Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Birbirimizi Tanıyalım

Birbirimizi Tanıyalım Yiğidoların Buluşma Noktası

Seçenekler Arama Stil

Ingilterden selamlar
Alt 25.12.2007, 21:50   #321
ercis
Acemi Yiğido

ercis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 ercis COK SEVILEN BIR KISIercis COK SEVILEN BIR KISIercis COK SEVILEN BIR KISI
Standart Ingilterden selamlar

Oncelikle hepinizi cani gonulden selamliyor ve bu ustun basarilarinizdan dolayida tebrik ediyorum.
Uzun zamandir Sivasspor'u takip etmekteyim ve gercekten ornek alinmasi gereken bir camia. Az once UEFA'nın web sayfasindada gordumki adamlar soyle bir baslik atmislar "Sivasspor here to stay, say UYGUN" "Uygun diyorki, Kalici olmak icin burdayiz" Yazilan yaziyi okuyunca gercekten en az sizler kadar gurur duydum. Haberde Iki Yildiz ve hayretin gibi iki as futbolcusunada bir cok teklfler var oldugunu ve kisik imkanlarla buyuk isler yaptiginizi dunyaya iletmisler. Bulent hocanin genc ve ilk hocalik isi olmasina ragmen cok buyuk ve kaliteli isler yaptigini iletmisler. Ayrica hocamizda tum futbolcularinda cok memnun oldugunu belirtmis. Bulent gibi bir hocaniz oldugundan dolayi sanslisiniz ve inaniyorum ki bu halinizlede sampiyon olursunuz. Yeterki O 4 buyuklerin zenginleri yerlerinde rahat dursunlar.
Herkese en icten selamlar...
Van'li Murat
ercis isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: HOŞGELDİNİZ...
Alt 26.12.2007, 15:47   #322
DuncanIdaho
Acemi Yiğido

DuncanIdaho - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 22 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 DuncanIdaho FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: HOŞGELDİNİZ...

Simdi su Istanbul organizasyonunun içine dalma ve yardımcı olma günüdür.. pek yakinda dönüyor olacağım efendim.

Fatih kardeşim, işte kader bu. En azılı facebook düşmanlarından biriyim ve hep şunu söylerim. Kaderinde varsa o arkadaşın ile buluşursun. Aynı pastaneye girelim mi girmeyelim mi bir 5 dakika tartıştık Mete ile.. hatta yeri bile bir masa öte seçsek tanışamazdık..

Görüşmek üzere..
DuncanIdaho isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2007, 15:51   #323
GuNaY
Gast

[QUOTE=DuncanIdaho;287031]Merhaba Gardaşlar,

Sivas ile bağı kopmamış biri olsam da Istanbul'da hem Sivaslılar hem de Sivasspor için çok pasif olduğumu söylemeliyim.

Neyse forum'a nasıl üye olduğumu paylaşmak istiyorum. Bir iş gezisi sebebiyle iki gün için Almanya'nin Düsseldorf şehrine gelmek zorunda kaldık. Internet üzerinde bulduğumuz ve merkez tren istasyonuna yakın bir otelden hem cevreyi kesif hem de karnımızı doyurmak üzere iş arkadaşımla çıktık , yemek sonrası bulduğumuz bir Türk pastanesine girelim mi girmeyelim mi ? tartışmaları içinde kendimizi içerde bulduk tatlı sipariş ederkene..

Neyse algıda seçicilik olsa gereke yan masamida 4 tane Türk arkadaşın Sivas, Hakan Pastanesi vs. diyerek konuştuklarını duydum. Her ne kadar çekingen bir yapımda olsa lafa girdim. Memleketlerini sordum. Saolsun site yöneticimiz Rüştü abi olduğunu öğreneceğim ve yine Düsseldorfta Sivas'la ilgili dernek faaliyetlerinde bulunan Yücel abimiz ve en sonunda inanılmaz ama Sivas Ticaret Lisesi Orta bölümünden sınıf arkadaşım Fatih olduklarını gelişen muhabbet içinde birer birer öğrendim. Tabi sohbet içinde Sivas'ı ne kadar seviyor olsak dahi bir o kadar topluluktan ve birlikten uzak olduğumuzu da hızlı bir test ile tespit edildi

Istanbul'dan Düsseldorf'a gelip bura üzerinden forma üye olacağımı tahmin etmezdim. Kader işte

Tekrar Rüştü abilerin misafirperverliği ve dostluğu için teşekkür ediyor, merhaba diyorum tüm hemşehrilerime

Bol bol görüşmek üzere..[/QUOTE]

[B]Hoşgeldin abi,
Olay harbiden ilginç gelişmiş, işte insanoğlu nereden nereye [/B]
Alt 26.12.2007, 15:54   #324
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 976 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt

yeni arkadaşlarımız aramıza hoşgeldiniz..
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2007, 21:56   #325
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sivas ile bağı kopmamış biri olsam da Istanbul'da hem Sivaslılar hem de Sivasspor için çok pasif olduğumu söylemeliyim.

