Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 02.12.2011, 22:31   #41
sero58
YASAKLI ÜYE

sero58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sero58 COK SEVILEN BIR KISIsero58 COK SEVILEN BIR KISIsero58 COK SEVILEN BIR KISIsero58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

FATY BU KADAR UZUN SÜRE OYUNDA TUTMASI CİHAN YILMAZ GİBİ BİR OYUNCUNUN KENARDA BEKLEMESİ BENİM ZORUMA GİDİYOR.
GECEN HAFTANIN EN KÖTÜLERİNDEN OLAN FATY BU KADAR OYUNDA TUTMASINA ANLAM VEREMİYORUM..
OYUNUN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK ADAMI OYNATMIYOR...
ARTIK CİHAN YILMAZ OYNASIN BE KARDEŞİM..
sero58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sero58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.12.2011, 22:34   #42
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 839 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Bu takımın kalecisi dakika 30'da saniye geçirmeye çalışıyor,ceza sahasının en ucunda saniye geçiriyor..Yahu Allah aşkına şu Bülent Uygun huylarını bırakın artık...Taraftarımız da iyi küfür etti..LİG TV tribün mikrofonlarını kapattı ikinci yarı..Bir FB'li topçuya da "p... alex,emre,caner" diye bağrılırsa tribüne geri dönmeyi düşünüyorum..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.12.2011, 22:36   #43
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1025 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

bence çok iyi oyun çıkardık eksiklere rağmen kalecinin talihsiz bir hatası ve hakem hataları bizi beraberliğe mahkum etti
Alt 02.12.2011, 22:42   #44
eroldeger
Yiğido

65 Mesajına 82 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 650 eroldeger FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bence bumaçın en köyüsü herzamanolduğu gibi gene ermandır çünki görevini yapamıyor çünki fiziki müsait değil herzaman ileride eziliyor onun yerine cihanolsaydı neolurdu hiç düşündünüzmü
eroldeger isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eroldeger'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.12.2011, 22:48   #45
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 843 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bugünkü maç için en sone eleştireceğim daha doğrusu eleştiremeyeceğim kişi Rıza hocadır, bu kadar eksik içinde çıkabilecek en iyi kadroyu çıkardı ve bence fatyi ön liberoda kullanarak mükemmel bir hamle yaptı. çoğunuz faty 90 dakika ne yaptı diyebilir, çok göze batan birşey yapmadı belki yalnız yaptığı çok önemli bir iş vardı.Defansın önünde tek başına kesiciydi, maçı izleyenler dikkat ettiyse kadir bugün daha serbest oynadı..Ayrıca tsnin ligde attığı golleri hatıalrsanız yüzde 90' ı göbekten yapılan ataklardır zira ts kanat atağını doğru dürüst yapan bir takım değil..bu yüzden faty orada defasnın önünü mükemmel kapattı ve ortadaki adrian ile zokoraya asla istedikleri pasları attırmadı.

bugünkü maçtaki hakem adisinden sonraki en büyük talihsizlik borjanın tsye ikram ettiği 2.goldü malesef...gs maçından önce de sonra da söylemiştim malesef kaleci sorunumuz devam ediyor...

gelelim takıma bugün takımda 2 isim mükemmelid: kadir ve murat...kadir yine eski fb maçındaki performansna döndü ve 2 kişilik koştu ve bu maçta geçen maçlardaki kadar pas hatası yapmadı..murat akça ilk gelince de çok sevinmiş ve bu adamda gelecek var demiştim..burak yılmaz denen artisi öyle bir kilitledi ki hiç bir halt yiyemedi o artist burak..murata vurduğu dirsek ise direk kırmızı kartken adi süleyman abay ş...sizi bi yeri yemediği için veremedi kartı..hadi onu geçtim akrttan sonra kapalıya dönüp bişeyler söylemesi ve küfretmesine 2.sarıyı vermesi lazımdı yine vermedi..burak yılmaz bu kadar işte, ona yakın oyna adam bitiktr.

erman kılç ve ilk yarıda grosicki iyiydiler, beni en çok hayal kırıklığına uğratan ve bu maçta üst düzey performans beklediğim Milan Cerny oldu, çıkana kadar çok koştu mücadele etti ama özellikle hücum anlamında fazla katkısı olmadı...

