Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Revire Döndük
Alt 04.09.2009, 05:16   #1
İbrahimAyas01
Acemi Yiğido

İbrahimAyas01 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 İbrahimAyas01 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Revire Döndük

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadasim ben neyi anlamamisim biraz detayli yazarmisin ?????
iyileşselerde birşey olmaz demek istemiş heralde.geçen seneki kadro ile bu seneki kadro arasında uçurum farkı var demek istemiş sanırım bir başka deyişler
İbrahimAyas01 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.09.2009, 07:42   #2
vexol58
Yiğido

vexol58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 91 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vexol58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Unglücklich Cevap: Revire Döndük

12.haftaya kadar atı alan üsküdarı geçer..işimiz çok zor gerçekten..
vexol58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.09.2009, 01:15   #3
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 917 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
İbrahimAyas01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
iyileşselerde birşey olmaz demek istemiş heralde.geçen seneki kadro ile bu seneki kadro arasında uçurum farkı var demek istemiş sanırım bir başka deyişler
Bilica nin alternativifini bulmak kolaya degil, Ama saglam Bir Mehmet ve Sezer ile sivassporun gücü artacagini düsünüyorum. Mehmet ileride top tutup ortasahanin ileriye gelmesini saglayan ender bir futbolcu Mehmet olmayinca defans ortasahaya ortasaha ileriye destek veremiyor ileriye ciktiklarinda rakibe cok kötü yakalaniyoruz cünkü ileride ayaginda top saklayan futbolcumuz olmadigi icin topu cok cabuk kaybediyorlar. Ortasaha yerine yerlesemiyor defans da rakibibe kötü yakalaniyor ileride ve ortasahada devamli pres yaptigimizda rakibin oyun kurmasini engellendiginden defans ve ortasahada masafeler kisaliyor ama simdi öyle degil mesafeler cokuzak yardimlasma imkansizlasiyor...ben Mehmet ve sezerin düzeldiginde daha degisik bir sivasspor izleyecegimize inaniyorum..
Alt 03.09.2009, 23:32   #4
Canimgibi
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Canimgibi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Gecen sezon elinde Thum,Kamanan,Balili gibi forvetlerin varken Mehmet YILDIZ da sürekli inat edip 90 dakika oynatmanin faturasini Sayin Bülent UYGUN pahaliya ödüyor..Herkesin gol attigi biz sezonun arkasindan,gol atacak futbolcu kalmamasi da üzücü bir durum..
Alt 04.09.2009, 01:38   #5
Aydogan58
Yiğido

Aydogan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

76 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 Aydogan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaslar bunu bizim asker bülent ,,werner lorantin cirakligini yaparken aciklamis sene 2005de;

MENAJERLİK TÜRKİYE'NİN KANAYAN YARASI
Menejerlik ve antrenörlük konusunda görüşlerini de dile getiren Bülent Uygun “ Gelecekte Fenerbahçe'de ve Sivasspor'da antrenörlük yapmayı düşünüyorum. Ama Türkiye'nin kanayan yarası olan menajerliğe de birilerinin iyi bir şekilde ön ayak olması ve onunla birlikte herkesin yolunun açılması gerektiği düşüncesindeyim. Biz de kendimize öncelikle 2-3 sene içinde bu misyonu yükledik. Ondan sonraki misyonda tabii ki antrenörlük de gelebilir. Çünkü Türkiye'de 20 tane hocanın etrafında kısır döngü gibi dönen Turkcell Süper Ligi'nde benim gibi daha birçok dışarıda kalan en az 200 tane hoca şans bekliyor. Dolayısıyla onu da zamanı geldiğinde kendi değerlendirmeme alacağım.''

Fenerbahçe ve milli takımlarda menajer olarak hizmet etmeyi de hedeflediğini belirten Uygun, ''Bana göre yetiştiğim, Türkiye'nin beni sevdiği ve asker Bülent olduğum Fenerbahçe kulübümde menajer olarak da görev yapmayı hedefliyorum. Milli takımımızda da menajer olarak görev yapabilmek ideallerim arasında “ dedi.
Yeniülke Gazetesi
Aydogan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.09.2009, 01:56   #6
Burack
Yiğido

Burack - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 142 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 Burack FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Aydogan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaslar bunu bizim asker bülent ,,werner lorantin cirakligini yaparken aciklamis sene 2005de;

MENAJERLİK TÜRKİYE'NİN KANAYAN YARASI
Menejerlik ve antrenörlük konusunda görüşlerini de dile getiren Bülent Uygun  Gelecekte Fenerbahçe'de ve Sivasspor'da antrenörlük yapmayı düşünüyorum. Ama Türkiye'nin kanayan yarası olan menajerliğe de birilerinin iyi bir şekilde ön ayak olması ve onunla birlikte herkesin yolunun açılması gerektiği düşüncesindeyim. Biz de kendimize öncelikle 2-3 sene içinde bu misyonu yükledik. Ondan sonraki misyonda tabii ki antrenörlük de gelebilir. Çünkü Türkiye'de 20 tane hocanın etrafında kısır döngü gibi dönen Turkcell Süper Ligi'nde benim gibi daha birçok dışarıda kalan en az 200 tane hoca şans bekliyor. Dolayısıyla onu da zamanı geldiğinde kendi değerlendirmeme alacağım.''

