Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Uygun: 'Eski günlere gideceğiz'
Alt 26.09.2009, 23:12   #31
GoRKi
Yeni Yiğido

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 709 GoRKi Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Uygun: 'Eski günlere gideceğiz'

Alıntı:
yigido_furkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bazıları yıne bos bos konusmus o basarılı kadrodan kım gıtmıs. gecen seneden as oynayan bı bılıcayla tum gıttı. tum geldıgınde herkes dıodu bu nerden geldı cok agır felan sımdı aranan adam oldu bn beledıyenın maclarına bakıyorum tumun yaptıgı bısey yok. bnce cok abartılacak kadar kotu oynamıyoruz ama sansızlıklar arka arkaya gelıyor. takımı byle elestırenlerın hepsı ıyı gun taraftarı yok satmıs felan fılan sattıysada sankı parayı kendı yemedıye yıne para Sivassporda kaldı
boş boş konuşmuyoruz arkadaşım 7 hafta da 1 puan bunun neresini savunuyorsun anlamış değilim kadro sadece sahada ki 11 den ibaret değildir, kaldı ki bizim geçen seneki yabancılar bu gelenlerden kat kat üstündü. yedek kalan balili bile bu takımda şu anda oynayan agbetu yada ersen martin den 5 gömlek üstündür... Burda iyimser tablo çizmeye gerek yok herşey ortada gün geçtikçe ERİYORUZ:(
GoRKi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2009, 23:12   #32
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 872 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

7. hafta ve hala ne konuştuğunu bilmiyorsun. senden hiç bişey olmaz. sen kendini dahi sandım. futbolcu müsvettelerini takıma doldurdun. sadece tek şey söyleyeceğim allah belanızı versin.
Alt 26.09.2009, 23:13   #33
# Kamanan
Yeni Yiğido

# Kamanan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 581 # Kamanan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maçı izlemeden bu kdr kötü yorum yapmayalm arkadaşlar
ben maçtan yni geldim
takım iyi top oynadı
ama hakem çok kötüydü heryerde faul çaldı

# Mehmet Yıldız

# Bülent Uygun
# Kamanan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2009, 23:15   #34
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1051 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
# Kamanan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
maçı izlemeden bu kdr kötü yorum yapmayalm arkadaşlar
ben maçtan yni geldim
takım iyi top oynadı
ama hakem çok kötüydü heryerde faul çaldı
ne güzel bı kullanıcı adınız var. kamanan napıyodu yıne moralsız sekılde ızlıyordu macı degıl mı? neden yoktu ki..iş yapmazmıydı sahada? bu buyuk bı hatadır kenarda bu vasıflara sahıp bı oyuncu otutturulamaz..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2009, 23:15   #35
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

Biz eski gün falan istemiyoruz.Bizim tek isteğimiz senden biran önce kurtulmak.Aladın mııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııı ııııııııııııııııııııı
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2009, 23:16   #36
58svsvs58
Acemi Yiğido

44 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 610 58svsvs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

en iyi ihtimalle sondan ikincilikten (yarın kasımpaşa yenerse sonunculuktan) 3 hafta sonra kurtulabiliriz. ondan sonrada yeneceğimizi gözüm hiç kesmiyorya. umut dünyası işte. 7 maç yapmışsın. 1 beraberliğin var. gerisi yenilgi. sivasın özeti bu. eski günlere dönecekmişiz. neyle.....ersen martine motormu takacaksın. yasine doğalgazmı döşeyeceksin. agbetuya ne döşeyeceksin. sen şampiyonlar ligine kalan takımsın. nerde ligden düşmüş takımın oyuncusu varsa yada yedekte çakılıp kalmış varsa onları takıma doldurdun. geçen haftaki bursa maçımıydı neydi özetleri izledim bizim emektar ibrahime acıdım be. adamın yanına daha iyi takviyeler gelse adam yıldız olacaktı. şimdi hamal oldu. takımı için çırpınıyor. mehmet yıldız gelirsede hiçbir şey değişmez. takımın ne oynadığı belli. futbolun f si bile yok.
58svsvs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2009, 23:17   #37
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1293 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Az önce Tv de maça baktım. Erman ile dünyaları kaçırmışız yediğimiz gol ise cok basit bir duran top hatasından kaynaklanıyor.

