bende size diyorum ki bir tek sivas degil hic kimse dusmicektir
eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR
Burada Ankaragucunun ismi neden hic gecmiyor.Eger sike varsa en daniskasini bariz bir sekilde onlar yapmisti.. Ayrica Trabzonsporda bizimle birlikte dusecekse amatore bile dusmeye raziyim.
Soruşturma ile ilgili dosyalar bu hafta TFF ye verilebilirmiş bakalım bu dosyalar TFF ye gelince bu dosyaları inceleyip nasıl bi karar verecekler acaba.
TFF nin yarın yapacağı toplantıdan net kararlar çıkacağını hiç zannetmiyorum belki ligleri biraz daha erteleyebilirler veya süper kupa maçını iptal edebilirler.
italyada milana eksi puandan maça başlama juventusa bir alt lige düşürülme cezası verliyorsa aynı olaylar türkiyede yapıldıysa suçları sabit görülen takımlar gerekli cezalrı görürler.ataların dedigi gibi şeriatın kestigi parmak acımaz
__________________ Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivasspor
Yok yukarıda yazan arkadaş da zaten sanırım gurbetçi. Söylentilere nazaran aklına öyle birşey gelmiş olabilir. Türkiye'de şampiyonluğu en son tartışılacak takım Bursaspor'dur. O imkanlara rağmen şampiyon olabilmesi bir milattır. İnanın geçen yıl son maçta Fb'nin Ts maçında 20'ye yakın gol kaçırdığını söyleyebilirim. Ts süper bir performans ortaya koymadı o son maçta ama bence Bursaspor 1 yıllık emeğinin karşılığını şampiyonlukla aldı.
Ayrıca bence kendimizi de küçük görmeyelim. Sivasspor da gerçekten büyük iş başarmıştır. 2yıl üst üste zirvede yer alarak Anadolu'dan bu işin başarılabileceğini kanıtlamıştır. Belki tribün falan yönüyle çok renkli görünmeyebiliriz ama ben şahsen insanımızın misafirperverliğini, centilmenliğini ve dostça yaklaşımını herşeyin üzerinde tutuyorum.