Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 31.08.2014, 20:51   #31
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Bakıyorsun koca bir transfer sezonu elde tutalacak şu adam alındı denilecek bir oyuncu yok.Üstüne geçen sene yıldızlaşan bir Aydın'ı kaptırmışsın.Transfer ettiğin adamı elinden aldılar.Neyseki son dakika kaleci transferini yaptık.Bu transfer başarısızlığı bence sırf yönetimle alakalı olduğunu düşünmüyorum Murat Erdoğan sonrasında Carlos sazı eline aldı ve bunun sonucunun pek iyi olmadığını düşünüyorum.

Carlos'a gelince ofansif olarak ne kadar başarılıysa defansif olarak o kadar başarısız.Takım olarak defansta hep aynı hatalar yapılıyor;birincisi yakın markaj yok rakip oyuncu çok kolay topa vurabiliyor,ikinci olarak da defans oyuncularıyla hücum oyuncuları arasında kopukluk var bu yüzden bloklar arasında büyük boşluklar oluşuyor.Bu sorunları çözemezsek başımız çok ağrır.
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2014, 20:55   #32
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 801 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

şaka gibi bir maç. 2. lig seviyesindeki bir takıma bu şekilde maç hediye edilirmiş.
dakka 70 de normal bir gol yesek maç 1-1 olsa taraftar oyuncular tekrar maça döner bu maçı vermezdik. ancak korcanın her maç gelenek haline gelen hatasından gol yiyince taraftarlarda oyuncular da hayıflana hayıflana maçtan düştüler.
Alt 31.08.2014, 20:57   #33
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
GokhanTurna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Carlos maç sonunda transfer işine yönetim bakıyor diyerek her şeyi açıklamış. Adam hiç hoşnut değil durumdan.
Bakın arkadaşlar, RC nin istediği bölgelere en az iki transfer yapılmazsa, RC kesin gider.. Bu sağlam bir duyum değil haber..
Bu Konuda Murad_Kelleci58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.08.2014, 20:57   #34
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 836 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

al sana yönetim kaleci yazık taraftara bu salak bu golleri amatör ler yemez
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2014, 20:58   #35
Ahwettt
Tecrübeli Yiğido

312 Mesajına 646 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 762 Ahwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOK

Aslında suç ne korcanın nede orda oynayan futbolcuların. Suç sadece ve sadece Yönetimin geçen yıl Bu korcanın ne oldğunu bilmiyorlarmıydı tabiki biliyorlardı. Şimdiye kadar neden transfer yapmazlar. dururlarda son günde transfer yaparlar. Sivassporun boşa gidecek parası yok derler huzur evi gibi futboldan bıkmış insanalrı alıp sivassporun parasını boşa harcarlar. şimdiye kadar yapmış oldukları transferlerin yerine adam akıllı 3 tane transfer yapsaları hem türbüne taraftar çekerlerdi hemde bu gün maçı kayıp etmezdik
Ahwettt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Ahwettt'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.08.2014, 20:58   #36
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

Takımın çok eksiği var. Kondisyon mücadele taktik disiplin anlamında çok eksiklikler göze çarpıyor. Karşımızdaki Antep takımında iş yok ancak ibrahim Akın ve Muhammet takımın nefesini kesmeye yetti.
Sorunları sıralamak gerekirse
1-korcanı anlatmaya gerek yok bitmiş çok zorda kalırsak yedek olur rn fazla.
2- da costa ve Ümit'e denecek fazla söz yok kapasite bu kadar
Sorun defansta değil arkadaşlar sorun orta sahada. Böyle orta saha oldukça defansta en iyi savunmacılar oynasın yine gol yersin.
Bu takımın sağlam bir orta sahaya ihtiyacı olduğunu cümle alem biliyor ama bilenler bilmiyor.

Milletin dilinde tüy bitti transfer diye ama her ne hikmetse hala şapkadan tavşan çıkarma derdinde bizim yönetim. 3aydır adamakıllı defansif orta saha bulamadılarsa( aradıkları konusu da şüpheli ) ne diyelim.

Şu takımda Hakan Arslan klasman altı oyuncu bu artık bariz. Bu performansla formayı zor görür.

