Alıntı:
Ahmet1973 Nickli Üyeden Alıntı
Evet ad***** ben de boy6le bir yer ariyordum sana cevap yazmak icin senin iki kurusliuk hamsi kafan calisiyorda sivasli enayimi lan sen 1450 den beri bu millete mal oldun ama sivas tarihin baslangicindan beri hizmet etmis bu millete sizde surmene manastiri varsa bizdede ulu cami var sizde deniz varsa bizde tarla var sizde finduk varsa bizde ceviz agaci daha neler var neler sizde terbiye olsaydi yillarca anadolu takimi diye sehrinizi destekleyen insanlarin hatirini sayar boyle demezdiniz ama hata sizde degil sivaslida ekiyor bugdayi para etmiyor ses yok hayvancilikla ugrasior guya adamin kicinda donu yok urettigi para etmiyorki sonra 6 ay disari calismaya onuda zaten disardan yiyor icerde her kesimden insan birarada yasiyor kavga yok adamlar disardan gelip kavga cikartiyorlar neymis sivas gerici hepsi yiyor o zaman niye tr nin oy oraniyla sivas aynida icerde olaylar yok hic Alibaba mahallesinde bir Alevi kardesimize laf atiliyor ve saldiri olmusmu veya koylerde boyle kavga hayir olamazda zaten kendi yaptiklarini bize mal ediyor olanida caliyorlar olan zavalli halka oluyor 4 eylul binasini 55 degil trabzonu verse alamaz
|
Ben aleviyim. Ben memleketimin insanlarıyla yaşamaktan onur duyuyorum. Sivaslı olmayanlar bilmezler bizim ne kadar kardeşçesine yaşadığımızı. Alevi ve Sunnilerin en iyi birşekilde geçindikleri ildir Sivas. Katliamı yapanları bizler iyi biliyoruz. Memleketimizin insanlarının olmadığınıda biliyoruz. Sivas dediğinizde duracaksınız çünkü insani yönleriyle ortaya çıkmıştır. Paylaşımcılığıyla kaldırmıştır sınıfları. Bu ülke de Alevi ve Sunni tartışmalarından bıktım artık. Aynı dinin mensubu olduklarımızı kendimize anlatabildikte bu ülkeyi yönetenlere anlatamadık bir türlü. Yeter artık be bölmeyin bizi. Bıktık. Kardeşlerimden ayırmayın beni. O yüzden sevgili toprağım bu köpeklere bunları anlatmak mümkün değil. Onlara sandıkta anlatmalıyız Sivasımızın önemini.