Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor bize, biz ona ne verdik?
Alt 14.09.2009, 23:04   #31
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor bize, biz ona ne verdik?

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abdullah Bey yeter artık sizden birazda farklı bir yazı bekliyoruz hep aynı şeyleri evirip çevirip ısıtıp yazıyorsunuz. Birde bana Bursa ile Sivas'ı kıyaslıyorsunuz ya başka bişey demiyorum !!!

Nerde kombineye taksit yapılmış o kadar gittik konuştuk taksit yapın alalım. Ben şuan çalışmıyorum buna rağmen 300 liralık limiti olan kredi kartım ile kombine alacaktım ama Metal Gear'ın da söylediği gibi iyi yerler gidip kötü yerler kalınca bu sefer taksit yapıldı bende doğal olarak almadım. Baştan taksitli satış olsa idi çok daha fazla kombine satılırdı buna inanıyorum.

Bende Sivassporumuzun lisanslı A dan Z'ye her şeyi var o zaman kulup benim mi sayılacak ?
kardeş kombineler çıktı protokol trübününden 15 tane kombine istedik erdal sarılardan bitti acele et gel al dedi gittim 25 tane bilet tutuşturdu elime gittim stada baktım biletlere direklere gelen yerler
staddaki kulubün koyduğu görevli abi nasıl biter bu kadar kombine dedi bilmiyorum dedim
arkadaşlarla baktık 5 kişi vazgeçti bizde tanesi 600 tl den 10 tane aldık dedik taksit yapalım yok alıyorsanız böyle dediler
aldık mecbur sonradan öğrendikki eşe dosta akrabaya biletler peşkeş çekilmiş sonradanda almayan olunca biletler elde kalıyor suçlu sivaslı suçlu taraftar
bizde şaşırdık takım yeniliyor suçlu taraftar kombine satılmıyor suçlu taraftar
tezahürat yapılmıyor suçlu taraftar forma satılmıyor suçlu taraftar
sayın apdullah efendi öyle andersondan masallar anlatacağına milletin o stada girene kadar çektiği eziyetleri yaz polisin taraftara tavrını yaz neden maçlarda otopark açılmıyor onu yaz neden her hafta turnikeler arızalı millet 2 saat kuyrukda bekliyor onu yaz takım neden başarılı değil onu yaz eğer yüreğin varsa bülent uygunun hatalarını yaz bende sana şapka çıkarayım helal be apdullah beyde dobra dobur deyim
en savunmasız kişi taraftar sende vurr bakalımm
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı üçyıldız58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.09.2009, 23:08   #32
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Tabiki takım kötü oynadığı, yada iyi sonuçlar alamadığı zaman taraftarlar eleştirir!
Ancak Sivasspor taraftarının durumu biraz farklı.
Birincisi, bu teknik heyetle birlikte Sivasspor özellikle son iki yılda hayalini bile kuramayacağı işler başardı. İkincisi "Ne doğradın aş'ına ki, o gelsin kaşığına". Daha net ifadeyle kim Sivasspor'a ne verdiki, bu kadar ağır eleştiriyor?
Bakın hemen basit bir örnek verip, birde karşılaştırma yapalım. Sivasspor sezon başında 2 bin 200 kadar kombine bileti satışa sundu, fiyatıda 300 TL. üstelikte taksitle. Ayrıca bu 300 TL.'lik kombine biletiyle UEFA Şampiyonlar ligi ve Türkiye kupası maçlarıda izlenebilecek. İnanması zor ama hâlâ kombine biletleri bitmedi.
Sivas'ta bunlar olurken, Bursa'da bu hafta oynanacak olan Fenerbahçe maçının bilet fiyatının 250 TL olduğunuda hatırlatırım.
Yani bir yanda koskoca sezon ile Avrupa ve Türkiye kupaları içinde geçerli olan kombine bileti fiyatı 300 TL., diğer yanda tek maç bileti 250 TL. Bu kadarını yazdıktan sonra aslında fazla yorum yapmayada gerek yok.
Bir şey daha dikkatimi çekiyor, ben zaman zaman Sivaslı'ları eleştirip "Bu şehir bu takıma layık değil" dediğim zaman, ayrıca stada gelenlerin yüzde 90'ının taraftar değil, seyirci olduğunu, bununda aslında Sivasspor'un en önemli meselelerinden birisi olduğunu söyleyip yazdığım zaman bana katılmayanlar vardı. Ancak şimdi görüyorumki, şu anda Sivasspor'un öncelikli meselesi taraftarı-seyircisi olmuş.
İşin ilginçi, ben taraftarı eleştirdiğim zaman Sivasspor yöneticisi kalkıp "Yok biz taraftarımızdan memnunuz" diyordu. O yönetici tribünlerin sessizliğinden, efendiliğinden memnundu herhalde!
İşin özü şu; Sivasspor'un şu andaki durumu hepimizi üzüyor, ancak üzülmekle, tepki göstermeyi iyi ayırt etmek gerekir. Şu anda yapılan üzüntüden oluşan refleks değil, takıma zarar verecek eleştirilerdir.
Bunu yapmaya hakkımız yok, Sivasspor'un bize, bizimde ona verdiğimiz ortada!...