Denecek yazacak bieşy bulamıyorum takıma güvenıyorum ama 7. hafta geride kaldı. Haftalar eriyor. İst. belediyeyi de yenemedık kimi yeneceğiz ?
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Besyo_cu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.09.2009, 23:18   #38
# Kamanan
Yeni Yiğido

# Kamanan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 581 # Kamanan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ne güzel bı kullanıcı adınız var. kamanan napıyodu yıne moralsız sekılde ızlıyordu macı degıl mı? neden yoktu ki..iş yapmazmıydı sahada? bu buyuk bı hatadır kenarda bu vasıflara sahıp bı oyuncu otutturulamaz..
kamananı sorma abi
maçtan sonraki surat ifadesini görseniz ağlardınız

çok üzüldüm keşke öyle görmeseydim çok yasık edioruz

# Mehmet Yıldız

# Bülent Uygun
# Kamanan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2009, 23:18   #39
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 872 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
yigido_furkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bazıları yıne bos bos konusmus o basarılı kadrodan kım gıtmıs. gecen seneden as oynayan bı bılıcayla tum gıttı. tum geldıgınde herkes dıodu bu nerden geldı cok agır felan sımdı aranan adam oldu bn beledıyenın maclarına bakıyorum tumun yaptıgı bısey yok. bnce cok abartılacak kadar kotu oynamıyoruz ama sansızlıklar arka arkaya gelıyor. takımı byle elestırenlerın hepsı ıyı gun taraftarı yok satmıs felan fılan sattıysada sankı parayı kendı yemedıye yıne para Sivassporda kaldı
NERDE O PARALAR. FEDERASYONDAN ALINAN PARALAR. NAKLEN MAÇ GELİRLERİ İDDİA SPOR TOTO REKLAM GELİRLERİ NERDE????????????
VE BİLİCANIN PARASIYLA STAT YAPILMIŞ. O PARALARA NOLDU. FEDERASYONDAN ENÇOK PARAYI ALAN TAKIMLARDAN BİRİSİYİZ. NERDE???????
SİLLAMI KÖTÜYDÜ. DİALLOMU. NEDEN BALİLİ HARCANDI.YADA DİĞERLERİ.OLİVİERA PAŞEKOYA NEDEN HİÇ ŞANS VERİLMEDİ BU FUTBOLCU BOZUK PARA GİBİ HARCANDI. KİMSEYİ BOŞU BOŞUNA SAVUNMAYIN. İYİ GÜN DOSTU NE DEMEK. YANİ ADAM SİVASI BİTİRMİŞ BÜLENT UYGUNUN YANINDAMI OLALIM. AYIP AYIP. SİZLER YAPMAYIN BÖYLE.SİVASI SAVUNUN BÜLENT UYGUNU DEĞİL.
Alt 26.09.2009, 23:19   #40
kolukisa
Yiğido

57 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 625 kolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISI

anlasilan bulent kardes bu sayfayi ya tanimiyor yada okumuyor,su be kardesim sus sene herkez bunu soyluyor,su takim galibiyetler serisine basliyana kadar sus,yanliz bu gidisle sen degilde Sivasspor tamamen susacak,busaatten sonrada hoca degistirmek pek akil kari degil,enazindan butakimi busene kumede tutmaya calis,boyle giderse buda cok zor,çikmamis candan umut kesilmez.
kolukisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bank asya, eski, eski günler, gelmez, gideceğiz, gururu, günlere, olan, sİvasa, uygun, İstanbuldan

Seçenekler Arama
Stil