Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Maç Nasıl Sonuçlanır ?
Sivasspor Kazanır. 25 32,47%
Kardemir Karabükspor Kazanır. 50 64,94%
Berabere Sonuçlanır. 2 2,60%
Birden Fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 77. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor-Kardemir Karabükspor.
Alt 15.11.2010, 20:37   #31
karyola
Tecrübeli Yiğido

206 Mesajına 277 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 karyola FAZLA SÖZE GEREK YOKkaryola FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Sivasspor-Kardemir Karabükspor.

panık yok karabuk doldurmaz 1-2 tane atar gıder.bızde bu kadar muthıs defans varken daha cok kahramanlar cıkarırız.
karyola isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.11.2010, 21:07   #32
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1127 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Fazla uzatmadan sonucu söylemek gerekirse,Bu futbolla 3-0 Kaybederiz.
Sartlar ne olursa bastan yenilgiyi kabul etmek bize yakismaz.Biz selcuklu torunlariyiz.Defansimiz ve forvet hattimiz kötü olmus olabilir.Futbol her sonuca acik bir oyundur.Yenilgiyi kabulleneceksek ozaman bu siteye hic girmiyelim .Ozaman herkes birbiriyle vedalassin bugünden, seneye Bankasya liginde görüsmek üzere deyip süperlig defterini kapayalim.Salim kardes yaptigin tahmine saygi duyarim ,fakat sunu unutma biz bu hafta Karabük macini kaybedersek sayet ,suna emin olki bu ligde daha tutunamayiz.Kendi sahasinda iki beraberlik ,bir galibiyet alan bir takima ara transferde kimse gelmek istemez.Insallah sen tahmininde yanilirsinda,Karabük´ü yeneriz yoksa isler cikmaza girer buna emin ol Salim kardes.Cünki is vahim,saka götürecek yani kalmamis artik.Sunu unutma sivasspor sayesinde Sivas´lilar birbirine kenetlendi.Sivas´in düsmesiyle SIVAS´LILILAR gene eski günlerine belkide geri dönecekler.Iclerine kapanacaklar.Sivas´ín sesi duyulmiyacak bu cok aci bir sey.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.11.2010, 21:18   #33
Örükcülü
Tecrübeli Yiğido

Örükcülü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

518 Mesajına 1.289 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 693 Örükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer Anblick

Artık hiçbir umudum kalmadı, bu maçıda kesin kaybederiz. Hemde 0-3.

Seninle doğdum, seninle öleceğim... Kefenim kırmızı-beyaz olsun... Mezartaşım da arman, toprağımda forman olsun... Ama, illada başucumda kırmızı-beyaz bayrağın olsun..
Örükcülü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.11.2010, 21:23   #34
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1642 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sartlar ne olursa bastan yenilgiyi kabul etmek bize yakismaz.Biz selcuklu torunlariyiz.Defansimiz ve forvet hattimiz kötü olmus olabilir.Futbol her sonuca acik bir oyundur.Yenilgiyi kabulleneceksek ozaman bu siteye hic girmiyelim .Ozaman herkes birbiriyle vedalassin bugünden, seneye Bankasya liginde görüsmek üzere deyip süperlig defterini kapayalim.Salim kardes yaptigin tahmine saygi duyarim ,fakat sunu unutma biz bu hafta Karabük macini kaybedersek sayet ,suna emin olki bu ligde daha tutunamayiz.Kendi sahasinda iki beraberlik ,bir galibiyet alan bir takima ara transferde kimse gelmek istemez.Insallah sen tahmininde yanilirsinda,Karabük´ü yeneriz yoksa isler cikmaza girer buna emin ol Salim kardes.Cünki is vahim,saka götürecek yani kalmamis artik.Sunu unutma sivasspor sayesinde Sivas´lilar birbirine kenet lendi.Sivas´in düsmesiyle SIVAS´LILILAR gene eski günlerine belkide geri dönecekler.
Bizde şaka yapmıyoruz kardeşim,Haftalardır kazanacağız kazanacağız diye dilimizde tüy bitti,Sonuç sonuç ortada bir oynayıp kaybetmek var birde oynamadan kaybetmek var,Biz oynamadan kaybediyoruz yoksa benmi yanlış düşünüyorum.Kasımpaşa maçında gol pozisyonu vardı fakat son vuruşları gördük.Ben takımın mücadele etmesini istiyorum mücadele et oyna kaybet eyvallah.Bizim yenilgiyi kabul etmemiz normal değilmi,Takım sahaya çıkıyor oyunun gidişatı bu takımın yenilgiyi kabul ettiğini göstermiyormu.?