Dünki yaziniz.....
-----------------------------------------------------------------------
İnsan Sivas'ın yediği golleri izlerken utanıyor, sıkılıyor ve sonundada "Bu kadar olmazki" diyerek patlıyor! Manisa maçından önce kornerden gol yiyen (Fener maçında) kendi kalesine gol atan (Diyarbakır maçı) Sivasspor'un bu son maçta yediği goller, bu hataların hepsini unutturdu! Ayıp ya! Süper ligde oynayan bir takımın defansı bu kadar basit goller yemez! Yesede bir maç yer iki maç yer! Bu 4. maç ve Sivasspor'da inanılmaz hatalar zinciri ve komedi gibi gol yemeler devam ediyor. Burada en son suçlu kaleci Akın'dır. Adam, "İstasyon caddesinde gezer gibi" elini kolunu sallaya sallaya orta alandan aldığı topla defansı geçiyor, sonrada Sivas kale alanına girip kaleciyle karşı karşıya kalıyor ve golünü atıyor. Bir başka pozisyonda ilk golü atan Manisalı futbolcu yine defansı "adam yok" gibi geçiyor, çaprazdan vuruyor, kaleci Akın müdahele ediyor, sonra başka bir Manisalı gelip "göğsüyle" gol atıyor! Yani daha önce korner atışından gol yiyen, kendi kalesine gol atan Sivasspor, bu maçtada rakip futbolcuya "göğüsüyle gol atma" hazzını ve ayrıcalığını yaşatıyor.
Bir takım elbette yenilir, ama böyle abuk-sabuk ve benzeri artık atılamaz goller yemek insanı alınan yenilgi kadar üzüyor. Sivasspor defasında görev yapan başta Hayrettin, Uğur ve Yasin'in acilen kendi çeki düzen vermesi şart! Kim karşınızı geldiyse kahraman ettiniz! Yenilen ilk golde önce Hayrettin "sağa-sola, sonra da Uğur Kavuk. Dedikya, gol yenir anma bu kadar basit ve insanın sinirlerini alt üst eden gollerde yenmez.
Tamamen yerli onbirle sahaya çıkan Sivasspor'un maç öncesi bir hayli avantajı vardı. Maçın iftar saatine denk gelmesi, yağmur yağması ve o saate derbi maçı olması nedeniyle stada gelmeyen Manisa taraftarına karşılık Ege'de yaşayan Sivalı'lar takımlarını yalnız bırakmayarak destek oldular. Yani maç bir deplasman takımı için son derece rahat bir ortamda ve hiç bir baskı olmadan oynandı.
Böyle bir ortamda ilk yarıyı 2-0 geride kapatan Sivasspor, ikinci yarının başında bulduğu golle, maçı çevirecek şartlarıda yakalamış oldu. Fakat bunun için çok koşmak, inanmak ve mücadele etmek gerekir. Cumartesi akşamı Sivasspor'da bunların hiç birisi yoktu ve Manisa hak ettiği maçı 3-1 kazandı.
Benim en çok merak ettiğim bir şeyde "Sivasspor daha ne kadar böyle komik goller yiyip bizleri ayrıca A.Yigit

