mesut bakkal'ın avantajı şu.Türk takımlarını iyi tanıyor.birşeyler yapabilme gücü olacağına inanıyorum da bizi kurtarmya yeter mi?eğer sivas düşmekten kurtarırsa bilelim ki bu insan Sivas'ı süper lige çıkaran İsmail Kartal kadar büyük iş yapmış olacaktır.
Allah kolaylık versin.şimdilik diyeceğimiz budur.
çoğu arkadaş ön yargılı davranmış hemen durun bakalım bismillah daha adamın ilk antremanında adamı eleştiriyorsunuz pes doğrusu diyecek bişi bulamıyorum size mesut hoca ile inşallah daha farklı olur takımımız herşeyin hayırlısı Allahın izniylede alırız bu maçı inşallah
inşaallah bu maç çıkış maçımız olur da düşmekten kurtuluruz. diyarbakırı oldum olası sevmiyordum şimdi nefretim katlandı. geçen seneleri de bir hatırlayın tüm çirkeflikler onlarda. eğer bu takım düşürülmezse iyice şimaracaklar. nasıl olsa korunuyoruz diye daha da çirkefleşebilirler. böyle taraftarlara sahip bir takımın futbo0l liglerinde yeri olmaması lazım.
Lig basindan beri gelen bir samar giden bir:: samar Artik samar yiye yiye samar atmayi ögrenmis olmalari gerek göster kendini yigido artik SAHLAN YIGIDO YIGIDO OLDUGUNU GÖSTER : YÜZLERI GÜLDÜR