Alıntı:
calipso Nickli Üyeden Alıntı
aubey gerçekten topçu değil yoldan çevirip getirmişler
foruma yazan herkese soruyorum "muhsin hoca geldiğinden beri takımda ne değişti?" ben aradım bulamadım sizde bir düşünün derim
|
kardeş ne değişti biliyormusun bu takım en kötü rakibi denizli karşısından 1 puanla dönerken topu alıp sivasspor kendi defansında 3 pas yapamıyordu üstüne atak denen bir şeyde yoktu şimdi takım atak yapabiliyor büyük gelişme
bu takım ligin en kötü topçularının ligden düşen oyuncuların transfer olduğu bir takım olup çıktı busene düşmezse daha kimse indiremez
aubey bence yasinden çok ama çok iyi bu gün bu hallerdeysek yasinin gelip banko oynadığı maçlara bakacağız ve göreceğizki yasinin yaptığı hataların yüzünde bu takım lige iyi başlayamamış böylesine rezil oyuncuları direk kovmaları lazımdı ama yönetim bedava zehir baldan tatlı dedi ve bedava zehirle busene kendide para kazanamadı bizimde yüzümüzü güldüremedi
SONUNA KADAR MUHSİN HOCA
BEYEFENDİ ADAM ADAM GİBİ ADAM CENTİLMEN ADAM FUTBOLDAN ANLAYAN ADAM MUHSİN HOCAM SİZİNLEYİZ
BU TAKIMA KATTIKLARINI GÖREMİYEN CAHAL ARKADAŞLARIMIZ VAR KUSURLARINA BAKMA HOCAM
CALİPSOKARDEŞ BU LAFLAR SANA CEVAP DEĞİL AMAN ÜZERİNE ALINMA TAMAMEN GENEL SÖYLEDİM İLK PARAGRAFTA SANA CEVAP OLUR ÜMİDİYLE