Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Çok gerideyiz çoook!..
Alt 25.04.2012, 13:57   #1
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 865 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Çok gerideyiz çoook!..

Alıntı:
EsEs2626 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eskişehirde pazar günkü dandik derbide nefer yürüyüş yaptı 100 den fazla formayı toplayıp insanlardan porsuk nefrine attık barlar caddesinde kızılcıklıda Antistanbul biz oldukça devam edecek .. twiterdan..
tuğçe @Schizocoel
Eskisehir de derbi izlenmezmis kesinlikle anladim

Tuna Özaslan @TunaOzsln
Eskişehir'de galibiyeti kutlamaya çıkan Fenerbahçeliler bir bir dayak yiyor.

Berk Erdem @BerkErdemm
Eskisehir'de mac izledigimiz yeri eskisehirsporlular basti bira siseleri havalarda.

Sevilay Bükülmez @SevilayBklmz
ve şuanda Eskişehir sokaklarında cimbom ve fener formalılar kovalanıyor. Uvvv cok fena.

Gonca @Failhatun
Es Es taraftarlarının Barlar Sokağı'na dalmasına ne demeli? Yapmayın artık!
Maşallah bi de övünüyosunuz yaptıklarınızla. Bu yaptığınız saygısızlıktır. Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmayacaksın. Herkes özgürdür istediği takımı destekler, size sadece saygı duymak kalır.

Forumdaki bazı arkadaşlar da size teşekkür etmiş onları da kınıyorum. Onlar şunu da göz önüne almalılar Biz de SİVASSPOR forması ile eskişehirde dolaşsak aynısını bize de yapacaksınız.

Bu barbarlık ve holiganlıktan başka bişe değildir. Zorla güzellik olmaz. Demokratik ve özgür bir ülkede yaşıyoruz herkes birbirine saygı göstermek zorundadır.

Kardeşçe ayrım yapmadan iç içe yaşayabiliyorsak o zaman övünmeliyiz. Barbarlıkla değil.

Bazı agresif arkadaşlarımızın aksine çoğu sivassporlu, tüm takımlara saygılıdır. Kimseyle alıp veremediği yoktur o nedenle her şehirde her ortamda korkusuzca sivasspor forması ve atkısıyla gezebilir. Herkes de saygı gösterir. Çünkü biz de herkese saygı gösteririz. Ama siz eskişehirde diğer taraflara bu şekilde çağ dışı davranırsanız aynı karşılığı alacağınızı da unutmayın.
Alt 25.04.2012, 15:31   #2
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:
Harput0658 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maşallah bi de övünüyosunuz yaptıklarınızla. Bu yaptığınız saygısızlıktır. Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmayacaksın. Herkes özgürdür istediği takımı destekler, size sadece saygı duymak kalır.

Forumdaki bazı arkadaşlar da size teşekkür etmiş onları da kınıyorum. Onlar şunu da göz önüne almalılar Biz de SİVASSPOR forması ile eskişehirde dolaşsak aynısını bize de yapacaksınız.

Bu barbarlık ve holiganlıktan başka bişe değildir. Zorla güzellik olmaz. Demokratik ve özgür bir ülkede yaşıyoruz herkes birbirine saygı göstermek zorundadır.

Kardeşçe ayrım yapmadan iç içe yaşayabiliyorsak o zaman övünmeliyiz. Barbarlıkla değil.

Bazı agresif arkadaşlarımızın aksine çoğu sivassporlu, tüm takımlara saygılıdır. Kimseyle alıp veremediği yoktur o nedenle her şehirde her ortamda korkusuzca sivasspor forması ve atkısıyla gezebilir. Herkes de saygı gösterir. Çünkü biz de herkese saygı gösteririz. Ama siz eskişehirde diğer taraflara bu şekilde çağ dışı davranırsanız aynı karşılığı alacağınızı da unutmayın.
kardeşim demişsinki sivasspor formasıyla istediğin şehirde gezebilirsin. hadi ya sen gayseri de okuyorum sen gel birgün de buraya sivasspor formasıyla gez bakalım noluyo o zaman gör. herkesi kendimiz gibi sanıyoruz biz işte bundan kaybediyoruz. benim şehrimde sivaslı olan adam SİVASSPORU tutacak arkadaş var mı ötesi. buna ister babarlık de ister ne dersen de.
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2012, 17:50   #3
EneS ElmaS
Tecrübeli Yiğido

EneS ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

335 Mesajına 839 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 EneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
poolat58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşim demişsinki sivasspor formasıyla istediğin şehirde gezebilirsin. hadi ya sen gayseri de okuyorum sen gel birgün de buraya sivasspor formasıyla gez bakalım noluyo o zaman gör. herkesi kendimiz gibi sanıyoruz biz işte bundan kaybediyoruz. benim şehrimde sivaslı olan adam SİVASSPORU tutacak arkadaş var mı ötesi. buna ister babarlık de ister ne dersen de.
Yurtdışında yasıyorum fakat gecen yaz Trabzon'da, 1 ay öncede Gaziantep'de SİVASSPOR formasıyla gezdim. Bu yazda yolum Kayseri'ye düşecek gibi gözüküyor oradada giyerim hic merak etme.

Hatta yaklaşık 2 ay önceki Fenerbahçe - Sivasspor macini Kadıköy'de kahvede en az 50 Fenerli'nin arasında tek Sivasli olarak yine Sivasspor formamla vede doyasıya gol sevinci yaşayarak izledim ve yine HİCBİRSEY olmadı.