Kasımpaşa bize karşı hem lig tarihinde hemde bu sezon ilk galibiyetini alarak her iki kulvarda alamadığı galibiyeti bizden aldı,Buna üzülmemek eldemi.

Şunu özellikle belirtmek istiyorum,Ben futbolcuların peşinde değil bu armanın ve Sivassporun herzaman peşinden koşmaya azimli ve kararlıyım.Futbolcular gelip geçici kalıcı olan Sivasspordur.Onun için her zaman her yerde Sivaslıyım ve Sivassporluyum demekten büyük gurur duydum bundan sonrada duyacağım.Çünki hem Sivasımı hemde Sivassporumu seviyorum.........Saygılar.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.11.2010, 21:33   #35
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

bence bu maçın sonucunu yönetim takımı toplasın ve sorsun.bakalım bi tanesi bile kesin yenecegiz diyebilecekmi
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda karşıyakalı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.11.2010, 21:35   #36
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 854 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sevgili topçular boşuna sahaya çıkıp da zaman kaybetmeyin,terlemeyin.Nasıl olsa 3-0 yenileceksiniz!
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.11.2010, 21:36   #37
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

bence bu maç üç ihtimalli 1-0 .2-0yada 3-0 olur ama karabük lehine
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.11.2010, 21:38   #38
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1127 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bizde şaka yapmıyoruz kardeşim,Haftalardır kazanacağız kazanacağız diye dilimizde tüy bitti,Sonuç sonuç ortada bir oynayıp kaybetmek var birde oynamadan kaybetmek var,Biz oynamadan kaybediyoruz yoksa benmi yanlış düşünüyorum.Kasımpaşa maçında gol pozisyonu vardı fakat son vuruşları gördük.Ben takımın mücadele etmesini istiyorum mücadele et oyna kaybet eyvallah.Bizim yenilgiyi kabul etmemiz normal değilmi,Takım sahaya çıkıyor oyunun gidişatı bu takımın yenilgiyi kabul ettiğini göstermiyormu.?

Kasımpaşa bize karşı hem lig tarihinde hemde bu sezon ilk galibiyetini alarak her iki kulvarda alamadığı galibiyeti bizden aldı,Buna üzülmemek eldemi.

Şunu özellikle belirtmek istiyorum,Ben futbolcuların peşinde değil bu armanın ve Sivassporun herzaman peşinden koşmaya azimli ve kararlıyım.Futbolcular gelip geçici kalıcı olan Sivasspordur.Onun için her zaman her yerde Sivaslıyım ve Sivassporluyum demekten büyük gurur duydum bundan sonrada duyacağım.Çünki hem Sivasımı hemde Sivassporumu seviyorum.........Saygılar.
Biz sayet oynamadan kaybediyorsak bunun sebepleri var.Takimi icerden bozanlar var. Bunlari takimdan uzaklastirdigimiz gün galibiyetle tanisiriz.Tahminim 1-0 kazaniriz.

Konu B.DUMANLI tarafından (15.11.2010 Saat 21:56 ) değiştirilmiştir..
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.11.2010, 21:40   #39
özsivasli1903
Usta Yiğido

özsivasli1903 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 852 özsivasli1903 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu mac cok gollü gececek ama sivasspor kazanacak emenike kesin atar,,,
ama mehmet yildiz yazacak iki tane....
özsivasli1903 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.11.2010, 21:45   #40
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1201 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

3 ihtimalli maç.
0-2
0-3
0-4

Etiketler
karabükspor, sivassporkardemir

Seçenekler Arama
Stil