--->: Tribün Şovdur
Arkadaşlar gurbetten gelerek Grbalj maçını izledim.. Stadyum harika gıpta ettim zemin düzelmiş ve biz Avrupada bir takım misafir ediyoruz. Yerlerimize oturduk. Şu yaşımda yerimde duramıyorum. Bağırıcaam kimsede çıt yok. Ara sıra Siiivaaaaasss (klişeleşmiş) bağırıyoruz o kadar. Maratonda ön tarafta 2 tane genç arkadaş ve yaşı benimle hemen hemen aynı bir arkadaşla beraber afedersiniz coşturmaya çalışıyor kıçını patlatıyor ama nafile. Kale arkasında bir gurup bişiler yapmaya çalışıyor ama cılız.
Şimdi ne yapmamız lazım. Oluşum şart. Eğitim şart. Nasıl bununda mı eğitimi olmalı demeyin. Olur arkadaşlar. Bakın C.Üniversitesinde bir çok arkadaşımızdan bişiler öğrenebiliriz. Hatta aslında bizde biliyoruz tezahüratları diyen arkadaşlarla üretip çalışabiliriz. Mesela haftada bir kaç gün toplanılıp antremanda şov maksatlı çalışma yapılabilir. Alternatif çok. Artık Tv de maç seyrederken arkadaşların benimle dalga geçmelerinden bıktım. O kadar sinirleniyorumki benim gibi çok gurbetçi gardaşlarımda böyledir tahminime göre.
Bakın bu günler elimizden uçup gittiğinde Süper ligdeki günlerimizi ararız bulamayız. Ne kadar coşkulu tezahürat o kadar takım ateşlenir Olay bu kadar basit...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|