Fenerbahçe ve milli takımlarda menajer olarak hizmet etmeyi de hedeflediğini belirten Uygun, ''Bana göre yetiştiğim, Türkiye'nin beni sevdiği ve asker Bülent olduğum Fenerbahçe kulübümde menajer olarak da görev yapmayı hedefliyorum. Milli takımımızda da menajer olarak görev yapabilmek ideallerim arasında  dedi.
Yeniülke Gazetesi
Abi çıkartmayın su kirli çamasırları, zaten teker teker çıkıyor.
Burack isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.09.2009, 02:21   #7
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hep olumsuz yazıyorum bu günlerde ama belki bu işte bir hayır vardır bizim bilmediğimiz.İNŞALLAH ta bizim için hayırlı olur
Alt 04.09.2009, 09:04   #8
yigido_mami_58
Acemi Yiğido

yigido_mami_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 693 yigido_mami_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

hepsi illaki önemli oyuncular ama apdurrahman dereli kötü 6 hafta cok uzun buna gelin 7 dıyelım insallah özlenen sivasa çabuk kavuşuruz çünkü galibiyeti ve sevinmeyi özledim
yigido_mami_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.09.2009, 09:57   #9
ozbss07
Yiğido

ozbss07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 ozbss07 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya olmaz bu kadarda şans ya olmaz ya ama hazırlık maçlarında 2 oyuncu sakattı geln 5 attı giden 3 attı
ozbss07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.09.2009, 11:25   #10
tonusluyum
YASAKLI ÜYE

31 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tonusluyum Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sivasspor revire döndü. Lige iyi bir başlangıç yapamayan Sivasspor'un başı sakatları ile dertte. Sivasspor kadro kurmada zorlanıyor.
Kulübün resmi internet sitesinde yapılan ''Revire Döndük'' başlıklı açıklamada, ''Sivasspor revire döndü. Lige iyi bir başlangıç yapamayan Sivasspor'un başı sakatları ile dertte. Sivasspor kadro kurmada zorlanıyor'' ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, ''Lig öncesinde menüsküs ameliyatı olan kaptanı Mehmet Yıldız'ın yanı sıra Sezer Badur, kaleci Michael Petkoviç, Sedat Bayrak, Abdurrahman Dereli, İbrahim Dağaşan, Musa Aydın, Ersen Martin ve İbrahim Şahin'in sakatlığı Sivasspor'un başarısını engelliyor. Teknik direktör Bülent Uygun kadro kurmakta zorlanıyor'' denildi.

-TEKNİK DİREKTÖR UYGUN-

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, takımın kadrosunun sakatlıklar yüzünden halen oluşamadığını ve bu nedenle de sıkıntı çektiklerini dile getirerek, ''Sakatlıkların düzelmesinin ardından rahat nefes alacağız'' ifadelerini kullandı.

Uygun, sakatlıklarla ilgili olarak şöyle dedi:

''Kaptanımız Mehmet Yıldız bir süre önce menüsküsten ameliyat olmuştu. Ameliyatın ardından hafif koşulara başladı. Sezer Badur'un baldırında iltihap oluştu, 10 gün yok. Sedat'ın ayağında zedelenme var, 1 hafta yok. İbrahim Dağaşan'ın sağ baldırda sakatlığı var, 1 hafta yok. Ersen Martin'in adalesinde yırtık var, 2 hafta yok. Musa Aydın'ın sağ omuzunda, İbrahim Şahin'in sol omzunda yırtık var. Abdurahman Dereli'nin sağ ayak kemiğinde kırık var, 6 hafta oynayamayacak. Petkoviç'in omuzundaki zedelenme dolayısıyla ameliyat olma ihtimali var, 4 hafta olmayacak. Kısacası Sivasspor revire döndü. Sakat futbolcuların fazlalığı bizim başarımızı engelliyor. Kadro kurmak zor ama bu zorluğun üstesinden gelmeyi bileceğiz.''

Uygun, Turkcell Süper Lig'de son iki sezondur elde ettiği başarısı ile tarih yazan ve dar imkan ve kıt bütçeyle Anadolu'dan çıkan bir takımın nasıl başarılı olduğunu ortaya koyan ve şampiyonlukta söz sahibi olduğunu ispatlayan Sivasspor'un aynı başarıyı bu sezonda göstereceğine inandığını belirterek, ''Sakatlıklardan uzak günler bizim başarımızı artıracaktır. Kıt imkanlarla tarih yazan Sivasspor, bu sezon da aynı başarıyı gösterecektir, bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Sporcularıma güveniyorum, taraftarımızın desteğiyle her şey mükemmel olacak'' dedi.

Öte yandan, Manisaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'un bugünkü çift idmanı ile yarın sabahki antrenmanın basına kapalı olduğu, yarın akşam saatlerindeki idmanın ise basına açık olduğu belirtildi.

Kaynak : AA

tamanen aklanma politikası bu m. yıldız we sezer sezonun 2. haftasına yetişiyolardı fener maçına ne olduda hala sakatlar diğerlerine ne olduda sakatlandılar tek tek açıklasınlar ben bi futbolcunun ağzından duydum bunu bi kaç sakatlık war doğru ama gerisi yalan hangi oyuncunun söylediğini burda demem doğru olmaz ama bu böyle kandırılıyorsunuz
tonusluyum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
döndük, revire

Seçenekler Arama
Stil