Şimdi yarın transferin son günü. Yönetimden gelecek açıklama şu olmasın :

" Devre arasında kaliteli oyuncuları takımımıza katacağız. "

KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı KaanK'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.08.2014, 20:59   #37
dicanio
Acemi Yiğido

39 Mesajına 69 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 499 dicanio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maci canli izledim antep takimi gole kadar sahada yoktu zaten gelen ilk topda gol oldu biz eger 2.golu atabilseydik maci rahat koparirdik ortasaha oynayan oyunculara bakiyorum adem kadir hakan baktigimizda ucude ayni ozellikte geriye ve yana oynuyor bize dikine oynayabilen bir ortasaha sart transferin son gunu insallah alinir.bu arada bence takimin en caliiskan ismi kadirdi cok kostu aciklari kapatti ama sansizligi kaptirdigi top gol oldu
dicanio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2014, 21:04   #38
tekdoktiri
Tecrübeli Yiğido

tekdoktiri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 tekdoktiri FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

süper kaleci maşallah ,,,,, bu kaleci diye sıvasta tutmayın ayıp yedek felan
tekdoktiri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2014, 21:09   #39
alboran
Yiğido

alboran - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 282 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 499 alboran FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya gardaş bu takımda kaleye geçene mallık mı geliyor anlamıyorum.kaleye kim geçse hep bir salaklık.lan korcan bir değil iki değil yeter bu hataların be.her hava topunda her uzak şutta heyecandan ölüyoruz.lan top zor top gibi geldiyse sana (-ki çok kolay bir toptu) topu kornere çel.hangi kafayla o topu indirip kendi bacağına vuruyorsun.ben dünya üzerinde bu derece profesyonellikten uzak bir hata, hatta hata bile değil 'aptallık' yapan bir kaleci görmedim.yani hatalı gol yemede kendini hatta dünya futbolunu bile aştı.işte bir kaleci bir maçın içine ancak böyle edebilir.elimizdeki maçı aldı hediye etti rakibe.umarım bu bizde oynayan kaleciye aptallık bulaşması ertuğrul'da olmaz da kale bakımından rahat bir sezon geçiririz taraftarlar olarak.

sonra anlamadığım bir şey var bu takımda artık aydın yok bilmem carlos bunun farkında mı acaba.hala aynı oyunu oynamaya çalışıyorsun bir bak kanat oyuncun var mı ? illa aydın olmasına gerek yok.serdar özkan olsa yine aynı oyunu oynarsın.ama kabul et yok artık öyle bi oyuncun.o zaman başka bi oyun oynayacaksın kardeş.mesela aatif kendi bile bilmiyor nerede oynadığını.şimdi sezon öncesi şampiyonluk der; ilk haftada gidip benim gözümde bu ligin en büyük düşme adaylarından biri olan antep'e yenilirsen adama gülerler.bugün maç bizim hakkımızdı ama kalecinin hediyesi olarak maçı verdik, buna rağmen sivasspor güzel mi oynadı ? hayır.rakip çok kötü.geçen sezonki sivasspordan çok çok uzaktayız.bu oyunla herhangi bir deplasmandan bırak galibiyeti puan çıkartmak bile imkansız.bakın çok zor demiyorum.im-kan-sız ! hele ki zaten bir türlü diş geçiremediğimiz ve evindeki oyunla beğeni toplayan akhisar'a karşı daha da imkansız.'carlos'a da kızamıyorum, yönetim almıyor' gibi laflara da karşıyım artık.kardeşim 2 sezondur aynı muhabbet.sen yönetime bi liste verirsin onlar da sana bu listeden oyuncu alırlar.eğer almıyorlarsa sen de adam gibi istifa edersin.yönetim benim istediğim şeyleri yapmıyor diye.bak trabzonun hocasına.kendisini pek sevmem ama transferler yapılmazsa giderim diyor.sen de bunu diyebilmelisin.herkes başarı için burada.o zaman onlar da o oyuncuları alacak.eğer onlar bu oyuncuları almıyor sen de razı oluyorsan sende de hata vardır.
alboran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı alboran'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.08.2014, 21:11   #40
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ŞUNUDA demeden edemiyeceğim ,suçu sadece korcana bağlamamak lazım,1-0 öndeyken laubali şekilde okadar gol kaçıran forvet oyuncularınında,takımın vitesini yükseltecek ,mehdi yerine musayı filan oyuna sokan,rakibin en önemli oyuncusu muhammede önlem almayan r.carlosunda enaz korcan kadar suçu vardır
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, maçı

Seçenekler Arama
Stil