Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor'lu Yunan Taraftar..
Alt 31.01.2011, 10:14   #1
yıldızelii8
Acemi Yiğido

47 Mesajına 97 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yıldızelii8 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Sivasspor'lu Yunan Taraftar..

Gönülleri fethettik be Helal olsun
yıldızelii8 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.01.2011, 10:53   #2
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

vallaha duygulandım şimdi bir o kadarda sinirlendim bizim sözde sivaslılara çok içerledim şimdi.elin yunanı sivası sevdi bizim evlatlarımız kardeşlerimiz amcalarımız gidip büyütülmüşleri destekliyor.kahrımdan ölecem yaww.17 00 kişilik stadı dolduramıyoruz yuh olsun bize yuh olsun yigidoyuz diyipte şu tamımı desteklemiyene yuh olsun elin ist. takımlarını destekliyenlere. yuh yuh ve yuh.inanın aglıyasım geliyor zorumdan.biz bu takımı nerelerden çıkardık buralara .köy takımlarıyla oynuyorduk şimdi süper ligde yiz taraftar yok hemde 7 milyon sivaslı var.hepimize yuh genede yuh ulan biz demekki gerçek sivaslı degiliz olsak şimdi buncacık taraftarımız olmazdı.demekki yigido nedir sivasspor nedir nerelerden geldi nelerle mücadele etti buraya kadar ne cenderelerden geçtik kaç tane şehit verdik....bütün bunları anlatamadık kimseye demekki hata bizde demek....yani taaa yunanistandan taraftarımız var ve hiç birimizi tanımaz ve sivasıda belki hiç bilmez adam sivassporlu olmuş..şimdi sivaslıyım diyene yuh demiyeyimde ne diyeyim ey dostlar.yani bizim yerimizde olmak için neler verecek şehirler var biz elimizdekinin degerini bilmiyoruz.ve şu günlerde takımımızın destege çooook ihtiyacı var ve biz stadı dolduramıyoruz...
ey büyük taraftar daha fazla gayret edip önümüzdeki ts maçında stadı ful dolduramazsak yuh olsun bize.ve biz bu takımı hak etmiyoruz demektir.bu takım süper ligdeki en kaliteli ve en iyi oyunculardan kurulmuş takımımız.bunlara geregi kadar destek olursak bakın neleri başaracak bu takım.bakın bursadan süpriz yapacagımızı düşünüyorum ordan galibiyet getirecegimiz konusunda kuşkum yok bakın görün bursayı bursada yenecegiz ahada buraya yazıyorum görün bakın ondan sonra sıra laz kardeşlerimize gelecek onlarıda burda 3 1 yenecegiz.inanmıyan beklesin ve görsün biz bu takıma çok şeyler borçluyuz borcumuzu ödemenin zamanıdır tekrar söylüyorum taaa yunanistanlı yigido olacak biz fb gs bjk yı tutacagız yok öyle bişey hadi beyuler eller kalbe .kalbini dinle orda atan asil kalp sana yigidosun diyor dinle ve özüne dön ne yapacan elin fb gs bjkl sını aslına dön ve gerçek YİGİDO ol saygılarımlaaaa......
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı pover58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.01.2011, 12:13   #3
young58
Yeni Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 young58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

