Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Organizasyonlar

Organizasyonlar Organizasyonlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: VOLKANA DESTEK OLUYORUZ HADİ YİGİDOLAR.
Alt 21.07.2008, 23:42   #31
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

492 Mesajına 952 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz sein
Standart --->: VOLKANA DESTEK OLUYORUZ HADİ YİGİDOLAR.

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bravo Mustafa cok yerinde bir topic acmissin !!!! Simdi Volkana destek Zamani !!!!! Futbolda en zor mevki kaleciliktir, kaleci sahada arkadaslarinin yaptigi hatayi düzeltme sansina sahiptir ama ya kaleci hata yaparsa arkasinda hatasini düzeltecek hic Bir arkadasi yoktur yalnizdir,arkasinda sadece 3 tane direk ve file vardir, Top cizgiden iceri gectigi an kaleci yikilir, bir de taraftarlardan ters tepki geldigi an kariyerinin sonu gözlerinden film seridi gibi gecer. Unutmayalimki Milli kaleci FB li Volkan da cok hatali goller yedi. Fenerbahcede ve Milli takimda ama taraftar devamli Volkanin arkasinda durdu Sonuc malum Türkiye milli takimi cok iyi bir kaleci kazandi basinda cikan haberde Bir ingiliz takimi 10 Milyon Euro teklif etmis, Sebebi nedir Volkanin arkasinda Duran Hocasi ve taraftarinin takima verdigi güvenle FB, li Volkan Volkan olmustur.. Bizde su an Volkan ünlüye Bu destegi vermeliyiz,hatasiz kul olmaz inaniyorumki suan Volkan en fanatik Sivassporlu benim diyenden bile daha cok üzülüyor. Bizde onu tekrar kazanmaliyiz kaleciler kolay kolay yetismiyor Haydi volkan kaldir kafani ve önüne bak Futbolda Dün yoktur yarina bak.. Biz Taraftarlar sana inaniyoruz................
KEŞKE HERKEZ SENİN GİBİ KONUŞSA ABİ KONUŞTA MİLLET DUYSUN
MustafaParlak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.07.2008, 23:43   #32
boykA
Yeni Yiğido

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 boykA FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

volkan cok ıyı bır kaleci her kalecının basına gelır uzulme bız bu turu gececez
boykA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.07.2008, 23:53   #33
Yildizelili58
Yiğido

Yildizelili58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Yildizelili58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

YOK ARKADAS BEN DESTEK OLMAM OLMIYACAGIM
ACEMISEN CIKMICAKSIN AVRUPA MACINA
GIT 3 LIGDE OYNA OKADAR !!!!CILGINLAR!!!!!
Yildizelili58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Yildizelili58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.07.2008, 23:55   #34
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

307 Mesajına 439 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 titizyiğido FAZLA SÖZE GEREK YOKtitizyiğido FAZLA SÖZE GEREK YOKtitizyiğido FAZLA SÖZE GEREK YOK

evat kardeşim
HEP DESTEK TAM DESTEK
titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda titizyiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.07.2008, 00:22   #35
mucahit_58
Yiğido

mucahit_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

104 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mucahit_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Yildizelili58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
iyi o zaman çılgınlar olarak süper lig kalitesinde bi kaleci transfer edip hediye edin o zaman klubu, tovbe tovbe.. Tribunde her zaman yer alabilirsin ama bu futboldan anladığın anlamına gelmez buda sana küpe olsun..
mucahit_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı mucahit_58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.07.2008, 00:58   #36
Trabzonsporum61
Yeni Yiğido

Trabzonsporum61 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 36 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 Trabzonsporum61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

volkanı izledim.. gercekten şanssız goller yemesine rağmen iyi kaleci.. ki her kaleci mükemmelde değildir.. dünyanın en iyi kalecilerine bakın , cech hatası yuzunden gruptan cıkmadıkmı.. rüştünün hatasından elenmedikmi.. demem oki her kalecinin başından gecebilecek şey bu.. Ve tüm bursalıları tebrik ederim bu destek için.. kimileri hatasından dolayı yediği golden dolayı dayak(?) yerken siz moral veriyorsunuz.. işte örnek taraftar budur.. umarım bragayı evinde madara eder turu geceriz.
Trabzonsporum61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Trabzonsporum61'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.07.2008, 08:14   #37
anilcan213
Yiğido

anilcan213 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 406 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 anilcan213 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bülent hoca napıor akli dengesi yerindemi...kiralık olarak gönderecegi bi oyuncuyu neden böyle önemli bi macta oynatıyor anlamadım...sanırım ii bişeyler yapsın da dha fazla para kazanalım die bi düşüncesi vardı gördük iyi primi dha kimse almaz onu....patlıcak sivasın elinde..hiç ii kaleci deil orda bn olsam yemezdim o goLü....kimseye acımayın hata yaptğı anda kesceksin ki futbolcuyu bi dha yapmasınnn.
Alt 22.07.2008, 09:21   #38
bayram
Yiğido

bayram - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

130 Mesajına 237 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 bayram FAZLA SÖZE GEREK YOKbayram FAZLA SÖZE GEREK YOKbayram FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: -->: VOLKANA DESTEK OLUYORUZ HADİ YİGİDOLAR.