Neyse forum'a nasıl üye olduğumu paylaşmak istiyorum. Bir iş gezisi sebebiyle iki gün için Almanya'nin Düsseldorf şehrine gelmek zorunda kaldık. Internet üzerinde bulduğumuz ve merkez tren istasyonuna yakın bir otelden hem cevreyi kesif hem de karnımızı doyurmak üzere iş arkadaşımla çıktık , yemek sonrası bulduğumuz bir Türk pastanesine girelim mi girmeyelim mi ? tartışmaları içinde kendimizi içerde bulduk tatlı sipariş ederkene..

Neyse algıda seçicilik olsa gereke yan masamida 4 tane Türk arkadaşın Sivas, Hakan Pastanesi vs. diyerek konuştuklarını duydum. Her ne kadar çekingen bir yapımda olsa lafa girdim. Memleketlerini sordum. Saolsun site yöneticimiz Rüştü abi olduğunu öğreneceğim ve yine Düsseldorfta Sivas'la ilgili dernek faaliyetlerinde bulunan Yücel abimiz ve en sonunda inanılmaz ama Sivas Ticaret Lisesi Orta bölümünden sınıf arkadaşım Fatih olduklarını gelişen muhabbet içinde birer birer öğrendim. Tabi sohbet içinde Sivas'ı ne kadar seviyor olsak dahi bir o kadar topluluktan ve birlikten uzak olduğumuzu da hızlı bir test ile tespit edildi

Istanbul'dan Düsseldorf'a gelip bura üzerinden forma üye olacağımı tahmin etmezdim. Kader işte

Tekrar Rüştü abilerin misafirperverliği ve dostluğu için teşekkür ediyor, merhaba diyorum tüm hemşehrilerime

Enver gardaş,
aramıza tekrardan hoşgeldin.
Seninle ilk görüşmemiz gerçekten o kadar çok ilginç olduki.
Böylesine peşpeşine tesadüfler gerçekten çok ilginç.Dünya ne kadar küçükmüş.
Bizde zaten üzerinde çalıştığımız Sivas Dernek çalışmaları hakkında görüşmek üzere ASBİR Başkanı Yücel Şeker kardeşimle buluşmuştuk ve senle büyük bir tesadüf eseri orada görüştük.

Biz gurbet ellerde Sivasımız ve Sivaslılar için neler yapabiliriz onun düşünceleri içindeyiz. Umarım sende İstanbul' da bu konu hakkında güzel çalışmalar yapacaksın.

Misafirperverlik maalesef istediğimiz kadar yapamadık.
İnşaallah bidahakine daha fazla zamanınız olduğu bir gün bol bol konuşuruz.
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2007, 22:00   #326
turgutkizgir
Acemi Yiğido

turgutkizgir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 turgutkizgir isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

[COLOR="Navy"][I][FONT="Century Gothic"][B]Artık bende buradayım.Eskiye oranla tribün kavgaları foruma taşınmıyor.Uzun zamandır foruma sadece haberleri okumak için giriyordum.Şimdi forumda aktif olma zamanı diyorum.Tüm konularda bilgi paylaşımına varım..Tüm yiğidolara selamlar..........[/B][/FONT][/I][/COLOR]
Alt 26.12.2007, 22:03   #327
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 928 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

[COLOR="Blue"][B]enver[/B][/COLOR] enver kardeş bende fatihle ticaret lisesinde aynı sınıftaydık
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2007, 07:21   #328
-58-TURAN-58-
Yeni Yiğido

-58-TURAN-58- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 -58-TURAN-58- isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

[QUOTE=turgutkizgir;290306][COLOR="Navy"][I][FONT="Century Gothic"][B]Artık bende buradayım.Eskiye oranla tribün kavgaları foruma taşınmıyor.Uzun zamandır foruma sadece haberleri okumak için giriyordum.Şimdi forumda aktif olma zamanı diyorum.Tüm konularda bilgi paylaşımına varım..Tüm yiğidolara selamlar..........[/B][/FONT][/I][/COLOR][/QUOTE]

Benimde dikkatimi çeken bu oldu son zamanlarda.Giderek forumun kalitesinin artması tekrar aktif olmamı gerektirdi.Sadece okumak ile yetiniyordum.Ama artık bende aktif yorumlarımı sizlerle paylaşacağım.
-58-TURAN-58- isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2007, 16:35   #329
DuncanIdaho
Acemi Yiğido

DuncanIdaho - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 22 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 DuncanIdaho FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

abi ne demek , dostun bir selami yeter . hemde gurbet ellerde.. İnsallah Sivas ve Sivasspor için daha etkin çalışmak nasip olur

görüşmek üzere..
DuncanIdaho isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2007, 17:31   #330
nevzatdemir
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nevzatdemir FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tüm yiğidolara selamlar.artık bende buradayım tüm kalbimle sivasspora başarılar diliyorum.elele verirsek şampiyonluk hayal değil [B]hedef[/B] olur...
nevzatdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
hoŞgeldİnİz, sitemize hoşgeldiniz, sivas sitesi, sivasa, sivasspor, sivasspor.com

Seçenekler Arama
Stil