Cevap: Karabükspor-Sivasspor
Ne güzel hep beraber buluşacağız Karabükte... Ayrıca arkadaşlar Pazar günü Karabükten yeni geldim. Arabalarınızla ve Otobüsle geleceksiniz muhtemelen, biraz şehir içi trafiği karışmış durumda. Bunun sebebi şehir içindeki yol ve Kanalizasyon çalışmalarından kaynaklanıyor. Hemde çok yoğun bir şekilde. Özellikle Kardemirin girişinden Demiryolu boyunca her taraf kazı halinde. Merkez minübüs durağını kaldırmışlar ve Ana yol üzerine almışlar. Stadyuma gitmek için Meydandaki göbekden döneceksiniz ki oralara gelmekte bugün gördüğüm kadarı ile tek şeritten verildiği için yoğun trafikle karşılaşabilirsiniz. . Gerçi o zamana düzeleceğini söylüyorlar ama yine de aklınızda bulunsun. Zamanlamanızı daha iyi yapın. Ayrıca Meydandan stada dönülecek yoldan değilde İstasyona doğru giderken sol tarafa düşen, Ziraat Bankası karşı yamacında vede Vakıflar Bankası yanında Küçük Sofra diye bir Lokanta var. Taraftarlarımız için gayet uygun menü mevcut. Ben bugün İşyeri sahibi Cihan Bey ile görüştüm. Kendisi menüde kolaylık sağlayacağını söyledi. Menü 3 çeşit Çorba-Pilav vede yemek Fiyatı 5 TL... Gayetde doyurucu. Bunu dahada aşağıya çekebiliriz güzel bir pazarlıkla... Ayrıca Taraftarları yönlendiren Amigo dediğimiz kişi (Şu an takımla beraber geziyor) onunlada irtibata geçeceğim ve bilet ve tribün hakkında bilgiler alacağım. Kendisi bizim bir arkadaşımızın akrabası oluyor. Bu konu hakkında ilerleyen günlerde bilgileri aktaracağım.
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|