli takımında oynayabilecek maksimum bir oyuncu var..Hiddinke 15 trilyon veriyorlarmış..İkincilik için mi,o da riskli ya!..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.10.2011, 23:25   #25
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1075 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öncelikle ben Türkiye-Almanya macini Alman Devlet Kanali Das Erste izledim.

Türk Milli Takimimiz da Arda Turan, uzun süredir sakat olan Hamit Altintop gayet güzel oynadilar. Ayrica Selcuk Sahinde bir vurusu kötü olabilir ama defansa baya yardim etmisti ayrica güzel paslar da atti. Hiddik Süper Lig Oyuncularinda Fizik yönü eksik oldugunu söyledi buna katiliyorum ayrica ikinci yarida oyuna giren Gökhan Töre de cok iyi oynadi.

Ben Servet'in oynmasini pek anlamadikm kendisi Galatsarayda oynamiyordu sakat oldugu icin bence baya vasat oynadi Egemen ile Ömer Toprak oynasaydi daha iyi olurdu. Servet'e kötü demiyoum ama hic hazir degildi.

Bu arada Alman Devlet Kanali Das Erste Aday Kadroda bulunanan yanliz ilk 18 alinmayan Türk gurbetci Oyunculardan Ömer toprak,Mehmet Ekici ve Tunay Torun Kadroya alinsin dediler.

Löw Das Erste ve Ntv Spora röpörtaj yapti yanliz ayni seyleri söylemedi Löw Dar Erste'De Almanyadan bahsett ve Türkiyenin Almanya oynamazsa iyi ataklar yaptigi ve iyi oyun oynadigini söyledi yanliz Almanya iyi oynadigi zamanlarda Türkiyenin zorlandigini söyledi. Ve Ntv Spor biz kendi oyunumuza oynuyoruz rakiple alakasi yok oyununun biz Almanya Milli Takimin oyununu oynamak istiyoruz dedi.

Bana göre Türkiyenin kadrosu iyi sadece kadroyu iyi degerlendirmek ve iyi yönetmek lazim.

Sonuc olarak Türkiye maci son maca birakti Azerbaycan yenmesi lazim ki yeneceginede yürekten inaniyorum Almanyaninda Belcikaya karsi kaybetmiyecegini düsünüyorum.

Ayrica Azerbaycan macinda ilk 11 su sekilde olmali!

1.Volkan
2.Gökhan Gönül
3.Ömer Toprak
4.Egemen
5.Hakan Balta
6.Selcuk Inan
7.Hamit
8.Aurelio(Emre)
9.Arda
10.Gökhan Töre
11.Burak

kardeş takımın en kötülerinden biri hamitti, sen iyi demişssin ama belki de hamit milli takımındaki en kötü maçını oynadı...realde oynuyor diye sakatalıktan yeni çıkmış adamı ilk 11 de oynatmak neyin nesi???...ayrıca sahda kötünün iyisi olan 2 isim vardı biri arda diğeri sonradan giren ve hırsıyla bişeyler yapmaya çalışan gökhan töre...hakan balta gol attı diye gözden kaçmasın, servetle beraber defansın içine ettiler...kalecinin 2 uzun topla yaptığı nerdeyse asist şeklinde pasları kesemedikleri gibi ileri çıkıp adamları ofsayta bile düşürmediler...
Alt 07.10.2011, 23:38   #26
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

Tarafsız gözle bakmaya çalışarak söylüyorum ; sabrinin yerine bizim kadir oynasa daha faydalı olurdu..Koskaca Türkiye yıllardır adam gibi bir stoper ve sol bek yetiştiremiyor, sabriden kurtulamıyor...Servetin penaltı dışındaki iki goldeki pozisyonu da evlere şenlik...sabri akıllara zarar...
Almanlar eze eze yendi söyleyecek hiçbirşey yok malesef
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KaanK'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.10.2011, 23:41   #27
Morten58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 770 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

kardeş takımın en kötülerinden biri hamitti, sen iyi demişssin ama belki de hamit milli takımındaki en kötü maçını oynadı...realde oynuyor diye sakatalıktan yeni çıkmış adamı ilk 11 de oynatmak neyin nesi???...ayrıca sahda kötünün iyisi olan 2 isim vardı biri arda diğeri sonradan giren ve hırsıyla bişeyler yapmaya çalışan gökhan töre...hakan balta gol attı diye gözden kaçmasın, servetle beraber defansın içine ettiler...kalecinin 2 uzun topla yaptığı nerdeyse asist şeklinde pasları kesemedikleri gibi ileri çıkıp adamları ofsayta bile düşürmediler...

Evet bende diyorum zaten Servet cok formsuzdu ve Fizik olarak cok üst düsey olan Almanyaya gücsüz kaldi bende ondan diyorum Ömer Toprak Almanya Liginde taniyan oyuncu ve sakatligi da yok. Hamit de taman pek iyi degildi ama uzun aradan sonra bukadar oynayabilirdi Emre desen onunda sakatligi vardi.

En büyük hatayida Guus Hiddik yapti.

Bakin Löw tercübeli tercübesiz farketmez hazir olmayan Oyunculari oynatmiyor ,Klose oynayabilirdi KAdroya da alinabilirdi ama acik ve net diyorki hazir olman oyunclarin sakat olan yüzde 80 altinda olan oyuncular a yer yok dedi.

Guus Hiddik neyapiyor Servet adam Galatasaray bile oynamadi sakat oldugu icin tercübeli olabilir yanliz hazir degil fisiksel olarak o zaman hazir olan Oyunculari oynatacaksin bukadar bazit.

Hamit i bence sonradan oyuna sokacakti ayrica Ömer Toprak ve Mehmet Ekici kadroda yokdu. Genc Oyuncular bunlar ve Almanya Ligini taniyan oyuncular.
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.10.2011, 23:57   #28
Morten58
Usta Yiğido

En iyi ilk 11

---------------------------------Volkan------------------

Gökhan Gönül------------Egemen--------Ömer----------------Ismail K.

---------------- Nuri Sahin-(M.Ekici)----------------------Emre B(Selcuk i)

--------------------------------------------------------

Hamit----------------------------------- -- -Arda------------------------

---------------------------Burak-----------Gökhan Töre
Alt 07.10.2011, 23:59   #29
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben Maçtan yeni geldim. Bu kadar rezalet bir oyun olamaz. Çok ruhsuz oynadılar.
Hamit, Arda tam bir hayal kırıklığıydı. Berbat oynadılar.
Servet evlere şenlik.
Bi tek Sabri iyi oynadı TV den nasıl göründü bilmiyorum ama Sabri sahanın her tarafında vardı helal olsun.
Ne bir oyun düzeni var ne bir ruh. Çok kötü bir oyun oynadık. Yazıklar olsun Hiddinge.
Alt 08.10.2011, 00:01   #30
Morten58
Usta Yiğido

Alıntı:
Harput0658 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben Maçtan yeni geldim. Bu kadar rezalet bir oyun olamaz. Çok ruhsuz oynadılar.
Hamit, Arda tam bir hayal kırıklığıydı. Berbat oynadılar.
Servet evlere şenlik.
Bi tek Sabri iyi oynadı TV den nasıl göründü bilmiyorum ama Sabri sahanın her tarafında vardı helal olsun.
Ne bir oyun düzeni var ne bir ruh. Çok kötü bir oyun oynadık. Yazıklar olsun Hiddinge.
En iyi oynayan Arda Selcuk Inandi , Sabride hic iyi degildi.

Etiketler
almanya, tÜrkiye

Seçenekler Arama
Stil