%100 haklısın kardeş
Alıntı:
pover58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
vallaha duygulandım şimdi bir o kadarda sinirlendim bizim sözde sivaslılara çok içerledim şimdi.elin yunanı sivası sevdi bizim evlatlarımız kardeşlerimiz amcalarımız gidip büyütülmüşleri destekliyor.kahrımdan ölecem yaww.17 00 kişilik stadı dolduramıyoruz yuh olsun bize yuh olsun yigidoyuz diyipte şu tamımı desteklemiyene yuh olsun elin ist. takımlarını destekliyenlere. yuh yuh ve yuh.inanın aglıyasım geliyor zorumdan.biz bu takımı nerelerden çıkardık buralara .köy takımlarıyla oynuyorduk şimdi süper ligde yiz taraftar yok hemde 7 milyon sivaslı var.hepimize yuh genede yuh ulan biz demekki gerçek sivaslı degiliz olsak şimdi buncacık taraftarımız olmazdı.demekki yigido nedir sivasspor nedir nerelerden geldi nelerle mücadele etti buraya kadar ne cenderelerden geçtik kaç tane şehit verdik....bütün bunları anlatamadık kimseye demekki hata bizde demek....yani taaa yunanistandan taraftarımız var ve hiç birimizi tanımaz ve sivasıda belki hiç bilmez adam sivassporlu olmuş..şimdi sivaslıyım diyene yuh demiyeyimde ne diyeyim ey dostlar.yani bizim yerimizde olmak için neler verecek şehirler var biz elimizdekinin degerini bilmiyoruz.ve şu günlerde takımımızın destege çooook ihtiyacı var ve biz stadı dolduramıyoruz...
ey büyük taraftar daha fazla gayret edip önümüzdeki ts maçında stadı ful dolduramazsak yuh olsun bize.ve biz bu takımı hak etmiyoruz demektir.bu takım süper ligdeki en kaliteli ve en iyi oyunculardan kurulmuş takımımız.bunlara geregi kadar destek olursak bakın neleri başaracak bu takım.bakın bursadan süpriz yapacagımızı düşünüyorum ordan galibiyet getirecegimiz konusunda kuşkum yok bakın görün bursayı bursada yenecegiz ahada buraya yazıyorum görün bakın ondan sonra sıra laz kardeşlerimize gelecek onlarıda burda 3 1 yenecegiz.inanmıyan beklesin ve görsün biz bu takıma çok şeyler borçluyuz borcumuzu ödemenin zamanıdır tekrar söylüyorum taaa yunanistanlı yigido olacak biz fb gs bjk yı tutacagız yok öyle bişey hadi beyuler eller kalbe .kalbini dinle orda atan asil kalp sana yigidosun diyor dinle ve özüne dön ne yapacan elin fb gs bjkl sını aslına dön ve gerçek YİGİDO ol saygılarımlaaaa......
% 100 de 100 haklısın şu küçük stadı dolduramıyoruz bu nedir be yeri gelir derler ki biz sivaslıyız sivassporluyuz bende sivaslıyım hani nerde stadın yarısı bomboş senin dediğin gibi bizim yerimizde o kadar çok olmak isteyen şehirler var ki 7 milyonmuş ne faydası var söyleyin bana keşke o kadar olmuyaydı en azından 300.000 nüfusumuz var bu kadar kapasitemiz var derdik arkadaşlar gerçek yiğidolar sivassporumuzu yalnız bırakmayalım ligde kesin kalmalı eğer düşersek sivas biter şu memlekette bir sivasspor başka hiçbirşey yok bunuda sahipsiz bırakırsak vay bizim halimize yiğidolar bu mesajlarımızı sadece okuyup geçmeyin elimizden geleni beraberce yapalım yaptığımız zaman zaten sivasspor kolay kolay düşmez hakemler hariç
young58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.01.2011, 14:22   #4
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 747 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Ben bu taraftarımızı anlamadım sivas için ölüyorlar internette stad boş ama sivasspor büyük bir aşktır sivasspor sadece bir futbol takımı değil memleket insanının uğundan her şeyinden vazgeçebileceği değeridir sivasspor Sivas ın SEsi değil çığlığıdır artık lige ilk çıktığımızdaki şampişyonluk yolunda yine istikrarla yürümemiz gerekir bu seneyi atlatmalıyız önce fakat geçen sene de öyle diiyor duk şimdi takımımız başında atom war umarım seneye bombo gibi patlar ....
ozledımeskıyı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
sivassporlu, taraftar, yunan

Seçenekler Arama
Stil