Alıntı:
lise!mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
AL BİRTANE DAHA KARDEŞİM SEN BİLİYORSAN ÇIK VOLKANIN YERİNDE SEN OYNA.

SİVASSPORA 5 KURUŞ YARDIM ETMİŞ YADA ETMEMİŞ SONRA YAKTI DİYOR ASIL SİZ YAKTINIZ.
Şu muhabbet artık sıkmaya başladı sen çık oyna bu saçmalığı bir yok edin yaaa ayriyeten benim yardım edip etmediğimden kimene ettiğin yardım gizli kalır alalen burada yayınlamanın bir mantığı yok yaptığın yardım gizli kalsın kimse kimseye yardım etmişmi diye bir soru yöneltemez asıl o soruyu yöneltene sorarlar sen kaç kuruş yardım ettin diye şundan eminimki sivassporu tutan her aileden 1 kişi mutlaka yardım kampanyasına katılmıştır bunuda kimse kimseye ispat etmek zorunda değildir isteyen ispatlar isteyen ise gizli tutar,

evet volkan hatalı goller yiyerek sivasspor'un tur atlama yolunda büyük yara verdi bu sadece volkanın hatası değil bu defans futbolcularında hatası ilk golde defans futbolcusunun hata payı yüksekti kale direğinin dibinde adamı yalnız bırakıyorsun ikinci golde ise volkanın hatası büyüktü umursamaz şekilde topu tutmaya çalıştı ama yapacak bişeyi yoktu top yükseklik kazandı tamam herkes sinirden ve moral bozukluğundan birilerine çatacak lakin bu fazla sürmemeli volkana ve takıma destek çıkılmalı,bende maçtan sonra volkana acımasızca yorumlar yazdım ama belli bir zaman sonra ister istemez destek çıkmak zorundasın çünkü sen bir taraftarsın çünkü sen takımınla içli dışlı bir ailesin.

birde bu cumartesi göreceksin diye terimler var ortalarda arkadaşlar bu siteye girenlerin %99'u sivasspor taraftarıdır ve takımlarının en iyi yerlerde olduğunu görmek isterler kimse sivasspor'un kötü gününü görmek istemez,bu futbol tecrübeliler tecrübesizleri yok ederler örneğin almanya-türkiye maçında futbolu türkiye oynadı tecrübeli olan almanya kazanmasını bildi lütfen herkes bir birine saygı sevgi çerçevesinde cevap versin böyle imalı imalı cevaplar vermesinler. herkes kendisinden sorumludur kimse ne beni nede başkasını sorgulama yetkisine sahip değildir.bunu kimsenin ne hakkı nede yetkisi vardır.

Selam ve Saygılarımla....
Alt 22.07.2008, 09:24   #39
bayram
Yiğido

bayram - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

130 Mesajına 237 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 bayram FAZLA SÖZE GEREK YOKbayram FAZLA SÖZE GEREK YOKbayram FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
anilcan213 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bülent hoca napıor akli dengesi yerindemi...kiralık olarak gönderecegi bi oyuncuyu neden böyle önemli bi macta oynatıyor anlamadım...sanırım ii bişeyler yapsın da dha fazla para kazanalım die bi düşüncesi vardı gördük iyi primi dha kimse almaz onu....patlıcak sivasın elinde..hiç ii kaleci deil orda bn olsam yemezdim o goLü....kimseye acımayın hata yaptğı anda kesceksin ki futbolcuyu bi dha yapmasınnn.
Anılcan kullandığın kelime terimlerine dikkat et arkadaşım akli dengesi yerindemi falan derken iyice saçmalamışsın bu sitede yorum olsun diye yorum yazmayı bırakında adam akıllı şeyler yazında insanlar okuyunca sinirlenmesin yüzlerinde tebessüm oluşsun mantıksız bir yorum bu saçma bir yorum bu lütfen biraz daha ciddiyet.bülent uygun hoca seni mahkemeye verse delil olarak bu cümlelerini kullansa söke söke senden tazminat alır ama yapmaz o kişi,çünkü o kişilikli insandır bilmem anlatabildimmi
Alt 22.07.2008, 09:26   #40
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

492 Mesajına 952 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Yildizelili58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SEN ÇILGINLARDANMISIN NİYE BEN SENİ TANIMIYORUM.

ADAM BİR MAÇI İZLEMİŞ ÇILGINLARLA.

ÇILGINLARDAN OLSAN O ZORLU 3.LİGE, DÜŞMENİN HERAN YAKANDA OLDUGU BİR LİGE DÜŞMANININ İLE GİTMESİNİ İSTEMEZDİN
.
MustafaParlak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Stil