[QUOTE=DuncanIdaho;287031]Merhaba Gardaşlar,
Sivas ile bağı kopmamış biri olsam da Istanbul'da hem Sivaslılar hem de Sivasspor için çok pasif olduğumu söylemeliyim.
Neyse forum'a nasıl üye olduğumu paylaşmak istiyorum. Bir iş gezisi sebebiyle iki gün için Almanya'nin Düsseldorf şehrine gelmek zorunda kaldık. Internet üzerinde bulduğumuz ve merkez tren istasyonuna yakın bir otelden hem cevreyi kesif hem de karnımızı doyurmak üzere iş arkadaşımla çıktık , yemek sonrası bulduğumuz bir Türk pastanesine girelim mi girmeyelim mi ? tartışmaları içinde kendimizi içerde bulduk tatlı sipariş ederkene..
Neyse algıda seçicilik olsa gereke yan masamida 4 tane Türk arkadaşın Sivas, Hakan Pastanesi vs. diyerek konuştuklarını duydum. Her ne kadar çekingen bir yapımda olsa

lafa girdim. Memleketlerini sordum. Saolsun site yöneticimiz Rüştü abi olduğunu öğreneceğim ve yine Düsseldorfta Sivas'la ilgili dernek faaliyetlerinde bulunan Yücel abimiz ve en sonunda inanılmaz ama Sivas Ticaret Lisesi Orta bölümünden sınıf arkadaşım Fatih olduklarını gelişen muhabbet içinde birer birer öğrendim. Tabi sohbet içinde Sivas'ı ne kadar seviyor olsak dahi bir o kadar topluluktan ve birlikten uzak olduğumuzu da hızlı bir test ile tespit edildi
Istanbul'dan Düsseldorf'a gelip bura üzerinden forma üye olacağımı tahmin etmezdim. Kader işte
Tekrar Rüştü abilerin misafirperverliği ve dostluğu için teşekkür ediyor, merhaba diyorum tüm hemşehrilerime
Bol bol görüşmek üzere..[/QUOTE]
Enver gardaş,
aramıza tekrardan hoşgeldin.
Seninle ilk görüşmemiz gerçekten o kadar çok ilginç olduki.
Böylesine peşpeşine tesadüfler gerçekten çok ilginç.Dünya ne kadar küçükmüş.
Bizde zaten üzerinde çalıştığımız Sivas Dernek çalışmaları hakkında görüşmek üzere ASBİR Başkanı Yücel Şeker kardeşimle buluşmuştuk ve senle büyük bir tesadüf eseri orada görüştük.
Biz gurbet ellerde Sivasımız ve Sivaslılar için neler yapabiliriz onun düşünceleri içindeyiz. Umarım sende İstanbul' da bu konu hakkında güzel çalışmalar yapacaksın.
Misafirperverlik maalesef istediğimiz kadar yapamadık.
İnşaallah bidahakine daha fazla zamanınız olduğu bir gün bol bol konuşuruz.