Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 02.05.2012, 20:40   #31
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

O kadar iyi oynamadik ugurun yedigi kart dogruydu hatta petriel de kart yemeliydi bizim golumuz ofsaytti rakibimiz doka ile guzel ataga cikti doka yi kimse tutamadi bence ugurun oyindan atilma sebebi ziyanin sezonu kapatmis olmasi ziya ataga cikmadi forvet hatti kanatlardan yardim alamayinca ugur ileri cikti ve iki kontra atsk iki kart ziya hucuma ciksa belki tom o kadar etkili olamazdi mac belediyenin hakkiydi hak eden kazandi bursa ve eses maclarina genclerle cikmaliyiz deneyim kazanmalari icin kaan 11de baslamali kalede nihat oynamali vs ... Sezonu degerlendirme zamani geldi bence bu sezon rahat bir sezon gecirdik dusme hattindan uzakta avrupa heyecani ile guzel bir sezon gecirdik bize bu guzellikleri yasatan basta riza hoca olmak uzere emegi gecen ter doken herkese tesekkurler insallah seneye daha.iyi yerlere oynariz
Alt 02.05.2012, 20:56   #32
risale69
Yiğido

126 Mesajına 247 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 743 risale69 COK SEVILEN BIR KISIrisale69 COK SEVILEN BIR KISIrisale69 COK SEVILEN BIR KISI

kötü oynadık yenildik. canları sağolsun.
bozmayın moralinizi. zaten avrupaya gitsekte bu kadroyla başarılı olamazdık.
önümüzdeki sene sadece lige konsantre oluruz.ben umutluyum önümüzdeki seneden.
risale69 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda risale69'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.05.2012, 20:57   #33
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 884 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hakem kötü yönetim gösterdi iki tarafada hakem dışardaki pozisyonu penaltı verdi biz atamadık atsak maç bizimdi.Artık avrupa hayal oldu şuan ligde lig+kupa 41. maçımızı oynadık takım artık çok yorgun bu nedenle herkesde düşüş var.ibb ye şansımız tutmuyo canımız sağ olsun gelecek sezonun hazırlıklarına başlama vakti geldi berabere kalsak bursa eskişehiri yense o zaman büyük şansımız vardı ama artık çok zor bizim dışımızdaki tüm maçların berabere bitmesi ve bizim kazanmamız lazım.Ne olursa olsun başarılı bir yıl geçirdik...
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.05.2012, 20:58   #34
aRsima58
Yiğido

aRsima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 610 aRsima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maçımı değerlendirim bu maçın neresi değerlendirilirki ben size söylim apdurrahman dereli gibi adamı gönderdik tum gibi adamı gönderdik gittik kimleri aldık yerine eneramomu adamın türümeye dermanı yok çalım tamıyor nerde 3 lig adam bizde artık kaliteli kadro kuralım bu ne yaa önümüze gelene yeniliyoruz !!!
aRsima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.05.2012, 21:03   #35
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1128 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Sivasspor 10 kiside kalmasaydi,belediye bizi yenerdi.Cünki arada kalite farki cok büyük.Sabaha kadarda oynansa belediye bizi yenerdi.Cünki bizde bir Grosicki var evlere senlik.10 kisi kaldiktan sonra aslinda biz sahada 9 kisiydik,cünki Grosicki oynamiyor veyahut oynamak istemiyor.Avrupa hayali baslamadan bitmistir.Iki macta belediyeye karsi penalti kaciran bir takimin Avrupa arenasinda ne isi var.Isin asli biz futbol oynayamiyoruz bu kadroyla sadece bu sezon icin ligde kalmayi basarabildik.Seneye bu kadroda büyük degisiklikler olmasi gerekli yoksa isimiz zor olabilir.Seyirci simdi neden gelmiyor cogu bugün anlamistir.Seyirci futbol görmek ister ,bizde ise bu mevcut degil.Biz hakemlere yüklenelim böylesi bizim icin daha kolay.Gercekleri devamli kulak arkasi edelim.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.05.2012, 21:07   #36
gülkız
Yiğido

125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI

Sivassporda en büyük sorun orta sahaydı..Hiçbir orta saha oyuncusunun kötü oynama lüksü yoktur..Orta saha ne gelip defansa yardım etti, ne de ileriye çıkan oyunculara yardım etti..Bu nedenle rakip topu çok kolay ayağına geçirip oyunun hakimiyetini elde etti..En sonunda da Uğurun kırmızı kartı patladı zaten..

Kadir geçen maçtaki kötü oyunundan dolayı kulubeye çekildi ama oyuna girince de pek etkisi olmadı..Beni kulubeye atamazsınız tarzında söke söke oynamadı..Ziya kilo aldığı için ileri çıktığında geri dönüşlerde geç kalıyor bu nedenle Ziyanın acilen kilo vermesi lazım..

Grosickinin çıkarılması hataydı,onun yerine Cerny çıkarılmalıydı..Korcan çok kurtarış yaptı,onlarda olmasaydı 4-5 falan olurdu belkide..

Ayrıca Sivassporlu topçular ne kadar birbirinden uzak oynamaya çalıştıysa ibbli oyuncularda birbirlerine o kadar yakın oynamaya çalıştı..Bu da ibbli oyunculara avantaj olarak yansıdı..

Sivassporda penaltı kullanamama sıkıntısının olması çok garip gerçekten..Böyle bir durumun acilen aşılması lazım..Adı ibb olsa da trabzonun yan takımı ve diskotek takımı olan ibbnin bursa ve eskişehir maçlarını özellikle seyredecem..O maçlarda da bizde 2 maçtır yaptıkları gibi hakemin üzerine oynayıp,çirkef ve şirretçe davranıp davranmadıklarına bakacam..

