Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Penaltımız verilmedi
Alt 28.11.2011, 12:39   #21
Dua
Yiğido

Dua - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

188 Mesajına 380 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 578 Dua FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Penaltımız verilmedi

Futbolda en cok üzüdügüm olay,
Futboldan anlayan bütün Insanlarin Bilgisayar basinda oturmasidir.
Dua isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.11.2011, 17:45   #22
sivaslıadem
Usta Yiğido

sivaslıadem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

976 Mesajına 2.004 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 sivaslıadem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

yav hocam şu ilk 11 oyuncularını daha doğru seç artık
Ondan sonra hep hakem hatalarını konuşmak zorunda kalıyoruz biraz özeleştiri yaparsan hakemi de rakiple beraber yeneriz
Yoksa daha çooook cüneyt çakırın yöneteceği maç bekleriz(adam doğru düdük calmasa bursa ile fener maçlarını da kaybederdik)
sivaslıadem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.11.2011, 22:40   #23
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

aynen öyle...penaltıya kadar ne oyandık ki bu maçın sonucunu penaltıya bağlayacağız...tamam dönüm noktası olabilirdi o an ama neden hep böyle tek poziyonlara takılıp kalıyoruz da 2 haftadır gençler ve gs maçlarıdanki düşük performans sorgulanmıyor???
Şimdiye kadar burada hakemlere isyan edilmesine karşı duran yorumlar yaptım.Hatta yakın zamanda böyle bir yorumum olmuştu.Ancak Sivassporun verilmeyen penaltısına ben bile burdan çıldırdım..Şimdi burada hakeme isyan eden arkadaşlara bir parçda olsa hak veriyorum.Hakemlere isyan etmemeli diyordum ama bazı böyle bariz pozisyonlarda hakemin kör olması lazım ...Yazıklar olsun...
Alt 29.11.2011, 00:17   #24
sivaslıadem
Usta Yiğido

sivaslıadem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

976 Mesajına 2.004 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 sivaslıadem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şimdiye kadar burada hakemlere isyan edilmesine karşı duran yorumlar yaptım.Hatta yakın zamanda böyle bir yorumum olmuştu.Ancak Sivassporun verilmeyen penaltısına ben bile burdan çıldırdım..Şimdi burada hakeme isyan eden arkadaşlara bir parçda olsa hak veriyorum.Hakemlere isyan etmemeli diyordum ama bazı böyle bariz pozisyonlarda hakemin kör olması lazım ...Yazıklar olsun...
Bursasporlu bir taraftar olarak sivasa sahip çıkmanız desteklemeniz bizleri mutlu ediyor
bir anadolu ekibi olarak bursayı da destekliyorum orada yaşadığım için
rıza hocamız için de aynı tabiri kullandığımız adam gibi adam ertuğrul hocaya da buradan sevgilerimizi gönderiyoruz

Yalnız benim tepkim sivaslı olup sivası desteklemeyenlere hatta rakip tribünde olanlara
Sizleri sivastan soğutan şey nedir görüşlerinizi burada paylaşın bilelim eksiklerimizi bir taraftar olarak
Bu takım sivasın sivaslilarin her şeyi sivasın yatırım almasında ekonomisinde lokomotif rolü üstleniyor şu anda
En basitinden otelde çalışan bir kişi sivasspor sayesinde bu ise girdiğini düşünmeli çünkü sivasspor sayesinde turizm artmıştır sivasta ...
sivaslıadem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.11.2011, 06:57   #25
58nursah58
Yeni Yiğido

58nursah58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58nursah58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

58nursah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.11.2011, 09:04   #26
58nur58
Yeni Yiğido

58nur58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58nur58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
58nursah58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadasim 90 dakkayi verilmeyen bir penaltiya bagliyamasin guzel oynayan kazanir bizimkilerin ayagina top gelince bocaliyorlar once bu heyecani uzerlerinden atmalari lazim sonra goller gelir
58nur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58nur58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.11.2011, 22:04   #27
migroArmis
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 797 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
58nur58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadasim 90 dakkayi verilmeyen bir penaltiya bagliyamasin guzel oynayan kazanir bizimkilerin ayagina top gelince bocaliyorlar once bu heyecani uzerlerinden atmalari lazim sonra goller gelir
O yapılan üstteki yorum benim yorumum kelimesi kelimesine yazan arkadaşın değil ama sanırım bi karışıklık olmuş...Veya arkadaç benden copy paste yapmış..
Alt 29.11.2011, 22:17   #28
migroArmis
Usta Yiğido