Sayin Yigit dünki yazinizi okuyunca birazcik yazarliga yaklasma cabanizin oldugunuzu hisseddim.. Ama bu son yaziniz; ilk okul cocuklarinin zekasi ile bile yazilacak bir yazi,yapilacak bir is degil. sanirim sabahki yazinizdan dolayi firca yediniz zevahiri kurtarmaya calisiyorsunuz. Siz yine kendinize yakisani yapip saptirma,kendinize ait olmayan ismarlama ve provakatif yazilar yazarak durumu kurtarmaya calisiyorsunuz. Ama mesele öyle degil size bu yaziyi yazdiranlar diyecem artik.. sunu anlamalilarki. Biz taraftarlar ne bu tip provakasyonlarla kafamizi mesgul edecegiz. nede bos vaatlerle. Biz artik icraat bekliyoruz bu tip söylevler kimseye bir fayda getirmez. Bu islerin yazi var bahari var kisi var.senesi var.sadece ani,bu günü kurtarayim adi altinda taraftara Sivasliya Saldirirsaniz..Inanin Sivaslinin ve taraftarin tepkisi size ve sizle birlikta asil o yaziyi ismarlayanlara tepki olarak fazlasi ile geri döner. onun icin basta sizve sipariscileriniz isinizi dogru yaparsaniz bu tip ayak oyunlarina ve firildaklarada gerek kalmaz......
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı giants'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.09.2009, 23:11   #33
yigidomurat
Yiğido

yigidomurat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 635 yigidomurat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
kanımaksa58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
valla ne kadar güzel yazmış helal olsun destek olacağına sözde taraftarımız kı ben onları taraf tar olarak hörmüyorumm kesinlikle zaten köstekden başka bişeyde oldukları yok yok uygun gitsin yok bilica niye satılmış yok çok konuşuyormuş bülent hocaya diyorsunuz ama sizin çene bülent hocadan önde buyurun adam konuşmuyor artık arkadaşlar iğneyi ilk önce kendinize baturun özellikle sivastaki arkadaşlar 1 kere ben mecnun başkanın yerinde olsam stada çekirdekle kimseyi almam en kötü ihtimal bi grup kurarım bakarım kım çekirdek çiğniyor atarım dışarıya herşey düzelecektir ben buna eminim bülent hocanında herzaman yanındayım ligden düşse bile
sen takımdaki kötü gidişi eleştirenleri taraftar olarak HÖRMEYEBİLİRSİN,önemli olan senin ne düşündüğün değil takımın içler acısı durumudur.kimsede kimsenin taraftarlığını tartamaz,burda herkes SİVAS için bişeyler söylüyo,SİVAS için üzülüyo.bülent uygun efendi konuşmuyo sustu demişsinde...pes doğrusu adama gülerler be kardeşim takımın şu vaziyettede konuşursan. yani konuşacak yüz kalmadı adamda,gerçi ben hayretler içerisindeyim bu durumda bile konuşur diyordum ama şaşırttı beni.başkanımıza gelince bu taraftarın bu hale gelmesinin en büyük sebebidir bence.bi araştır bakalım SİVASın yeniçeriler diye bir grubu vardı başlarına ne gelmiş,onları kim stattan kovmuş.bilmeden sallamak kolay.kardeşim daha bi amigomuz yok ya,yani vatandaş napsın bi yönlendiren yok ki ona göre bişeyler yapsın,arasıra bi rüzgar esiyo kırmızı beyaz şampiyon sivas ...tamam başka bişey yok.ne bekliyodunuz yani,sen tut türkiyenin en iyi taraftarlar profiline girebilecek bi grubu dağıt...kimse kusura bakmasın bunlar sadece hedef saptırmadır,kimsenin taraftara kızmaya hakkı yok.
yigidomurat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidomurat'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.09.2009, 23:13   #34
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Konunun özüne dönersek "Sivasspor için gözyaşı döktüm"

Başka bir şey vermeme gerek var mı?
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Metal Gear'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.09.2009, 23:15   #35
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bunların taraftarlık anlayışı şudur...

1- taraftar dediğin döner bıçağı ile gezer...
2- taraftar dediğin rakip takımı ve seyircilerini taşıyan otobüsleri, içinde insan var demeden taşlar, kırılmadık cam bırakırsa zül sayar...
3- otobüsten canını kurtarmak için feryadı figan inenleri kadın kız çocuk demeden öldürene kadar döver...
4- 5.000 kişilik koro kurup rakibin ya da başkasının anasına bacısına sülalesine doksan dakika söver...hatta, sivas taraftarını yerden yere vuran bizimkilerde ağızları açık hayran hayran bu manzarayı seyreder...
5- deplasmana giderken geçtikleri yada konakladıkları her yeri cehenneme çevirirler...
6- rakip takımın stadında kırılmadık koltuk bırakmazlar...
7- maçı kazanmak için her türlü insanlık dışı hareketi ve çirkefliği yapar...
8- sahaya dalıp rakip futbolcuya tokat atar...
9- şehirde başka takımın formasını giyeni, allah yarattı demeyip linç eder...
vs....vs....vs....

