Demekki bu sene daha çok üzüleceksin kardeş.TS un 6 futbolcusu, 3 ay öncesine kadar hiç aynı takımda oynamamış oyuncular. Yeni takım kurmanın büyük sıkıntıları içerisinde usta ayakların çokluğu ve kazanma hırsı puanları 3 er 3 er getiriyor.
Bu arada şunu da belirteyim: TS luların en çok sevindiği şey, ilk 3 te İstanbul takımı olmaması olur.
Sivas kaybedince TS luların çoğu üzüldü bu yüzden.
TS kazanınca da sen üzülmüşsün. Ne diyeyim.. Canın sağolsun.
kardeş senin yorumlarını takip ediyorum sen haklısın ama tsliler artık bize kin büremişler bu son bursa olayında gördüm bütün form sitelerini alaycı şeyler yazmışlar bursalılardan daha çok yorum yapmışlar bu ankaraya yenildigimizdede spor sitelerine gir göreceksin ordada alaycı yorumlarla bize yaklaşınca olmuyor keşke herkez senin gibi olsa
yigidolarin ankarada puan birakacaklarini tahmin ediyordum yenilmeleride gayet dogal cunku gecen hafta istanbul buyutulmuslerinden birini yendiler ve bence bu is ankaraya yaradi hep boyle olur zaten bir takim buyuk mac kazanir sonraki hafta maglup olur gayet dogal futbolda olan seyler onumuze bakmak lazim insallah hemen toparlanirlar