Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 20.10.2012, 21:29   #1
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçın nesini değerlendireceğiz ki? Saha da futbol mu oynandı ki değerlendirelim. Defans REZALETTİ !..

3 haftadır yerlere göklere sığdıramadığımız ERHAN GÜVEN adeta yokları oynadı. Ne kademeye girebildi, ne top kesebildi, ne alan daraltabildi.

NAVRATİL ilk müdahelerle de hep geç kaldı.

FATY, ne yaptığını kendi biliyorsa Allah aşkına kendisi söylesin. 4 golün 4'ünde de hatası vardı.

HAYRETTİN artık bitmiş. Takıma abilik yapacağı yerde kendine hakim olamıyor doğru dürüst bir tane top taşıyamadı.

KADİR BEKMEZCİ'nin ne kadar önemli olduğunu sanırım bir kez daha ANLAMIŞSINIZDIR !.. DOĞA KAYA ve ADEM KOÇAK, uyumsuz, uyuşuk, dağınık, pasif ve zayıf görüntüleri ile sahada dolanıp durdular. Defans bloğu önünde bir türlü set yapamadılar.

Bunların hepsinde RIZA HOCANIN SUÇU VARDI. Neden? Madem sağ bekin yok, elinde ERHAN var onu sağ beke koy, MURAT AKÇA'yı stopere koy, Faty oldukça kuvvetli ve tek top oynayan biri onu önliberoya koy. Doğa'nın ne işi var.

Bunu 2. yarıya başlarken yapabilirdi.

GROSİCKİ ve AATIF neden oyuna dahil olamadılar? Akılları neredeydi? Yoksa ANTALYA'da çok güzel (!) bir tatil mi geçirdiler?

ERMAN KILIÇ, ne zaman kendine gelecek? Ne zaman oynayacak? Sezon sonu yaklaşırken transfer için mi oynayacak? Yazık, çok YAZIK !..

Sonradan oyuna alınan oyunculardan birtek MEHMET NAS biraz birşeyler yaptı.

PEDRİEL yine aynı. Top tutamıyor, pas atamıyor, pozisyona giremiyor. KIZ GİBİ oynamaya devam ediyor. Ne güzel takımdan kesti diyoruz, pat diye yine oyuna alıyor hoca.

Yani kısaca maç REZALETTİ, saçma sapan bir futbol ve yerinde yapılamayan oyuncu değişikliği ve müdahaleler sonucu hepimizi ÜZEN BİR SONUÇ oldu. UTANDIK, ÜZÜLDÜK ve KAHROLDUK !..

.
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.10.2012, 21:08   #2
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

***rıza hoca tatildeydi
***faty ve hayrettin süper oynadı,hayrettin az kalsın hakeme tokat atyrdu.
***takım son 5 mactır harika oyun cıkarıyor
***rıza hocanın mac sonrası yorumunu şimdiden tahmin ediyorum. ,gerçek ten takımım mükkembel oynadı ama golleri antalya attı der.
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı savaş2'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.10.2012, 21:08   #3
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

Son derece kötü ve ruhsuz bir futbol sonucu Antalyaspora' 4-2 mağlup olan takımımızı kutluyoruz. Özellikle Faty ve Doğa Kaya denen kendisini futbolcu sanan canlıları...
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı poolat58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.10.2012, 21:39   #4
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

mac basladi bu maci kazanabilecegimizi hic aklimdan gecirmedim.

Simdi neresinden baslayalim bu macin takim 1 haftadir antalyada tatildeyymis iyi güzel bu ara antalya sahillerinde turist fazla yokturdur bizim cocuklarda firsat bu firsat ucuzdan tatil imkani bulmuslar.

Riza hocam bazen gercekten seni anlamakta zorluk cekiyorum kadro tercihin bu macta beni resmen sasknliga ugratti.rakibin en kivrak en hareketli adami Tita Isaac peki bizim en agir ve yavas adamimiz kim?cevap Faty vede Navratil birde bunlara Diara ilave etmisler bizim defans bu macta 2 tane tank birtane uyur gezer kaptan birde geldigi günden bugüne en kötü macini cikaran Erhan gelsin bu defans bunlara karsilik verebilsin.

