hayır ben arkadaşlarıma katılmıyorum..siteden gayet memnunum ...ama bazı memnuniyetsizliklerim var
*mesela fotoğraflar bolumunde yeteri kadar foto yok..maçlarda daha fazla fotoğraf çekilmeli diye dusunuyorum
*futbolcularla röportaj yapılıp konulabilir
*chat odalarına girdiimde gorduum muhabbetten hiç hoşnut deilim...yok bıçaklarım seni gebertirim seni nerdesin lan adresini ver gibi dalaşmalardan oteye gitmiyo genelde...ve bu bi bayan olarka beni rahatsız ediyo...
*maçlara gidemiyorum..bazı tararftarlar asılma politikalarını aç bakışlarını maç dışına taşısınalr lutfen..dışarıda yeteri kadar tacize maruz kalıyoruz...maçlara sivasspor adına kaldırılan otobusle gelmek isterim..şen şakrak ortam olsun isterim ama imkansız
hayır ben arkadaşlarıma katılmıyorum..siteden gayet memnunum ...ama bazı memnuniyetsizliklerim var
*mesela fotoğraflar bolumunde yeteri kadar foto yok..maçlarda daha fazla fotoğraf çekilmeli diye dusunuyorum
*chat odalarına girdiimde gorduum muhabbetten hiç hoşnut deilim...yok bıçaklarım seni gebertirim seni nerdesin lan adresini ver gibi dalaşmalardan oteye gitmiyo genelde...ve bu bi bayan olarka beni rahatsız ediyo...
*maçlara gidemiyorum..bazı tararftarlar asılma politikalarını aç bakışlarını maç dışına taşısınalr lutfen..dışarıda yeteri kadar tacize maruz kalıyoruz...maçlara sivasspor adına kaldırılan otobusle gelmek isterim..şen şakrak ortam olsun isterim ama imkansız
sevgili taraftar kardeşim yazınızı büyük bir memnuyetle okudum size katılmamak imkansız ama şunuda unutmayınki hergüzelligin karşısında bir çirkinlik mutlaka vardır güzelliklerin devamı için işte adres 1967genç taraftarlardernegi sizleri statlarda görmek sizlerle deplasmanlara gitmek bizleri onurlandıracakdır ama bunun için sizinde gayret göstermeniz inadına maçlara gelmek deplasmanlara gitmek yani birbaşlangıç yapmak için sizi buhaftaki diyarbakır maçına ve haftaya deplasmana özel davetlim olarak bekliyorum yazınızdaki kadar samimi olmanızı davetimi kabul etmenizi ve cevabınızı bekliyorum ...
saygılarımla
1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEGİ
2.BAŞKANI İSAK EMMİOGLU
FOTOĞRAF KONUSUNDA BENDE SİZİNLE AYNI FİKİRDEYİM...FUTBOLCULARLA ZATEN RÖPORTAJLAR YAPILIYOR FUTBOLCULARLA İLGİLİ HABERLERİ ANA SAYFADAKİ HABERLERDEN OKUYABİLİRİZ BUNA BİNAEN VELHASILI KELAM SÖZÜM ONA SİTEMİZ GÜZEL..DEĞERLİ İSAK ABİMİZ İN DAVETİ DERNEĞİMİZİN BAYANLAR KONUSUNDA NE KADAR HASSAS OLDUĞUNU GÖSTERİYOR...CHATTEKİ SOHBETE GELİNCE SİTEMİZE SİVASSPORA GÖNÜL VERMEMİŞ SADECE VAKİT GEÇİRMEYE ORTAMI GERMEYE GELMİŞ BEDBAHTLARIN ZUHUR ETMESİ ÇOK SIK GÖRÜLEN BİR HADİSE DEĞİL BUDA BÜYÜTÜLECEK BİR SORUN DEĞİL BENCE...
ŞÜKÜRLER OLSUN MÜSLÜMAN TÜRK DOĞMUŞUZ SİVASSPORLU OLMUŞUZ
FOTOĞRAF KONUSUNDA BENDE SİZİNLE AYNI FİKİRDEYİM...FUTBOLCULARLA ZATEN RÖPORTAJLAR YAPILIYOR FUTBOLCULARLA İLGİLİ HABERLERİ ANA SAYFADAKİ HABERLERDEN OKUYABİLİRİZ BUNA BİNAEN VELHASILI KELAM SÖZÜM ONA SİTEMİZ GÜZEL..DEĞERLİ İSAK ABİMİZ İN DAVETİ DERNEĞİMİZİN BAYANLAR KONUSUNDA NE KADAR HASSAS OLDUĞUNU GÖSTERİYOR...CHATTEKİ SOHBETE GELİNCE SİTEMİZE SİVASSPORA GÖNÜL VERMEMİŞ SADECE VAKİT GEÇİRMEYE ORTAMI GERMEYE GELMİŞ BEDBAHTLARIN ZUHUR ETMESİ ÇOK SIK GÖRÜLEN BİR HADİSE DEĞİL BUDA BÜYÜTÜLECEK BİR SORUN DEĞİL BENCE...
ŞÜKÜRLER OLSUN MÜSLÜMAN TÜRK DOĞMUŞUZ SİVASSPORLU OLMUŞUZ
EWET ARKADAŞA KATILIYORUM..CHATTEKİ SOHBETE SİVASSPOR'LA ALAKASI OLAMAYAN SADECE BOŞ MUHABBETLERE GELEN İNSANLARLA DOLU.MESELA ULUSAL BASINA MAİL ATALIM DÜYORUZ..CHATTE ZAMAN ÖLDÜRENE KADAR 1 DAKİKANIZI AYIRIN LÜTFEN...FORUMLAR BOŞ FORUMLARDA OLSUN GEVEZELİK...
bizler bayan taraftarlarımızdan memnunuz onların bu güzelim sitede sorun yaşadıklarını sanmıyorumbencede bu sitede bayanların aradığı herşey var.Daha ne istesinlerr dimiiii amaaaa......
manisa macında gördük cki deplasman olmasına rağman 15 civarında bayan taraftarda maça gelmişti.. bunun örnekleri çoğaltılabilir.... bunun içinde öncelikle bayanların girmek istedikleri ortamları tanımaları ve güvenmeleri gerekir... ön yargı ile değişen birşey olmaz!!! eskiden olduğu gibi bir ortamın olmadığını göreceklerdir... bu sene sonuna kadar böyle bir ilkte yaparız inş
Bence bizim stadımızda bayanların maçları izlemesi çok zor hemde çoooook...
Çünkü geçenlerde binbir zorlukla maça gittik, hem küfür yedik hemde tacize uğradık.. Bu ne çağ dışılıktır.. Birde derler bayan yiğidolar nerde diye burdayız ama korkuyoruz gelmeye...
Oysa FENERBAHÇELİ bayanlar rahatlıkla maçlarını izliyorlar ve evlerinede aynı rahatlıkta gidiyorlar bu nedir şimdi? Bizim Fenerbahçeden neyimiz eksik..
Ben bir yiğido kızı olarak bizim kendini bilmez bazı taraftarlarımızı kınıyorum...