Ben bunu yapabiliyorsam, onlar neden Sivas'ta aynısını yapamasınlar? İnaniyorumki dediğin gibi olmayacak Kayseri'de elimi kolumu sallıya sallıya gezeceğim!
EneS ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı EneS ElmaS'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.04.2012, 18:43   #4
poolat58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 798 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:
EneS ElmaS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yurtdışında yasıyorum fakat gecen yaz Trabzon'da, 1 ay öncede Gaziantep'de SİVASSPOR formasıyla gezdim. Bu yazda yolum Kayseri'ye düşecek gibi gözüküyor oradada giyerim hic merak etme.

Hatta yaklaşık 2 ay önceki Fenerbahçe - Sivasspor macini Kadıköy'de kahvede en az 50 Fenerli'nin arasında tek Sivasli olarak yine Sivasspor formamla vede doyasıya gol sevinci yaşayarak izledim ve yine HİCBİRSEY olmadı.

Ben bunu yapabiliyorsam, onlar neden Sivas'ta aynısını yapamasınlar? İnaniyorumki dediğin gibi olmayacak Kayseri'de elimi kolumu sallıya sallıya gezeceğim!
tabi sen kayseri ile düşmanlığımızı bile bilmiyorsundur. ben burada sivassporumun geldiği maçlarda az mı kavga ettim maç çıkışlarında. demişsinki 50 fenerli arsında izledim maçı. ben yurtta o 3 büyütülmüşlerin sivassporumuz ile yaptığı maçları en az 400 -500 kişi ile izledim hem de bütün küfürlerine bütün ş....... tek başıma karşıklık vererek o yüzden bana bu işleri öğretmeye kalkma....
Alt 25.04.2012, 16:09   #5
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Eskişehirde pazar günkü dandik derbide nefer yürüyüş yaptı 100 den fazla formayı toplayıp insanlardan porsuk nefrine attık barlar caddesinde kızılcıklıda Antistanbul biz oldukça devam edecek .. twiterdan..
tuğçe @Schizocoel
Eskisehir de derbi izlenmezmis kesinlikle anladim

Tuna Özaslan @TunaOzsln
Eskişehir'de galibiyeti kutlamaya çıkan Fenerbahçeliler bir bir dayak yiyor.

Berk Erdem @BerkErdemm
Eskisehir'de mac izledigimiz yeri eskisehirsporlular basti bira siseleri havalarda.

Sevilay Bükülmez @SevilayBklmz
ve şuanda Eskişehir sokaklarında cimbom ve fener formalılar kovalanıyor. Uvvv cok fena.

Gonca @Failhatun
Es Es taraftarlarının Barlar Sokağı'na dalmasına ne demeli? Yapmayın artık!
Bu durumla övünülmez..
O şehirde yaşayan İstanbullular kendi takımını izlemek,sevinmek gibi haklara sahip değiller mi?
Şimdi siz Sivas'ta öğrenci,memur vb olsanız,Eskişehir de şampiyon olsa siz Sivas çarşılarına çıkıp sevinirken size tekme tokat atsalar ne düşünürsünüz..Bizim derdimiz Sivaslı olup Sivas'ı tutmayanalr.
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Metal Gear'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.04.2012, 13:10   #6
poolat58
Usta Yiğido

kardeş helal olsun olması gereken de bu zaten. bizde taraftar çok ama binçli tarfatar yok denecek kadar az. birlik yok. ben sizinle kayseri deplasmanında bir maça gittim coşkunuza hayran kaldım. mesela kupamaçında saraçoğlunda çok azdınız ama takımı sanki 30 bin kişi varmış gibi desteklediniz. bizim tarftar 15 bin civarı vardı ama destek çok azdı...
Bu Konuda poolat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.04.2012, 13:12   #7
EsEs2626
Acemi Yiğido

EsEs2626 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 209 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 EsEs2626 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

t ederim kardeş neyse konu başka yerlere kaymasın bence şehrin biraz daha bilinçlenmesi lazım bunun için şehir Sivas bayrakları ile donatılabilir küçük yaşta aşılanmalı sivas sevgisi sevgiler saygılar.
Alt 25.04.2012, 13:14   #8
poolat58
Usta Yiğido

aynen öyle yeni nesile yol göstermek lazım. 3 istanbul yalakalığından uzak tutmak lazım....
Alt 25.04.2012, 14:21   #9
EsEs2626
Acemi Yiğido

EsEs2626 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 209 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 EsEs2626 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alakası yok arkadaş bizim derdimiz sivasla bursayla değil istanbul takımlarıyla savaşımız yeterince iç içe yaşadık herzaman pastadan büyük payı o takımlar aldı eskişehir başka sevdalara kapalı kusura bakmayın kimsenin yalakası değil eskişehir sevdalısıyız
Alt 25.04.2012, 14:33   #10
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 865 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Alakası yok arkadaş bizim derdimiz sivasla bursayla değil istanbul takımlarıyla savaşımız yeterince iç içe yaşadık herzaman pastadan büyük payı o takımlar aldı eskişehir başka sevdalara kapalı kusura bakmayın kimsenin yalakası değil eskişehir sevdalısıyız
Arkadaşım ne savaşı yanlış düşünüyosun. Onlara tepkini göster ama bu şekilde zorbalıkla değil. O takımları tutanlara da saygı duymak gerekir. Bende isterim Sivasta herkes sivasspor formasıyla gezsin ama bunu zor kullanarak yapmak hoş değil.

Etiketler
çok, Çoook, gerideyiz

Seçenekler Arama
Stil