Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Fabiano ve Yusuf Şimşek Mi Geliyor ?
Alt 05.01.2010, 19:37   #311
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 988 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Fabiano ve Yusuf Şimşek Mi Geliyor ?

YUSUF ŞİMŞEK HİÇ FENA OLMAZ ASLINDA
Alt 05.01.2010, 20:02   #312
metin_yilmaz
Acemi Yiğido

metin_yilmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 metin_yilmaz isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

yavvvvvvvv kazmanin önde gideni ersen martin den ne kadar hayir gördük ki simdi yusuf simsege bakalim arkadaslarrrrrr saglam papuc olsa bjk verirmi yusuf simsegi yapmayin allah askinaaaa 1 maclik adamlarlami ligi devam ettirecezzzz ismi bile rahatsiz etti beni m.yildiz kardesten de allah razi olsun sezonu kapatti seneye isteyen bi klup cikarsa 4 5 milyon dolara satilir artik oynayan futbolcu para eder sakat yatan degil yildiz emmi klubun bu günlerde sizlere ihtiyaci var bi zahmet
metin_yilmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.01.2010, 20:04   #313
metin_yilmaz
Acemi Yiğido

metin_yilmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 metin_yilmaz isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
ibrahim1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
böyle bir saçmalığı yapacaklarını zannetmem.futbolu bilen insanlar bu iki adamında sivasspora bi faydasının olmayacağını bilir.bunlar gibi elimizde çok var ve bu yüzden alt sıralarda sürünüyoruz.

size takimi klubunu hakkiyla düsünüp destek veren bi arkadassss
metin_yilmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.01.2010, 20:10   #314
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 900 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

bizde bir hastalik var zaten
kim gelse ;oww o adam harika ise yarar bitaneside yaramaz desin kellemi kesecem birakin bu kotu huyu arkadaslar
yigidoya yakisiyormu bu dediginiz
mucahitbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mucahitbaba58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: TRANSFER NETLİK KAZANIYOR 2
Alt 05.01.2010, 20:24   #315
nariamemre
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nariamemre FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TRANSFER NETLİK KAZANIYOR 2

İlk olarak Malili orta saha oyuncusu Keita ile transfer perdesini aralayan Sivasspor, 2 futbolcu ile daha anlaşmaya hazırlanıyor.Teknik Direktör Muhsin Ertuğral'ın uzun zamandır takip ettiği Peru'lu 27 yaşındaki defans oyuncusu Orlando Contreras Collantes ile sona yaklaşan Yiğidoların, insanı şaşırtan bir teknik becerisi ile Güney Afrika Konfederasyon Kupası'na damga vuran Siphiwe Tshabalala ile ön görüşme yaptığı öğrenildi.
Önceki gün İstanbul'da Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile masaya oturan Orlando Contreras Collantes'ın verilen teklife sıcak baktığı belirtilirken, 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Siphiwe Tshabalala'nın bugün kırmızı-beyazlılar ile tekrar görüşeceği belirtildi.
Teknik kapasitesi yüksek ve çabukluğuyla dikkat çeken Tshabalala, Kaiser Chiefs formasını giyiyor.

C.KAAN KARAGUŞ Sivasın Sesi

arkadaşlar bu transferde adı geçen oyuncular (shabalala ve contreras) beni gelecek için ümitlendiriyor ve çok heyecanlandırıyor. sürekli transferlerle ilgili kesin açıklama yapılıp yapılmadığını takip ediyorum. sizlerde benim gibi bu transferleri merak ettiğinizi düşündüğüm için son gelişmeleri sizlerle paylaşıyorum.hayırlısıysa bu transferler biran evvel gerçekleşirde özlediğimiz sivassporumuz tekrar sahalarda rakiplerinin korkulu rüyası olmaya başlar.
Alt 05.01.2010, 20:36   #316
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
nariamemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İlk olarak Malili orta saha oyuncusu Keita ile transfer perdesini aralayan Sivasspor, 2 futbolcu ile daha anlaşmaya hazırlanıyor.Teknik Direktör Muhsin Ertuğral'ın uzun zamandır takip ettiği Peru'lu 27 yaşındaki defans oyuncusu Orlando Contreras Collantes ile sona yaklaşan Yiğidoların, insanı şaşırtan bir teknik becerisi ile Güney Afrika Konfederasyon Kupası'na damga vuran Siphiwe Tshabalala ile ön görüşme yaptığı öğrenildi.
Önceki gün İstanbul'da Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile masaya oturan Orlando Contreras Collantes'ın verilen teklife sıcak baktığı belirtilirken, 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Siphiwe Tshabalala'nın bugün kırmızı-beyazlılar ile tekrar görüşeceği belirtildi.
Teknik kapasitesi yüksek ve çabukluğuyla dikkat çeken Tshabalala, Kaiser Chiefs formasını giyiyor.

