Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 18.10.2005, 22:21   #21
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1314 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen hoch

Alıntı:
sasha Nickli Üyeden Alıntı
hayır ben arkadaşlarıma katılmıyorum..siteden gayet memnunum ...ama bazı memnuniyetsizliklerim var
*mesela fotoğraflar bolumunde yeteri kadar foto yok..maçlarda daha fazla fotoğraf çekilmeli diye dusunuyorum
*futbolcularla röportaj yapılıp konulabilir
*chat odalarına girdiimde gorduum muhabbetten hiç hoşnut deilim...yok bıçaklarım seni gebertirim seni nerdesin lan adresini ver gibi dalaşmalardan oteye gitmiyo genelde...ve bu bi bayan olarka beni rahatsız ediyo...
*maçlara gidemiyorum..bazı tararftarlar asılma politikalarını aç bakışlarını maç dışına taşısınalr lutfen..dışarıda yeteri kadar tacize maruz kalıyoruz...maçlara sivasspor adına kaldırılan otobusle gelmek isterim..şen şakrak ortam olsun isterim ama imkansız
WALLA BİZ TRİNÜDEYKEN KİMSE KİMSEYE ASILAMAZ..ARTIK BAZI TABULARI YIKMANIN ZAMANI GELDİ..BUYURUN MAÇLARA BİZİMLE GELİN...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.10.2005, 00:35   #22
EmmiOgLu
Acemi Yiğido

EmmiOgLu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 EmmiOgLu ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch

Alıntı:
hayır ben arkadaşlarıma katılmıyorum..siteden gayet memnunum ...ama bazı memnuniyetsizliklerim var
*mesela fotoğraflar bolumunde yeteri kadar foto yok..maçlarda daha fazla fotoğraf çekilmeli diye dusunuyorum
*chat odalarına girdiimde gorduum muhabbetten hiç hoşnut deilim...yok bıçaklarım seni gebertirim seni nerdesin lan adresini ver gibi dalaşmalardan oteye gitmiyo genelde...ve bu bi bayan olarka beni rahatsız ediyo...
*maçlara gidemiyorum..bazı tararftarlar asılma politikalarını aç bakışlarını maç dışına taşısınalr lutfen..dışarıda yeteri kadar tacize maruz kalıyoruz...maçlara sivasspor adına kaldırılan otobusle gelmek isterim..şen şakrak ortam olsun isterim ama imkansız
sevgili taraftar kardeşim yazınızı büyük bir memnuyetle okudum size katılmamak imkansız ama şunuda unutmayınki hergüzelligin karşısında bir çirkinlik mutlaka vardır güzelliklerin devamı için işte adres 1967genç taraftarlardernegi sizleri statlarda görmek sizlerle deplasmanlara gitmek bizleri onurlandıracakdır ama bunun için sizinde gayret göstermeniz inadına maçlara gelmek deplasmanlara gitmek yani birbaşlangıç yapmak için sizi buhaftaki diyarbakır maçına ve haftaya deplasmana özel davetlim olarak bekliyorum yazınızdaki kadar samimi olmanızı davetimi kabul etmenizi ve cevabınızı bekliyorum ...
saygılarımla

1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEGİ
2.BAŞKANI İSAK EMMİOGLU
EmmiOgLu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.10.2005, 02:36   #23
SAVASCI
Yeni Yiğido

SAVASCI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 SAVASCI isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:

FOTOĞRAF KONUSUNDA BENDE SİZİNLE AYNI FİKİRDEYİM...FUTBOLCULARLA ZATEN RÖPORTAJLAR YAPILIYOR FUTBOLCULARLA İLGİLİ HABERLERİ ANA SAYFADAKİ HABERLERDEN OKUYABİLİRİZ BUNA BİNAEN VELHASILI KELAM SÖZÜM ONA SİTEMİZ GÜZEL..DEĞERLİ İSAK ABİMİZ İN DAVETİ DERNEĞİMİZİN BAYANLAR KONUSUNDA NE KADAR HASSAS OLDUĞUNU GÖSTERİYOR...CHATTEKİ SOHBETE GELİNCE SİTEMİZE SİVASSPORA GÖNÜL VERMEMİŞ SADECE VAKİT GEÇİRMEYE ORTAMI GERMEYE GELMİŞ BEDBAHTLARIN ZUHUR ETMESİ ÇOK SIK GÖRÜLEN BİR HADİSE DEĞİL BUDA BÜYÜTÜLECEK BİR SORUN DEĞİL BENCE...

