Alıntı:
yerliturkuaz Nickli Üyeden Alıntı
Bizler Sivas şehri olarak Türkiye genelinde niye bir yerlere gelemdik çünkü öz değerlerimize sahip çıkamadığımız için Galatasaray maçında taraftarların açmış olduğu koskoca pankartı görünce o kadar duygulandım ki: ''Bektaş Baba sıkı tutun hayata acil şifalar diliyoruz sana'' şöyle bir pankart hazırlayamadık ya yazıklar olsun bize.
Biz kendi öz değerlerimizi kendi içimizde yok etmeyi çok iyi biliriz en somut vede en canlı örneğidir Rıza ÇALIMBAY....
|
hocam pankart konusunda sana katılıyorum ama bu farklı bir mesele...profosyenel düşünmek gerekir...duygusala bağlarsak olayı vay halimize...bizim taraftar olarak yaptığımız o kadar çok hata varki bunlar saymakla bitmez...ama kesinlikle bu durum Rıza Hoca'nın yaptığı hataları mazur gösteremez...beşiktaş tribünleri istifa diye bağırdığında el kol hareketi yaptımı tribünlere? taraftara el kol yapmak ne demektir, bunu ne mazur gösterebilir? yarı final oynamışız o yüzden başarılıymışız diyenler var...
ts'den 6 yemekmidir başarı?? keşke elenseydik gruplarda da bu hezimeti yaşamasaydık...ben kesinlikle hocayı başarısız buluyorum...kendi değerlerimize sahip çıkacaksak bunu alt yapıda yapalım...futbolcu yetiştirelim...sırf Sivaslı diye başarısızda olsa bir hocayı takımda tutmak değerlerine sahip çıkmak değildir...bence ayrılması her iki taraf içinde en hayırlısı olacaktır...