C.KAAN KARAGUŞ Sivasın Sesi

arkadaşlar bu transferde adı geçen oyuncular (shabalala ve contreras) beni gelecek için ümitlendiriyor ve çok heyecanlandırıyor. sürekli transferlerle ilgili kesin açıklama yapılıp yapılmadığını takip ediyorum. sizlerde benim gibi bu transferleri merak ettiğinizi düşündüğüm için son gelişmeleri sizlerle paylaşıyorum.hayırlısıysa bu transferler biran evvel gerçekleşirde özlediğimiz sivassporumuz tekrar sahalarda rakiplerinin korkulu rüyası olmaya başlar.
başarılar sivasspor, şampiyon sivasspor...
buraks58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.01.2010, 20:52   #317
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 866 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI

Bu tür haberler hedef şaşırtmaktan başka birşey değil,Sivasspor alacağı futbolcuları aldı,zamanı gelince hepimiz göreceğiz.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.01.2010, 21:16   #318
07reis58
Tecrübeli Yiğido

07reis58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

258 Mesajına 624 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 679 07reis58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu adamlar gelmez gelsede bize yaramaz özellikle yusuf genç değil bize koşacak adam lazım
Alt 05.01.2010, 21:19   #319
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 866 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI

Kimler gelecek,kimlerlerle anlaşıldı,isimleri ne? bunları hepimiz çok merak ediyoruz.Benim acizane fikrim;transfer edilecek oyuncuların hepsiyle işler halledildi ve iş sadece imzaya kaldı,biz ne kadar yazsakta boş.Ancak önemli bir noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum.Önümüzdeki dönemde hem Afrika uluslar kupası akabinde de dünya kupası oynanacak,bu şu demek;afrika uluslar kupasına katılan takımlarda oynayan oyuncular ikinci yarının büyük bir kısmını milli takımlarında geçirecekler ve bağlı oldukları kulübe hiçbir katkıları olmayacak.Hemen peşindende dünya kupası........
Özetle şunu demeye çalışıyorum;bu ülkelerin milli takımlarında oynayan oyunculara Sivasspor yönetimi sıcak bakmayacaktır,Shabalala,Modise ve buna benzer oyuncuların tranfer edileceğini düşünmüyorum.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.01.2010, 21:21   #320
SiVaS YıKıLMaZ
Acemi Yiğido

SiVaS YıKıLMaZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 592 SiVaS YıKıLMaZ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bence yusuf iş yapar bizde çok yetenekli gecen sene onun sayesinde şampiyon olmuştu bjk hatta bizden 1 puanı yusuf sayesinde kapmışlardı bence alınmalı ama alamazlar bizimkiler
SiVaS YıKıLMaZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
alamazmıyız, arayışları, ceyhuna, defans, erişilemiyor, fabiano, fırtınası, galatasarayın, gelebilir, geliyor, genç, görüşülüyor, görüşüyor, hoca, kazaniyor, miş, muhsin, nengomasha, netlİk, orlando, oyuncusuyla, saçtı, siphiwe, sivas, sivasa, sivasspor, sivasta, tamam, tamamshabalala, tinashe, transfer, transferde, transferler, tshabalala, turacıyı, tİnane, umut, washington, yattı, yusuf, Önder, Şimşek

Seçenekler Arama
Stil