üzüldüğüm nokta bu kadar eksikiler olmasa özellikle de eneramo oynasaydı hadi onu da geçtim borjan 2.golü ikram etmese adi hakeme rağmen 3 puanı yine alabilirdik...puan puandır boş geçmedik...yalnız artık yöentimden birileri de çıkıp Rıza hoca kadar tepkisini dile getirmeli bu adi hakemlere...maçtaki birçok pozisyona ince ince o kadr kıydı ki takımı en absiti göz göre taçları numaralık faulleri hep tsye verdi, Allah'tan korkun biraz şe...sizler!
Fatty konusunda hemfikiriz önliberoda çok önemli işler yapdı.kaleci malesef ilk golde de hatalı rahatlıkla plonjon yapabilirdi yumrukladı.iyi bir kaleci takımın yarısı demektir.yazık oldu 2 puana.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.12.2011, 22:58   #46
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 921 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

maci degerlediyim kisaca burak kirmizi kart
macin sonucu sivasspor 2 trabzon suleyman 2

yanliz dikkatimi ceken bir sey vardi faty ortalikta dolaniyordu yerini mac boyunca bulamadi bir orda bir burda o adam stopper degilmiydi o bir ara ts kalesi dibinde bir ara sagda solda defansta bi turlu yerini bulamadi
Alt 02.12.2011, 23:01   #47
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1116 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
mucahitbaba58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
maci degerlediyim kisaca burak kirmizi kart
macin sonucu sivasspor 2 trabzon suleyman 2

yanliz dikkatimi ceken bir sey vardi faty ortalikta dolaniyordu yerini mac boyunca bulamadi bir orda bir burda o adam stopper degilmiydi o bir ara ts kalesi dibinde bir ara sagda solda defansta bi turlu yerini bulamadi
faty ön libero ve sağ bekte de oynayabilen bir oyuncu ve bence bugün çoğunuz ortada dolandı bişey yapmadı diyorsunuz ama göbekte defansın önünde kesici adamdı..zira ts atakalrının ve gollerinin çoğu göbekten burağa atılan paslarla olmuştur..kaldı ki bence faty stoperde verimsiz oynuyor ve hatalar yapıyor, bugünkü maçta olduğu gibi ön liberoada oynatılması lazım...
Alt 02.12.2011, 23:11   #48
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

Maçta şunu anladık ki Eneramonun acil geri dönmesi lazım...Murat Akça ise bu sene çok iş yapacak
Sonuca değinirsek kazanacağımız bir maçtı. Elimizdeki maçı yine kendi elimizle verdik ama 2-1 den sonra geri dönüşümüz iyi oldu ..ts güçlü bir takım, umulduğu gibi yedek kadro falan da çıkarmadılar ama biz de şunu gösterdik ki biz de iyi takımız.Eksikliklerimiz var bunları giderirsek, bir de hakem oyunları olmazsa ben gelecekten ümitliyim ..Beraberlik kötü skor değil bu maç için..Zorlu periyodu 5 puanla bitirdik.Bundan sonra seri galibiyetlere başlama zamanı...

Değinmeden edemeyeceğim; stattaki ambians harikaydı..ts nin topçu müsveddesi karaktersiz burak ı iyi demoralize ettik, hiçbir varlık gösteremedi..Darısı bütün maçlara..Stada gelip desteğini esirgemeyen bütün Yiğidolara teşekkürler
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı KaanK'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.12.2011, 23:52   #49
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 956 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Maç boyunca sivasspor dengeli bir oyunu tercih etti..Bizim pozisyonlarımız daha fazla idi..Burak'ın yaptığı hareketin bende kırmızı kart olduğunu düşünüyorum..Yalnız maçta bir hakem vardı ki evlere şenlik...Takdir haklarının çoğunu trabzonspor lehine kullandı...Birde yan hakem rezaleti vardı...Suarez in gollük pozisyonunau ofsayt ile kesti;vermesi gereken taçları bile göremedi...Burak ın pozisyonu da onun gözü önünde oldu;bayrak kaldırmaya cesaret edemedi...Sivassporun kaleci sorunu devam ediyor;kalecimiz malesef gereksiz artistik harekeler yapıyor;topu elle oyuna sokmaktan çok degaj yapmayı tercih edip hep rakibe gönderdi...Sivasspor Kıvanç ve Enaramolu,Rasmussenli kadroyla oynayabilse bu maçta çok pozisyona girerdi..Rıza hoca yapacağı değişiklikleri gol yedikten sonra değil,rakibin durumuna göre yapmalı...Cerny sürekli oynama şansı bulursa takıma daha yararlı olur diye düşünüyorum..Cihan Yılmaz 2. yarı da olsa bu takımda oynar bunu herkes biliyor ama Rıza hoca nedendir bilinmez görmüyor..Cihan bilhassa iç saha maçlarında bu takıma çok katkı yapar...Sağ kanada artık Kerim monte edilmeye başlanmalı;Uğur biraz dindirilirse daha iyi olur diye düşünüyorum...Faty nin haftaya hangi mevkide oynayacağını çok merak ediyorum...Murat Akça ilk yarı heyecanlıydı,2. yarı daha iyi oynadı Burak ı çok rahatsız etti...Enaramo'nun Sivassporun temel direklerinden biri olduğu bu maçta daha iyi anlaşıldı...Sivasspor maç boyunda iyi mücadele etti...Cihan Özkara kendini daha fazla geliştirmeli;aratık kaleye attığı şutlar isabetli olmalı...İç sahada umarım yenilmezliğimiz uzun süre devam eder...Bu takım en azından ilk 8 e kalmalı diye düşünüyorum..Daha üstü yani ilk 4 fıstıklı kadayıf olur diye düşünüyorum....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.12.2011, 00:48   #50
Playaz58
Acemi Yiğido

Playaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

57 Mesajına 185 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Playaz58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Beyler,

Hem uzuntulu hem sevincli olmamiz lazim. Zorlu bir periyottan sadece GS' ye hakem yuzunden yenilen fakat puan toplayarak atlattik. Bu da takim olarak iyi yerlere dogru gittigimizi gosterir.

Uzuntuluyuz cunku yine bir buyuk takima, FB haric, hem hakem hatalari yuzunden ve hem biraz beceriksizlik mi desem heyecan mi desem son vurus mu desem ne derseniz deyin elimizden kacirdik! Normal...

Unutmayalim! Gecen sene ne hallerdeydik. Bu sene ne hallerdeyiz. Gecen sene Kasimpasayi yenemeyen bir takim vardi! ama bu sene gelene gidene gol atan ve iyi mucadele eden bir takim var.

Maci canli seyrettim ve ozeti bir kac kere izledim. TS'nin 2. golunda Borjan'in hatasi yok desem kizmayin hemen! Iyice bakin ve pozisyonu yavaslatilmis bir halde izleyin! Kalecinin dengesini bozan ve elindeki topu dusurmesini saglayan bir futbolcumuz var, evet evet! Hayrettin kardesimiz maalesef bu haftada sonuca etki edecek bir hata yapti. Artik Ziya'ya tam guvenmenin zamani gelmedi mi hocam! Yinede sen en iyisini bilirsin. Murat Akca gercekten milli futbolcu olma yolunda. GS bu oyuncu nasil vermis Adanaspora anlamis degilim. Belki takim aralarinda dost iliskiler yuzunden olabilir.

Erman gecen seneye gore biraz daha istekli gozukuyor. herhalde takimdaki AGABEY rolunu ustlendi.

Kadir (kendisini cok severim) yine istedigim Kadir daha degil. Bugun iyi futbol oynadi ama gecen sene gosterdi ki Kadir daha iyisini yapabilecek kapasitede! Hadi Kadir! Gecen sene tek basina ortasahayi sen yonetiyordun! Bu sene onun ustune koy ve milli gururumuz ol!

Kerim Zengin'i Ugur kavukun yerine neden koymadi diye soran kardesler olabilir. Hoca bence iyi bir secim yapti, cunku Kerim daha hazir degil. Ancak 2. yari izleyebiliriz onu.

Devre arasinda en fazla 2-3 takviye yapilacaksa yapilsin, fazla yapilmasin ki takimin dengesi bozulmasin.

Grosicki yine macta beklenenden az bir efor sarf etti, cabaladi birseyler ama olmadi! Ama ondada kalite var! Buyuk takimlar onun kafasini suan dagitabilir. Aynen Mehmet Yildiza yaptiklari gibi. Bu nedenle kafasi daginik olabilir.

Cerny hakkinda tam bir karar veremedim. Cunku gereken zamani takimda almadi. Ama kanat oyuncusu kalitesi var adamda. Hizlida fakat oyunu biraz gec okuyor. Olur! Normaldir! Alismasi lazim.

Pedriel gol atti ama, inanirmisiniz Cihan Ozkara bana daha guven verdi ileride. Fakat tabii bir Eneramo gibi top tutacak bir adamimiz daha olmali!

Navratil gercekten iyi tuttu! Ondan iyisi Sam' da kayisi! Transferde emegi gecenlere tesekkurler.

Faty dun yerinde oynamadi. Bu nedenle yabancilik cekebilir! Normaldir. Fakat profesyonel bir futbolcu, haftada gunde 2 kere antreman yapan bir futbolcu her bolgeye biraz olsun alismali ve yabancilik cekmemeli!

Kanaat olarak takimdan memnumum. Unutmayalim! Biz belirli bir butce ile kurulan bir takimiz. Sivasimiz buyuksehir degil, yani ekonomimiz Super Takim yapmaya suan pek musait degil. Bu nedenle suan ki durum ve konum olarak memnum olmaliyiz.

Haa dersiniz simdi Sampiyonluga oynadigimiz senelerde degildik diye! O zaman guzel bir performans tutturduk ve devam etti. Fakat sonra o performans coktu! ve kabus gormeye basladik.

Bu sene en azindan dusecegimiz diye dusunmuyorum. Play-off' a (uefa icin) gidebilirmiyiz diye hesap yapiyorum...Umarim gideriz! Bende takimla giderim

Etiketler
değerlendirelim, maçı

Seçenekler Arama
Stil