Alıntı:
utaka123 Nickli Üyeden Alıntı
hayalprest olan sizin gibiler.yani medyaya inanan hemen zıplayanlar.kardeşim ümit karan teklif edildi diyorum ama kesin değil.belkide olmayacak.zaten gs ümiti satmak istiyo buda kesin bişey.ben 3 milyonda demedim sen nasıl okuyorsun benim yazdıklarımı.gs yönetimi en fazla 2 milyon euro verir fazlasını vermez kimsede kendini kandırmasın.büyük ihtimal mehmet güven konusunda anlaştı 2 taraf.1 oyuncu daha verilecek bonservisiyle.bakalım kim olacak.aydın kiralık veriliyo buda kesin.yani gs ve sivas yönetimi prensipte anlaştılar sadece takasta kullanılacak 1 oyuncuda sorun var oda cözülürse pazartesi salı acıklama yapılır
yani ben hayalpret değilim.düşün bakalım 3 oyuncu+3,5 milyon euro teklif edilse sivas yönetimi ne yapar 5 dak düşünmez kabul eder.bu necati olur ümit olur yaser olur.ama dediğim gibi aydın kiralık ve mehmet güven bonservisi konusunda nalaşıldı.1oyuncu takasında sorun var
|
yaw sen ne diyorsun Allah aşkına??..
yok 2 futbolcu artı bilmem 2 milyon euro veriyormuş da falan fıstık!!!
teklif edilen futbolcudan biri en az ümit karan ayarında olmalı diğerleri zaten garnitür,ne yapacak ümit gibi futbolcu olmadıktan sonra sivas yaser ile memet güven i..tonla futbolcu var onlar gibi!!
sivas ın para ve de yıldız ı vermeye değer oyuncuya ihtiyacı var,ümit artı para versinler ok..yoksa yaser bilmem ne,üstü kalsın der sivas..