ŞÜKÜRLER OLSUN MÜSLÜMAN TÜRK DOĞMUŞUZ SİVASSPORLU OLMUŞUZ
SAVASCI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.10.2005, 08:52   #24
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1314 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen runter

Alıntı:
SAVASCI Nickli Üyeden Alıntı
FOTOĞRAF KONUSUNDA BENDE SİZİNLE AYNI FİKİRDEYİM...FUTBOLCULARLA ZATEN RÖPORTAJLAR YAPILIYOR FUTBOLCULARLA İLGİLİ HABERLERİ ANA SAYFADAKİ HABERLERDEN OKUYABİLİRİZ BUNA BİNAEN VELHASILI KELAM SÖZÜM ONA SİTEMİZ GÜZEL..DEĞERLİ İSAK ABİMİZ İN DAVETİ DERNEĞİMİZİN BAYANLAR KONUSUNDA NE KADAR HASSAS OLDUĞUNU GÖSTERİYOR...CHATTEKİ SOHBETE GELİNCE SİTEMİZE SİVASSPORA GÖNÜL VERMEMİŞ SADECE VAKİT GEÇİRMEYE ORTAMI GERMEYE GELMİŞ BEDBAHTLARIN ZUHUR ETMESİ ÇOK SIK GÖRÜLEN BİR HADİSE DEĞİL BUDA BÜYÜTÜLECEK BİR SORUN DEĞİL BENCE...

ŞÜKÜRLER OLSUN MÜSLÜMAN TÜRK DOĞMUŞUZ SİVASSPORLU OLMUŞUZ
EWET ARKADAŞA KATILIYORUM..CHATTEKİ SOHBETE SİVASSPOR'LA ALAKASI OLAMAYAN SADECE BOŞ MUHABBETLERE GELEN İNSANLARLA DOLU.MESELA ULUSAL BASINA MAİL ATALIM DÜYORUZ..CHATTE ZAMAN ÖLDÜRENE KADAR 1 DAKİKANIZI AYIRIN LÜTFEN...FORUMLAR BOŞ FORUMLARDA OLSUN GEVEZELİK...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.11.2005, 21:37   #25
1967_DERNEK_TUĞRUL
YASAKLI ÜYE

1967_DERNEK_TUĞRUL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 1967_DERNEK_TUĞRUL ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bizler bayan taraftarlarımızdan memnunuz onların bu güzelim sitede sorun yaşadıklarını sanmıyorumbencede bu sitede bayanların aradığı herşey var.Daha ne istesinlerr dimiiii amaaaa......
1967_DERNEK_TUĞRUL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.11.2005, 22:38   #26
drummer
Usta Yiğido

drummer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 167 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 902 drummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDI

bayanları stada çekmek lazım.
bayanların olduğu yerde küfürde olmaz şiddette.
Alt 03.11.2005, 23:31   #27
GuNaY
Gast

manisa macında gördük cki deplasman olmasına rağman 15 civarında bayan taraftarda maça gelmişti.. bunun örnekleri çoğaltılabilir.... bunun içinde öncelikle bayanların girmek istedikleri ortamları tanımaları ve güvenmeleri gerekir... ön yargı ile değişen birşey olmaz!!! eskiden olduğu gibi bir ortamın olmadığını göreceklerdir... bu sene sonuna kadar böyle bir ilkte yaparız inş

Alt 04.11.2005, 21:00   #28
cem_yigido
Yeni Yiğido

cem_yigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 cem_yigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bence zaten kadın erkek eşitliği yokmu bence bayanlarda bu sitede bulunmalıdır.
kadın erkek eşitliği her yerdedir.İnternette bileeeeeeeeeeeeeeeee
cem_yigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.11.2005, 23:29   #29
FATIMA
Tecrübeli Yiğido

FATIMA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 FATIMA ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
cem_yigido Nickli Üyeden Alıntı
bence zaten kadın erkek eşitliği yokmu bence bayanlarda bu sitede bulunmalıdır.
kadın erkek eşitliği her yerdedir.İnternette bileeeeeeeeeeeeeeeee

kardeş biz zaten burdayıztopic başlığı "BAYAN TARAFTARLARIN İSTEK FİKİRLERİ"idi sanırım bi yanlış anlaşılma oldu...yinede sağol...
FATIMA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
....
Alt 04.11.2005, 23:59   #30
yigidogirl9
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 yigidogirl9 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Reden ....

Bence bizim stadımızda bayanların maçları izlemesi çok zor hemde çoooook...
Çünkü geçenlerde binbir zorlukla maça gittik, hem küfür yedik hemde tacize uğradık.. Bu ne çağ dışılıktır.. Birde derler bayan yiğidolar nerde diye burdayız ama korkuyoruz gelmeye...

Oysa FENERBAHÇELİ bayanlar rahatlıkla maçlarını izliyorlar ve evlerinede aynı rahatlıkta gidiyorlar bu nedir şimdi? Bizim Fenerbahçeden neyimiz eksik..

Ben bir yiğido kızı olarak bizim kendini bilmez bazı taraftarlarımızı kınıyorum...
yigidogirl9 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Stil