Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
Şimdiye kadar burada hakemlere isyan edilmesine karşı duran yorumlar yaptım.Hatta yakın zamanda böyle bir yorumum olmuştu.Ancak Sivassporun verilmeyen penaltısına ben bile burdan çıldırdım..Şimdi burada hakeme isyan eden arkadaşlara bir parçda olsa hak veriyorum.Hakemlere isyan etmemeli diyordum ama bazı böyle bariz pozisyonlarda hakemin kör olması lazım ...Yazıklar olsun...
|
Bursasporlu bir taraftar olarak sivasa sahip çıkmanız desteklemeniz bizleri mutlu ediyor
bir anadolu ekibi olarak bursayı da destekliyorum orada yaşadığım için
rıza hocamız için de aynı tabiri kullandığımız adam gibi adam ertuğrul hocaya da buradan sevgilerimizi gönderiyoruz
Yalnız benim tepkim sivaslı olup sivası desteklemeyenlere hatta rakip tribünde olanlara
Sizleri sivastan soğutan şey nedir görüşlerinizi burada paylaşın bilelim eksiklerimizi bir taraftar olarak
Bu takım sivasın sivaslilarin her şeyi sivasın yatırım almasında ekonomisinde lokomotif rolü üstleniyor şu anda
En basitinden otelde çalışan bir kişi sivasspor sayesinde bu ise girdiğini düşünmeli çünkü sivasspor sayesinde turizm artmıştır sivasta ...