32 yıldır maçlara gidiyorum...sivas taraftarı hiç bir zaman böyle olmadı, hiç boşuna heveslenmeyin, hiç bir zaman böyle de olmayacak...shatkar maçını yöneten dünyaca ünlü ispanyol hakem bile sivas taraftarının beyefendiliğinden çok etkilendiğini, dünyada bu kadar beyefendi bir taraftar kitlesi görmediğini söylemedi mi...kaldı ki sivasspor geçen sene hangi maçını 10.000 kişinin altına oynadı? allahtan korkun allahtan...gariban sivas insanı ile bursa ve eses taraftarını bir tutanlar acaba içinde yaşadıkları şehrin insanını hiç mi tanımazlar???
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı etzel1967'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.09.2009, 23:16   #36
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
giants Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sayin Yigit dünki yazinizi okuyunca birazcik yazarliga yaklasma cabanizin oldugunuzu hisseddim..
Ben en başından beri söylüyorum;Abdullah Yiğit sadece ve sadece yerel gazetede yazabilir zaten..Yazar dediğin herkesin göremediğini gören,benim bakmadığım pencereden bakandır..Herkesin gördüğünü yazmak yazarlık değildir.
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.09.2009, 00:31   #37
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 834 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Geçen sene tek derdimiz seyircinin takımı yeterince desteklemediğiydi.Şimdi buna takımın kötü gidişi de eklendi.Çık işin içinden,çıkabilirsen!
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.09.2009, 00:54   #38
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1293 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş kombineler çıktı protokol trübününden 15 tane kombine istedik erdal sarılardan bitti acele et gel al dedi gittim 25 tane bilet tutuşturdu elime gittim stada baktım biletlere direklere gelen yerler
staddaki kulubün koyduğu görevli abi nasıl biter bu kadar kombine dedi bilmiyorum dedim
arkadaşlarla baktık 5 kişi vazgeçti bizde tanesi 600 tl den 10 tane aldık dedik taksit yapalım yok alıyorsanız böyle dediler
aldık mecbur sonradan öğrendikki eşe dosta akrabaya biletler peşkeş çekilmiş sonradanda almayan olunca biletler elde kalıyor suçlu sivaslı suçlu taraftar
bizde şaşırdık takım yeniliyor suçlu taraftar kombine satılmıyor suçlu taraftar
tezahürat yapılmıyor suçlu taraftar forma satılmıyor suçlu taraftar
sayın apdullah efendi öyle andersondan masallar anlatacağına milletin o stada girene kadar çektiği eziyetleri yaz polisin taraftara tavrını yaz neden maçlarda otopark açılmıyor onu yaz neden her hafta turnikeler arızalı millet 2 saat kuyrukda bekliyor onu yaz takım neden başarılı değil onu yaz eğer yüreğin varsa bülent uygunun hatalarını yaz bende sana şapka çıkarayım helal be apdullah beyde dobra dobur deyim
en savunmasız kişi taraftar sende vurr bakalımm
Yorumunuza teşekkur ettim ama yetmiyeceğini düşünüp birde böyle edeyim dedim. Tesbitlerinizde çok haklsıınız sizi kutlarım.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.09.2009, 00:55   #39
hoLiGan Enes
Tecrübeli Yiğido

hoLiGan Enes - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

312 Mesajına 897 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 hoLiGan Enes FAZLA SÖZE GEREK YOKhoLiGan Enes FAZLA SÖZE GEREK YOKhoLiGan Enes FAZLA SÖZE GEREK YOK

Biz SivasSpora ne verdik sadece bir bilet parası (onuda pişman olanlar oluyor ama) ama o bize 2 yıl boyunca Şampiyonluk yarışı sevinci yaşattı.....
Alt 15.09.2009, 01:04   #40
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
AlemdarEnes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Biz SivasSpora ne verdik sadece bir bilet parası (onuda pişman olanlar oluyor ama) ama o bize 2 yıl boyunca Şampiyonluk yarışı sevinci yaşattı.....
Allah Allah!!!
Ne yaşatacaktı ki?
Futbol takımı niye var olur...
Nasılda kişileştirdin bir takımı...
Aslında bu sevgi bir taraftan da çok güzel....
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
biz, bize, ona, sivasspor, verdik

Seçenekler Arama
Stil