İlk olarak Malili orta saha oyuncusu Keita ile transfer perdesini aralayan Sivasspor, 2 futbolcu ile daha anlaşmaya hazırlanıyor.Teknik Direktör Muhsin Ertuğral'ın uzun zamandır takip ettiği Peru'lu 27 yaşındaki defans oyuncusu Orlando Contreras Collantes ile sona yaklaşan Yiğidoların, insanı şaşırtan bir teknik becerisi ile Güney Afrika Konfederasyon Kupası'na damga vuran Siphiwe Tshabalala ile ön görüşme yaptığı öğrenildi.
Önceki gün İstanbul'da Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile masaya oturan Orlando Contreras Collantes'ın verilen teklife sıcak baktığı belirtilirken, 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Siphiwe Tshabalala'nın bugün kırmızı-beyazlılar ile tekrar görüşeceği belirtildi.
Teknik kapasitesi yüksek ve çabukluğuyla dikkat çeken Tshabalala, Kaiser Chiefs formasını giyiyor.
C.KAAN KARAGUŞ Sivasın Sesi
arkadaşlar bu transferde adı geçen oyuncular (shabalala ve contreras) beni gelecek için ümitlendiriyor ve çok heyecanlandırıyor. sürekli transferlerle ilgili kesin açıklama yapılıp yapılmadığını takip ediyorum. sizlerde benim gibi bu transferleri merak ettiğinizi düşündüğüm için son gelişmeleri sizlerle paylaşıyorum.hayırlısıysa bu transferler biran evvel gerçekleşirde özlediğimiz sivassporumuz tekrar sahalarda rakiplerinin korkulu rüyası olmaya başlar.