mehmet yildiz galatasaraya bedava ya gitmiyorki karsiliginda sivas cuzu bi miktaar alacak bence mehmete kizmamalisiniz bence aydin sivasa cok katki saglaacaktir ben gsli olarak aydin gitmesine uzuldum ama aydin hem sivasa katki yapacaktir hem bulent uygun gibi bi teknik direktorun yaninda gelismik olacaktir bulent uygun cok begendigim bi hoca mehmet yildizi musa aydini abdurrahmani nerden nereye getirdi
haber tam anlamıyla doğrulanmadan burada yayınlanması, hele ki sivasspor camiasının üzerinde hassas olan bir konunun bu şekilde sivassporun kendi taraftar sitesinde yayınlanması, sitenin taraftarlar nezdinde güvenilirliğini ve tutarlılığını sorgulanmasına yol açacak tavırlardır. site yönetiminin dikkatine..
ya kardes aydını kim verdii...ve mehmeti kim aldıı...ya g.s mehmeti almaz...alsada karsılıgında sadece para verir...aydın yılmaz g.s nin messi sii...kiralık dahi vermesii mümkün degil yane...cünkü o zeminde aydının hayatı biter..kiralık verecegi son takım sivas olur bence...
Yakın bir arkadaşım murat yalçındağın akrabası ve onun bana ilettiklerine göre transfer bitmiş sadece ödeme planında ufak tefek sorunlar varmış imzalar hafta içi atılacamış herkes için hayırlı olur umarım
yalan tabii...beyler resmi sitelere bakacaksınız her zaman...fanatik fotomaclan olmuyor bu isler hatta webaslan da aynı sekilde taraftar sitesi...burasıı sivasın resmi sitesi degil sadece tarafta sitesii...g.s mehmet yıldıza 5 m euro vermez kesinlikle zatende o kadar etmez...parayı yolda bulmadı g.s...g.s ni adayı pantelic dir..mehemt yıldız degil.sadece oyalama bu..ve basının sisirmesii..resmi sitelerde bu transferle ilgili hic bi bilgi yoktur.