recep saolsın fotolar için
nasıl yakalamışım günayı ama
sıra paparazi adem de inşallah bi gün onuda yakalayıcam
resimlerin devamını bekliyoruz abi
teşekkürler.
Bu Konuda omercoskun'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
yine bir deplasman ve yine bir İSTDER klasiği..saat 19 dan itibaren taksim meydanından başlayan bir yürüyüşle stadtaki yerimizi aldık...1967 liler ve İSTDER olarak takımımızı en iyi şekilde destekledik...bi ara jimlastik taraftarlarını susturduk hatta..maçın başında 4. zaferin sinyalinide almıştık padişah kızının istemediği mehmet yıldızla ...ancak tam bu maçı alırız dediğimiz anda birden delgado ile jimlastik golü bulunca üzüldük...tam bu üzüntü devam ederken polisler bazı tafartarlarımızı stadtan çıkarınca üzüntümüz dahada katlandı..işin kötü tarafı bu taraftarların 1967'liler olmasıydı...bir anda herkes sus pus olmuş ilk yarıyı böyle tamamlamıştık....ikinci yarı karşılıklı ataklar olsada gol yoktu ama zevkli bir mücadele vardı...bir ara tatsız olaylar yaşansada yine de iyi bir şekilde maçı tamamladık...maç sonunda jimlastik taraftarlarını çok güzel bir şekilde susturduk...maçında 1-1 bitmesi iyi bir sonuçtu..maçın hakkıda beraberlikti..inönüden alınan puan ileride çok önemli olacaktır...bu arada sakarya kaşkolu kimseyi yanıltmasın o mustafa ark aitti yani herhangi bir sakaryalı taraftar yoktu stadta..maçtan sonra erken çıkmamıda mustafa biliyor kimse kusura bakmasın...bir daha ki deplasmanlarda görüşmek üzere sivassporumuzu desteklemeye gelen herkese canı gönülden teşekkürler ederim....
Sivaslı olmak nasıl bir ayrıcalıksa
Sivassporlu olmakta o kadar ayrıcalıktır
8eşiktaş'ın pazarını Susturduk ya ßize Yeter.. Onlar siyah-beyaz yaparken araya girdik Onlar ßeyaz diyo ßiz Kırmızı.. OnLar ßeyaz ßiz Kırmızı Şampiyon diyoz Ses kesik
Bir kaç Resim de ben ekleyeyim.
1. olarak bi kardeşimizin resmini ekliyorum Sivasspor.com a ekleyeceğim demiştim ama resim birez bulanık çıkmış kusra bakmasın
__________________ Birgün Herkes Önünde Eğilecek
Konu Harput0658 tarafından (15.06.2010 Saat 13:11 ) değiştirilmiştir..
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Harput0658'a Teşekkür Ediyor...