Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı
sayın arkadaşlar transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor ama haber almak artık çok zorlaştı, benim en başta yazdığım isimler ilk başta gündemde olanlardı ama kesin anlaşılanlar değil...bu yüzden en sağlam haberi almadan artık paylaşım da yapmıyorum.. sağolsun bazı arkadaşlar ön yargılı oluyor ama olsun bu arada kendi adıma kzıgınlıkla yanlış sözler etmişsem kusura bakmayın..
en son aldğım haberler bir forvet transferi için çalışmalar devam ediyor. bu isim yerli ve yabancı da olabilir yerli isimler için şöyle biraz Türkiye liginden hafızanızı yoklarsanız kimlerle görüşülebileceğini az çok tahmin edersiniz.
Belaydan vazgeçilmedi yalnız kontratları henüz sürdüğü için resmiyette henüz birşey yok mesela Faty transferi kesinleşti ön anlaşma yapıldı ama resmi olrak kontratın bitmesi bekleniyor Belayda da benzer bir durum olabilir.Yönetim özellikle geleceğe yatırım adına dikkat ederseniz bir yandan alt liglerden genç oyuncuları da takıma katıyor.
Mesela Senecky en başta düşünülen kalecilerdendi ama Rıza hoca orada da geleceğe yönelik bir yatırım olması için Borjanı tercih etti.
Bu arada ümit miilliden oyuncular takip edilmekte dünkü yazdığım iki Çek oyuncu görüşülmesi muhtemel isimler arasında fakat sürpriz bir isim de çıkabilir.
Özetle en sağlam haberi almadan artık-gündemde de olsa - isim yazmayacağım belki 1-2 güne kdar sağlam haberler geçer elime...saygılar...
|
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim gardaş..Yanlız benim anlamadığım bir şey var;Sivasspor gurbetteki yetenekli oyunculardan neden düşünmüyor ;süper ligin kalburüstü takımları değişik yaş katagorilerinde(17-18-19-20 yaş) oynayan gurbetçilerle bir bir anlaşırken sivasspor niye bu oyuncuları düşünmüyor..Altyapı eğitimi mükemmel olan Almanya,İngiltere,Fransa,Danim arka,Hollanda,İsviçre de hatta o ülkerin milli takımlarında da oynayan çok sayıda yetenekli gurbetçi oyuncudan neden yararlanılmıyor?Size bir kaç örnek vereyim ;Deniz Naki,Zafer Yelen adını hatırlamadığım geçen yıl Ferhat la ümit milli takımda oynayan Bayern Münih ite oynayan forvet oyuncusu gibi çok sayıda oyuncu var;niye Rıza Hoca bu tür oyuncuları düşünmüyor acaba?Kayserispor takımı neredeyse takımın yarısını gurbetçi gençlerle doldurdu biz hala neyi bekliyoruz...Ya bu takımlar işli bilmiyor ya da biz;hala neyi bekliyoryuz anlayan aşkolsun...2. Olarak Rıza Hoca 50 oyuncu gündemimizde dedi;bu oyuncuların kaç tanesi gurbetçi oyuncu çok merak ediyorum...