İyi başladık ama sonunu getiremedik. Gerek Yalçın Abi'ye gerekse tahminleriyle konuyu şenlendıren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim,tek tek bakıyorum bazen kımler hangı macları bılmıs dıyerekden,üst sıralar da zaman gectıkce alevlenmeye basladı.
Kardeşim haklısın ama 32 değil daha fazla. Çünkü son maç (Bursaspor-Kasımpaşa 2-1 maçı değerlendirmeye alınmamış. Benim hatam. İşlerimin arasında ara sıra vakit ayırıyorum, işlerim de çok yoğun olduğu için bazen böyle ufak tefek atlamalar olabiliyor.
Ama hataları bulmanız yarışmamıza ilgi gösterdiğnizi gösteriyor. Hepinize teşekkür ediyoruz, bu tür eleştiri ve yorumlara açık olduğumuzu belirmek istiyorum.
Gelelim puanlamaya
Eskişehirspor - Beşiktaş.................( 1-2 )_____ 0 puan
Karabükspor - MP Antalyaspor........( 2-1 )_____ 4 puan
Bucaspor - Manisaspor..................( 0-0 )_____ 6 puan
Galatasaray - Gençlerbirliği...........( 2-0 )_____ 1 puan
Sivasspor - Konyaspor..................( 2-0 )_____ 5 puan
İstanbul BŞB - Trabzonspor...........( 1-3 )_____ 10 puan
Gaziantepspor - Kayserispor..........( 1-1 )_____ 1 puan
MKE Ankaragücü - Fenerbahçe.......( 1-2 )_____ 1 puan
Bursaspor - Kasımpaşa..................( 2-1 )_____ 10 puan
16.hafta puan durumu 9 sıradayım bu hafta iyi geçti 2-3 maç beni yanılttı yinede bu hafta iyiyim
genel puan durumunda420 kişi arasında 112 sıradayım ama amacım ilk 25 girmek inşallah bunuda yapacam bu haftada tahminlerim tutacak buna inanıyorum hele fener maçı kesin tutacak
VE BU SONUÇLARDA 43 PUAN ALMIŞSINIZ BEN SİZİN PUAN DURUMUNUZU DEĞERLENDİRDİM 18 PUAN YAPIYOR BİRDE BAŞKA ARKADAŞLAR İNCELESİN GERÇEKTEN DE 43 PUANMI ÇIKIYOR...
arkadaşım sende zaten yanlış hesaplamışsın 29 puan eder bu skorlar sen karıştırdığın gibi hesabını da yapamamışsın