Evet Hayrettin kaptan sen 8-9 senedir süperligde oynuyorsun birde takimda kaptanlik yapiyorsun sen bu macta resmen takimi sabote ettin her rakip ataginda sen bütün defans oyuncularimizin dengesini bozdun öyle bir pozisyon almalarin vardiki hem Erhan i Hemde Navratili resmen ters köse yaptirdin seni sadece hakeme cirkin cirkin itiraz ederken gördük.

bir takimda kaptan uyursa birde hicbisey yapmadigi halde hakeme bagirirsa o takim arkadslarina neler yapmaz.Hayrettin e bu mactan sonra kendi adima verdigi emeklerden dolayi tesekkür ediyorum mümkünse riza hocam ne olur 18 kisilik kadroya almayin.

Adem kocak bugün hicler arasindaki diger bir isimdi o tecrübeye bu hic yakismadi hic yoktan sen takimi yönetmeliydin bu kadar kötü defansin olmasinda en az seninde hayrettin kadar sorumlulugun oldugunu düsünüyorum.

Takim mac boyunca hic alan daraltmadi Erman bu sezonki istikrarini sürdürüyor Eneramoyu bugün iyi kilitlediler hic top aldirmadilar belki Kamil uzun zamandir bu kadar istekliydi takimin uzak oynamasindan dolayi cok etkisiz gözüktü

birde bazi arkadaslar ne kadar cok elestirirse elestirsin Pedriel bu takimin mücadele gücüne en az 20% arti katki sagliyor herzaman 11 olmasi gereken oyuncularin basinda geliyor.oyuna girmesiyle takimi azda olsa hareketlendirdi ama gerideki 4 lünün uyumadaki devami sayesinde 2 gol daha yedik hakedilmis bir yenilgi aldik

Devre arasina hazirlanmak gidecek oyunculari vede yapilacak tranferlerin hazirligini yaparken.ben teknik heyet vede yönetimin yerinde olsam bu macin kasedini defalarca izler resmen ezberlerim vede Sivassporun gelecekteki bir kac senesini bu sekilde kurtarabilirsiniz.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı yigido yakup'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.10.2012, 21:12   #5
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Vallahi Kadir ,Ugur ve özelikle Ziya Erdal'in nekadar önemli Oyuncu olduklari bu macta görüldü.

Ama ben ne Faty ne Doga'ya ne Adem'e suc bulmuyorum. Ayrica Navratil oynamis gibi gözüküyor yanlit ben Ligtv'den izlerken hic göremedim kendisini.

RIZA CALIMBAY az önce Hakettigimiz bir Maglubiyet aldik dedi ve eksiklerimiz fazlasiyla hissedildi , oturmus Kadro'da degisiklik kötü oldu dedi.

Daha demin dedim Futbolcularin hic sucu yok diye , suc RIZA CALIMBAY'DA bence.

Öncelikle , Kadro'da büyük bir yanlisliklar vardi , ben olsan ilk 11. su sekilde yapardim : Borjan , Kaan KILCI , Murat Akca , Navratil , Erhan , Mehmet Nas, Cerny, Grosicki, Aatif , Erman, Eneramo

--- 1. Ziya Erdal , Ugur Kavuk Cezaliysa , külübede bekleyen Genc isimler Murat ve Kaan KILCI' sans tanimasi lazim. Arti Cerny niye oynamadi anlayamadim , Cerny heryyerde oynayabiliyor bu macta Cerny -M.Nas ikilisi benim favorim olurdu.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.10.2012, 21:13   #6
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI

Trabzonspor'a nasil oynadiysak bugünde öyleydik...

Haftaya Akhisar'a fark atma ümidiyle son nefesimize kadar SIVASSPOR...
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı münihli_58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.10.2012, 21:17   #7
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1299 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Rıza Hoca Milli maç arasında Antalya'nın oynadığı maçları hiç analiz etmemiş, Antalya'lı oyuncuların özelliği nedir ne yaparlar diye bakmamış bile. Antalya hızlı hücüm oyuncuları ile çok çabuk hücüma çıkan ve kanat ataklarını sık deneyen bir takım böyle bir takıma karşı Faty gibi ağır bir oyuncuyu sağ bekte oynatmak büyük bir hataydı ki Antalya da bu hatanın bedelini Rıza Hocaya göstertti.