Alıntı:
sivaslıadem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bursasporlu bir taraftar olarak sivasa sahip çıkmanız desteklemeniz bizleri mutlu ediyor
bir anadolu ekibi olarak bursayı da destekliyorum orada yaşadığım için
rıza hocamız için de aynı tabiri kullandığımız adam gibi adam ertuğrul hocaya da buradan sevgilerimizi gönderiyoruz

Yalnız benim tepkim sivaslı olup sivası desteklemeyenlere hatta rakip tribünde olanlara
Sizleri sivastan soğutan şey nedir görüşlerinizi burada paylaşın bilelim eksiklerimizi bir taraftar olarak
Bu takım sivasın sivaslilarin her şeyi sivasın yatırım almasında ekonomisinde lokomotif rolü üstleniyor şu anda
En basitinden otelde çalışan bir kişi sivasspor sayesinde bu ise girdiğini düşünmeli çünkü sivasspor sayesinde turizm artmıştır sivasta ...
Sivassporu tutmanın ister içeride ister dışarıda olsun eksisi değil bilakis artısı olur...Türkiyede yaşayıp Anadolu takımını tutmak cesurların işidir...Tribün olmamış oluşmamışmı oluşur kardeşim eğer bunu eksi görüyorlarsa..Benim asıl anlayamadığım Sİvas gibi bir kentin Sivasspor gibi bir takımı varken ..kaldıki bu takım TüRKİYEDE hiç bir Anadolu ekibinin yapamadığını yapmış Süper ligi sallamış suyunu çıkarmışken bu ilki kendi hemşehrilerine yaşatmışken hala nasıl İstanbul takım formalarını göğuslerını gere gere Sivas kentinde giyebiiliyorlar.Bu hayranlık nedir nasıl olur..Baiarımı istiyor bu arkadaşlar gösterelim ..Biz Bursaspor şampiyon olmadan önceki iki sezon periyodu şampiyonluğa oynamaları en buyuk basarıdır..Bu Bursasporun şampiyonluğundan daha önemli bir başarıdır bence ..Çünkü tabiri caizse lokomatif görevi görmüştür..Bursayı kim uyandırdıda Bursa kalktı şampiyon oldu..Bunu Sivasta yaşayan ama ist takımlarını tutan sevgili kardeşlerim düşünmelidir
Alt 29.11.2011, 23:44   #29
Ozan5858585858
Yiğido

Ozan5858585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 149 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 568 Ozan5858585858 COK SEVILEN BIR KISIOzan5858585858 COK SEVILEN BIR KISIOzan5858585858 COK SEVILEN BIR KISIOzan5858585858 COK SEVILEN BIR KISI

Ben alıştım penaltımızın vermemesine artık başlık açmaya gerek yok Maalesef öyle bir düzen varki 12 haftada en az 4 penaltımız yendi ama biz susuyoruz devam edelim devam yönetimden tık yok milletin maçını 3-4 dk erken bitirdi diye ortalığı yıkıyor bizim penalyımız verilmiyor en küçük isyan yok eh be yönetim illa başkanımızın dışardamı olması ? kendinde yap birşeyler!...
AATIF CHAHECHOUHE #92# JOHN UTAKA #99#
[center]
Ozan5858585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2011, 10:06   #30
sefilix
Tecrübeli Yiğido

232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 662 sefilix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hıncal uluçun bugünki reportajını okuyun arkadaşlar. helal olsun valla hi. sivaslılardan daha iyi savunmuş sivassporu bazı yerlerde

http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Fu...ndemi?paging=2
sefilix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sefilix'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
penaltımız, verilmedi

Seçenekler Arama
Stil