Braga Sivasspordan cok tecrübeli bir takim...1.ci Alternatif : Sivasspor Tur atlamasi icin 2 gol bulmali 90 dakika icinde belki uzatmalarda bir gol daha atariz veya penaltilardan turu geceriz !!! 2 ci Alternatif : 90 dakika icinde gol yemeden 3 gol atip Turu geceriz!!! Pazar günü Gördügüm Bragaya 3 gol Atsak bile kalemizde en az bir 1 gol görürüz..
2 = Tane Alternatifimiz var ???? hangisi olur ??? bence S-Braga cok tecrübeli takim derim !!!!!
3:1'le Turu Gecmis oluyoruz kardesim
Milli Takim gösterdi...hic birsey imkansiz degil...
ben bir trabzonspor taraftarıyım ama her şeyden önce bir türk taraftarıyım
sivas spor un bu millete öğretecek bir şeyi kalmnadı zaten her şeyi yapması gerektiği gibi yapıyor ama uefa nın ögrenmesi gereken çok şey var balon mu zeplın mi anlıyacak umarım sivas gücünü gösterir bizde euro 2008 de milli takımla aynı böyle yenildik ve ondan sonra neler yaptık allah c.c. izin verir se bragayı bizi bırakın da gidin dedittirceğiz allah yardımcıları olsun... ligde şampiyon olmak yerine avrupada final oynamayı tercih ederim
sivas spor lu yetkililere bir vatandas olarak diyorumki uefa ya maçtan sonra başlık olarak şunu yazdırın balon değil ZEPLİN
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı tarbzonsporlu'a Teşekkür Ediyor...
-->: --->: Braga/Sivasspor Mac Tahmini Ve Yorumlar
Alıntı:
tarbzonsporlu Nickli Üyeden Alıntı
evet
ben bir trabzonspor taraftarıyım ama her şeyden önce bir türk taraftarıyım
sivas spor un bu millete öğretecek bir şeyi kalmnadı zaten her şeyi yapması gerektiği gibi yapıyor ama uefa nın ögrenmesi gereken çok şey var balon mu zeplın mi anlıyacak umarım sivas gücünü gösterir bizde euro 2008 de milli takımla aynı böyle yenildik ve ondan sonra neler yaptık allah c.c. izin verir se bragayı bizi bırakın da gidin dedittirceğiz allah yardımcıları olsun... ligde şampiyon olmak yerine avrupada final oynamayı tercih ederim
sivas spor lu yetkililere bir vatandas olarak diyorumki uefa ya maçtan sonra başlık olarak şunu yazdırın balon değil ZEPLİN
bazı şeyleri anlatmak o kadar zor ki hemşehrim..hoşgeldin..!!!
__________________ Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.
benim içimden 1-3 geçiyor inşallah olur1-3 de bize yetiyor .biz bu turu geçersek ne sükse olur hey be yigidom hey.inşallah bize bu mutluluguda yaşatırsın yigido.