Faty kariyeri ile önemli bir isim ancak Sivasspor'a uymadı ve uymayacakta bunun anlaşılması için daha kaç gol yiyip puan kaydetmemiz gerek. Faty'i oynatacağına Murat Akça'yı oynat daha iyi.

Geçen hafta rajnoch iyi bir performans sergiledi ve Navratillede çok uyumlu gözüktü, Erhan Süper ligde yıllarca sağ bek olarak forma giymiş bir isim neden Navratil ve Rajnoch'u defansta oynatıp Erhan'ı sağ bekte oynatmadı Hoca anlamak zor.

Doğa ve Özellikle Adem Kocak, İyi bir Kadir'in çeyreği bile edemezler. İlerlemiş yaşına rağmen Mehmet Nas Doğa'dan da Adem'den de çok daha iyi bir oyuncu en azından ileriye doğru orta yapabiliyor...

Her ne kadar maç eksiği çok bariz göze çarpsada 58'in çok yakıştığı isim olan Hayrettin'i Sivasspor forması ile sahada görmek maçın tek güzel yanıydı.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.10.2012, 03:38   #8
sivistar
Acemi Yiğido

61 Mesajına 119 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 sivistar Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ya faty nın sucu yookk adamı bu rıza denen hoca olmaz adam kaçkez stoperde oynattıysa fark yedık,Macera peres bir hocamız var nezaman takımımız ıyı oynadığı bir hafta olsa sonrakı hafta macera arıyor faty ıyı oyuncu ama defans adamı degıl bilıka ve dıallonu yeri dolmadı dolacak gıbıde gozukmuyor bukadar sağlam,murat akça bıtırdı rıza cernıyıde yer kamılı kusturuyor ermanla sen top oyna geçen hafta yazdım kadıre suç bulanlar gormustur bu maçta adam 2 kısılık oynuyor 60 dan sonra bıtıyor cunku takımda erman dıye olmayan bır adam var takım hep 10 kısı ıyı yabancılarımız var ama ıyı turk oyuncularımız yok malesef ziya kadır murat akça hariçç
ermana yer açaçam diye takım bozuluyorrr bence en buyuk sorun HOCA bulent uygundan sonra futbolu gören hoca sivassa gelmedi ooo kotu oyuncuyu bile oyun oynatıyordu elazıda başarılı olmadı çunku sivasspordakı gıbı tek yetkı onda degıldi. bulenttıde sayın fıkret unsal yedı adam gıbı bir basın sozcumuz olsaydıı her konuşmayı bulent yapıp antıpatık olmazdı..ben istanbulda fanatık svspr olarak uzuluyorum rıza gercekten futboldan anlamıyor yasin cakmaga goremıyen hocalar gıbı faty kaç kez stoper yaptın fark yedın aynı hatayı bır adam kaçkez yapar ŞİŞMANLAMIŞ CIHANI OYNATMIŞTI FATYLE kayserıden 6 yedık bu rızayla cok farklı yenılgıler aldık almayada devam edıcez tekrar yazıyorum adam faty ofansif sağ acıkta ıyı stoper ve defans oynayamıyor
sivistar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2012, 21:18   #9
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

bizim takımı sanki zorla tutmuş getirmişsin. bunun aslında eksiklerle de pek alakası yok. tamam hadi faty ve doğanın topçu olmadığını zaten biliyoruz. ya diğerleri. adamlar koşmadı bile ya. sanki zorla oynatıyosun
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda poolat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.10.2012, 21:18   #10
FORZA 58 SİVAS
Acemi Yiğido

FORZA 58 SİVAS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

57 Mesajına 85 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 584 FORZA 58 SİVAS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

faty,doğa,adem,hayrettin ile sezon sonu veya devre arası eyvallah denip helalleşip yollar ayrılmalı abi bunlarla 25 maç geçmezzzzzz hasta edecek adamlar bizi lan insan bi topu olumlu kullanamazmı be fatyi neden bekte oynatıyosun cernyi oynat yada erhanı çek beke rajnochu stoper oynat neden faty???????
FORZA 58 SİVAS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı FORZA 58 SİVAS'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, maçı

Seçenekler Arama
Stil