Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Tebrikler - Tepkiler
Alt 26.08.2013, 20:28   #21
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Tebrikler - Tepkiler

Biletli giriş yerinin hemen yanlarında,bitişiğinde güvenlik görevlilerinin giriş çıkış yaptığı kapılar var. Onların her birinin içinde ve dışında birer görevli duruyor. Ama o görevlilere şunun haberi var, buna söyledim diyerek 'torpillerinin' isimlerini söyleyip geçiyorlar utanmadan sıkılmadan.

Bu beleşçilikten öte kul hakkına girer, cezası da malum. Savunulacak hiçbir yanı yok.

Vip tribününde sakın O ya da P harfli yukardan bilet almayın, kimin nere oturduğu belli değil. Benim de birkez başıma gelmişti.

Bu eski stadı yönetemeyenler yeni yapılan stadı nasıl idare edecekler, ben de onu merak ediyorum.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2013, 21:07   #22
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kimsenin demogoji yaptığı yok,atkımda varda formamda şapkamda var,üzerinde kocaman 58 yazan bayrağımda var,kimsedende ne beleş bilet aldım nede hiçbir maça beleş girdim nede ısmarlama deplsamana gittim hepsini cebimden harcadım ,sivassporun hakkını tff de arayan 20 kişiden biriyim herkes okuduğunu iyi anlıyacak ona göre davranacak ,beleşçiliği savunanda yok ,bu mantığa göree kayseride hiç taraftar yok 1 tlye bilet üstüne kek pasta meyve suyu ikramı yine stad dolmuyor,kimsede kimseye utanmaz adamlar cebinde bilmemnekadaR parası varda para verip maça gelmiyor demiyor stadda kim beleş giriyor girmiyor buna harcadığınız enerjiyi bu şehre adam gibi stad yapmayanlara harcasaydınız bukadar sıkıntı olmazdı herkesede sivasspor askına gelen herkese tesekkür ederim
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2013, 21:23   #23
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick

La Havle ...............

He yaw he heeeeeeeeeeeeee
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MaXiMuM'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.08.2013, 00:22   #24
Rallim58
Gast

Arkadaşlar; konu biletli-biletsiz meselesi değil, futbol talimatnamesinde yer alan, merdiven ve geçiş alanlarının boş tutulmasına aykırılıktan Kulüp ceza alıyor.

Ayakta olanların çoğunun da biletsiz içeri alındığını bizzat güvenlik görevlisi açıklıyor. Bedava alınmasına da fazla tepki vermiyorum ama kombine sahibi arkadaşların geçiş yolunu engellemeye hakkı olmadığını izah etmek istiyorum.

Takipcisiyiz, bekleyip göreceğiz.
Alt 27.08.2013, 09:46   #25
Rallim58
Gast

Sivasspor-Torku Konyaspor karşılaşmasını 10.470 biletli taraftar izledi...?
Alt 27.08.2013, 14:07   #26
kanka5885
Acemi Yiğido

26 Mesajına 45 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 498 kanka5885 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kokomo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
2 TEMEL sorun var gördüğüm kadarı ile ;

1) Özel Güvenlik görevini YAPMIYOR !

2) Stada girişte TEK BİLET ile 2 Kişi stada alınıyor !

Bu 2 sorunu burayı okuyan yöneticilerimiz çözmeli.
stada girişte tek bilet ile 2 kişi stadagiriyor diyorsunuz ama taraftar grubları saten yönetimden hiç bir destek almamaktadir madem cok biliyorsunuz cikarin cebinizden taraftarlara her mac 1000 bilet alın öyle konuşun. yapılması gereken tek şey vardır maraton 8000 bin kişi kapasiteli die biliyorum biletleri 7 bin adet cikarmasıdır.
Alt 27.08.2013, 22:02   #27
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçtaki yaklaşık 12000-13000 seyirci sayısından 10400 olarak açıklanan resmi rakamı çıkarınca bu maçta 2000'den fazla stada biletsiz giren olmuş. Demek ki bir genelleme yaparsak iç saha maçına adamını bularak beleş giren 1000-1500 kişilik bir 'kemik' ! asalak seyircimiz! olduğunu düşünebiliriz.

Giriş kapılarında kameralar vardı yanılmıyorsam, o halde sadece onlara bakarak bile kimlerin yasadışı olarak içeri alındığı bellidir. Bunu anlamanın başka yolları da vardır tabii.

Bu meselenin üzerine gitmek çok önemli. Adam sende demekle olmaz.

Sivassporumuzun bir taraftar kültürü olmalı ve bu yaşatılmalı. Ailesiyle insanlar maça gelebilmeli, hiçbir sıkışıklık, rahatsızlık, terbiyesizlikle karşılaşmadan rahatça maçını seyredip evine dönmeli, memnun kalıp sonraki maça gene gelmek istemeli, pişman edilmemeli.

Bunu sağlamak için, işe buralardan başlamak, bu olayların üzerine gitmek gerekiyor.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.08.2013, 10:50   #28
şekip
Yeni Yiğido

2 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 şekip Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

İzmir'de yaşayan bir Sivas'lı olarak maçlarımızı coşku ile izliyorum. Roberto Carlos'la birlikte trübünlerin doluşunu görerek çok mutlu oldum. Ben, hiç değilse senede bir-iki maçımızı canlı seyredeyim diye İzmir'den gelirken,yıllardır hep boş trübünleri görmek acı veriyordu.

Kulübüme katkım olsun diye senede en fazla bir ya da iki kez gelebileceğim halde kombine almayı düşünüyordum.Forumdaki yazıları okuyunca hayretler içinde kaldım, demek kombine alsam ve yılda bir kez işimi gücümü bırakıp maç seyretmek için İzmir'den gelsem büyük olasılıkla maçı seyredemeden döneceğim.

Bu zamanda biletsiz seyircinin maça alınması, biletli ya da kombineli insanların giriş çıkışının engellenmesi, koltuklarının işgali, stada giriş çıkışlarda sorun yaşanması hayret verici ve kabul edilemez..

İyi niyetli çabalarını gördüğümüz yöneticilerin bu konuya ilgisiz kalması kabul edilemez.. Umarım bu uyarıları dikkate alırlar...

Tribünleri doldurmak için birinci şart, seyircinin adam gibi stada giriş,çıkış ve seyir keyfinin sağlanmasıdır. Yoksa ' bu maçta trübünlerin dolmasını bekliyoruz' diye demeçler vermek değil...Saygılarımla...
şekip isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.08.2013, 11:01   #29
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

10.470 biletli seyirci deniyor kombine hariç +1200 kombine bileti eklersen ortalama seyirci sayısı 12 bin yapar bu kadar basit,

Etiketler
tebrikler, tepkiler

Seçenekler Arama
Stil