Bence cok yazik oldu..ben 1 puana sevinemedim bile..2. yari resmen gs yi sahalarina gömdük ama bi gol bile atamadik..neyse insallah bundan sonra galibiyetimizi aliriz..
Bu maçı 3 sene önceki Galatasaray Maçına Benzetiyorum aynı şekilde 1-0 yeniliyorduk ümit karan atmıştı Son dakikada İsmini hatırlamıyorumda gol atmıştık 1-1 olmuştu Tarihi çevirdik aynı şekilde güzel oyunla güzel futbolla
Bence cok yazik oldu..ben 1 puana sevinemedim bile..2. yari resmen gs yi sahalarina gömdük ama bi gol bile atamadik..neyse insallah bundan sonra galibiyetimizi aliriz..
arkadaş nasil ikincı yarı gol atamadık anlamadim. Zaten tek golu ozaman atdık.
öyle bir inanç vardı ki içimde, ya berabere yada galibiyetle ayrılcağımıza inanıyordum. ve Allahın izniyle berabere kaldık. Müthiş oynadık. İnşallah Kayseridende galibiyetle dönüceğiz.
Oncelikle SIVASSPOR'U cani gonulden tebrik ederim ikinci yariyi internetten seyrettim mukemmel oynadilar neydi o GS'nin hali sahasina kapandi,iste gercek Sivasspor sahadaydi ikinci yaridaki oyununu son alti haftayada tasiya bilirse ligi birkac basamak daha yukarlarda tamamlar diye dusunuyorum.Iste boyle siz degil rakipleriniz sizden korksun,son dakikada kardesimiz biraz daha duzgun vurabilsey di galip bile ayrilabilecektik,olumsuz yorumlara kulaklarinizi tikayin ayni basariyi Kayseri ve Besiktas maclarinda da tekrarlayin,yolunuz acik olsun