Mohammet ali sivasspor için çok önemli bir futbolcudur ben inanınıyorumki son haftalardaki oynadığı iyi futbolu bundan sonra daha iyi olacaktır usta bir futbolcu verilen görevi yerine getiriyor tam kapasiteye ulaşmadı ama durumu her gecen gün daha iyiye gidiyor mohammet ali takıma güven veriyor abilik yaparak her macta başarılara imza atmamızıda önemli rol oynuyor uzun lafın kısası mohammet aliye güvenmeyenlerin düşüncelerini bir anlamda boşa cıkarıyor takımımızın tam bir meastrosu mevkisinde türkiyede ilk 3 kişiden biri şahsen bana güven veriyor daha iyi günlere doğru hep beraber el ele her şey sivasspor için
artık takımımız ne hikmetse 58. dakikada bir değişik oynuyor ve %80 gol oluyor takımız 58. dk. gol atmaya yavaş yavaş alışıyor biz atamasak bile rakıp takım hediye ediyor aynı bu maçta olduğu gibi inş. her zaman 58. dk. gollerine devam ederiz
__________________ BİR GÜN KRAL OLMADIK BİR GÜN DE TAHTTAN İNMEYİZ!!!
muhammet gol krallıgına kosuyor
ne yalan soyleyım ılk geldıgınde hatır ıcın geldıgını mıladının doldugunu soyluodum ama artık ınandım kı daha cok iş varmış
__________________ Bu kadar taraftarın ıcınde bız taraftar olamayız haydi eyvallah ;)
artık takımımız ne hikmetse 58. dakikada bir değişik oynuyor ve %80 gol oluyor takımız 58. dk. gol atmaya yavaş yavaş alışıyor biz atamasak bile rakıp takım hediye ediyor aynı bu maçta olduğu gibi inş. her zaman 58. dk. gollerine devam ederiz
Alıntı:
SONMEZ Nickli Üyeden Alıntı
ARKADAŞLAR;
GEÇEN GÜN DOKTORA GİTTİM:
DR...........: - ŞİKAYETİN NEDİR EVLADIM ?
SÖNMEZ...: - DR. BEY, SAĞIMA BAKIYORUM...
SİVAS, SİVASSPOR VE SİVASSPOR.COM
SOLUMA BAKIYOM... SİVASSPOR.COM
AYNAYA BAKIYOM... SİVASSPOR.COM
TAKVİME BAKIYOM...SENE 58...
AYLARDAN SİVAS, GÜNLERDEN SİVAS
SAATE BAKIYOM... YA SİVAS A 58 VAR
YA DA SİVASI 58 GEÇİYOR...
.
.
.
DR :- YETER EVLADIM YETER...
NABZINI Bİ ÖLÇELİM BAKALIM...SIRTINI Bİ DİNLEYELİM...
ATEŞİNİ ÖLÇELİM...
- AAAA DE BAKİİİİM...
- 58 KERE AAAA DEMİŞİM...
- ÖKSÜR BAKİİİİİM...
- 58 KERE ÖKSÜRMÜŞÜM
- NABIZ : 58
- ATEŞ 58 DERECE...
.
.
.
TEŞHİS :
- DOKTOR EMMİİİ...DOKTOR EMMİİİ...
- SEN DE Mİ SİVAS LISIN YOKSAAAA...???
YOK EVLAAADIM YOOOOK...
SENİN Kİ BULAŞICI CİNSTEN...
BANA DA BULAŞTIRDIN...
Sinan Kardeş,
güzel bir nokyata dikkat çekmişsin.
Bu konuyu okurken, daha önceler yazmış olduğum bir yazım aklıma geldi ve
senin dikkat çektiğin bu konu ile bir nevi örtüştüğü için tekrar sizlerle paylaşma istedim.
VE GÖRÜYORUM Kİ:
BU 58 HASTALIĞI MUHAMMED ALİ' YE
VE TAKIMIMIZA DA BULAŞMIŞ...!
GERÇEKTEN YİĞİDOYA AYRI BİR RENK VE GURUR VERİYOR GOLLERİN 58.DAKİKADA GELMESİ.
ARKADAŞLAR BU ARADA HAFTAYA BJK MAÇINDA İSTANBULDA ve ÇEVRESİ,TRAKYA,KOCAELİ,BURSA GİBİ KENTLERDE OTURAN HEMŞEHRİLERİMİZ TAKIMIMIZI YANLIZ BIRAKMAYALIM