Hakeme gelince zaten adını duyunca eyvah eyvah dedim..Çünkü diğer yönettiği Sivasspor maçlarında ne kadar art niyetli olduğunu bildiğim için iyi maç yönetmesini beklemiyordum..Maçın sonunda pislik çıkacağını tahmin edip ibbli topçuyu oyundan ihraç etti ancak ondan önce ibbli oyuncuların şirret oyunlarına çok göz yumdu..

Sivassporda ikili mücadelelere en çok giren oyunculara kart göstermekten geri durmadı,ancak kendisine küfreden ibbli topçuyu atmaktan acizdi..Sivassporlu oyuncular terbiyeden ve saygıdan dolayı hakeme oynamıyorlar ama hata mı ediyorlar bilmiyorum..

Güya süper final maçı ama atanan hakemlere bakın..Halis Özkahya,Özgür Yankaya,İlker Meral,Mustafa Kamil Abitoğlu,Süleyman Abay gibi hakemler dururken süper ligde 3-4 maç yönetmiş Abdullah Yılmaz ve süper final hakem seminerinde adı bile olmayan ne alaka denilecek Suat Aslanboğa..UEFA hakem eğitmeni Jaap Uilenbergin,gs,bjk,fener maçlarını seyretmek yerine Sivassporun bu maçlarını canlı canlı izlemesini isterdim..Çünkü Tolga Özkalfa ile başlayıp,Abdullah Yılmaz ile devam eden ve Suat Aslanboğa ile süren hakem facialarının Sivaspordaki yansımasını görmesini isterdim..

Rıza Hocanın taktik yanlışları,futbolcularda yanlış oyun olabilir ancak görülüyor ki süper finalde 1.olunması istenen hangi takımsa o belli.. Bursayı kastetmiyorum yanlış anlaşılmasın... Her zaman derim en fazla mağdur olan takım Sivasspordur...Sivasspora yapılan bu kadar haksızlık ve zulumden ötürü 1.olunması istenen takım kimse inşallah avrupada başarılı olamaz..Diyeceksiniz ki ülkemizi temsil edecek...Zulüm ile abad olan kahr ile berbat olur..
gülkız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı gülkız'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.05.2012, 21:11   #37
aRsima58
Yiğido

aRsima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 610 aRsima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

biz burda konuşup duralım adamlarda doka fln var bizde kim var en pahalı oyuncumuz kim grosicki kaçpara adamlara kafa tutuoruz bide doka 10 miliyon euro rıza hoca uğuru atillayı hayrettini sandroyu radayı mehmet nası eneramoyu göndermezse butakım seneye bankasya yolunda başarılar dileriz
aRsima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.05.2012, 21:13   #38
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

arkadaş senin topçun penaltı atacak kabiliyette degilse sarı kartı oldugu halde rakibini yiteleyip ikinci sarı karttan kırmızı alacak kadar acemi hareketler yapıyorsa İst belediye senin orta sahanı hallaç pamugu gibi dagıtmışsa üstüne üstlük sen kendi hatalarını görmezden gelip halen hakemi suçluyorsan artık sözüm yok
Alt 02.05.2012, 21:22   #39
KaRiZmA YiĞiDo
Acemi Yiğido

40 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 KaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISI

EEEE Doğru söyleyeni Dokuz Köyden Kovarlarmış Geçen Cumartesi burada maç sonu yaptığım yorumlardan dolayı beni eleştirenlere sesleniyorum.
1-Sivas Avrupa'ya gidemez bu kafayla dedim
2-Rıza Hocadan bundan başka bir başarı beklemek aptallıktır dedim.
3-Sivas Spor istikrarsız,tutarsız,taktik anlayışı olmayan,gelişi güzel top oynayan inişli,çıkışlı bir takım dedim.
4-İBBS bizi Sivas'tada yener göreceksiniz dedim.
Bana senin futbol anlayısına tüküreyim,git karpuz sergisine bak,kafan iyi galiba diye cevap yazdılar.Arkadaş sonuç ortada Ben Sivas'lıyım ve Sivas Sporluyum.Ama sizin gibi çakma değil,hayal perest hiç değil,gerçeklerden neden bu kadar kaçarsınız anlamam.Doğru birdir.İyi olanı ayakta alkışlar,önümüzü ilikler gereken saygıyı evallahlah gösteririz.Ama şimdi soruyorum o futbol dehalarına bu yenilgi SİZE KAPAK OLMUŞTUR HERHALDE.
Acilen yönetim olarak bir çare aramalı,bu hocayla,bu takımla bir yere gidemezsiniz,bırakın hakemi sen oyna,daha penaltı atamadın,hucuma çıkamadın,bilmiyorsan Belediyedeki forvetlere bak öğren Ben BELEDİYE'Yİ TEBRİK EDİYORUM. HELAL OLSUN ADAMLARA,AVRUPA ANALARININ SÜTÜ GİBİ HELAL
KaRiZmA YiĞiDo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KaRiZmA YiĞiDo'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.05.2012, 21:31   #40
KaRiZmA YiĞiDo
Acemi Yiğido

40 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 KaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
58TAHA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BU TAKIM NASIL İLK 8 KALDI ANLAŞILIR GİBİ DEĞİL BU DA ŞUNU GÖSTERİYOR SİVASSPOR GİBİ BİR TAKIM LİGİ İLK SEKİZDE BİTİRİYORSA BU LİG ÇOK KÖTÜ BİR LİG TİR
SONUNA KADAR HAKLISIN,İLK SEKİZ VALLAHA SÜPERMİŞİZDE HABERİMİZ YOKMUŞ TEBRİKLER
KaRiZmA YiĞiDo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı

Seçenekler Arama
Stil