Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: Kim kazanır ?
Sivasspor 188 66,67%
Bursaspor 33 11,70%
Berabere biter 61 21,63%
Katılımcı sayısı: 282. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: ZTK Sivasspor-Bursaspor maçı tahmin ve yoru
Alt 08.01.2013, 21:51   #41
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: ZTK Sivasspor-Bursaspor maçı tahmin ve yoru

Buradaki kardeşlerimden hiç bir zaman Sivasspor dışında bir takımı sevmesini desteklemesini veya sempati duymasını istemedim böyle bir telkinde bulunmadım...Yıllardır buradayım bana ve takımıma karşı bir tepkide almadım (çok ufak istisnalar hariç) Bursaspor sevmiyor diye hiç bir kardeşime de tavır almadım..Nihayetinde burası Sivasspor platformu benide buraya kabul eden yine sizlersiniz...Yanlız burada bulunduğum süre içerisinde tek bir şey istedim..Sportif anlamda herkes istediği yorumu yazabilir düşünebilir..Ama ahlak kuralları içerisinde söylemlerimize dikkat edelim ...Şimdu şurada 40 tane yorum okuyorum her Bursaspor maçı öncesi bir kaç kişi (top oğlan)gibi hangi amaca hizmet ettiği belli olmayan ne kazandıracağı da belli olmayan güzelden öteye çirkin itici aynı zamandada kırıcı cümleler yazıyor...Bu yazılanlara cevaben düzinelerce cevabım olur lakin ne ben o seviyeye inebilirim nede bunu kendime yakıştırabilirim...Admin arkadaşlardan ricam ve isteğim şudurki bu tip söylemlere burada izin verilmediğini burasının mükemmel bir oratmaolduğunu bildiğimiz halde sanıyorumki gözden kaçıyor olmalı ki bu yorumlara izin veriliyor..Buranın bir ferdi olarak eğerki bir istek hakkım varsa lütfen bu tip itici ve kırıcı söylemlere izin verilmemesini istiyorum... Teşekkürler...

Editörün Notudur : Gerekli çalışmalar yapılmıştır.
Alt 08.01.2013, 21:54   #42
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bursaspor´u ;öyle bir yenecegizki,sitemize eksik olmasin mesajlariyla devamli Sivasspor´un yaninda oldugunu umdugum MIGRO ARMIS bile kurtaramiyacak.

Bu tabiki isin sakasi,fakat gercek olan tek sey dostluk degil macin sonunda SIVASSPOR´un kazanmasi.
Biz kupayi havaya kaldirirken ,dostluktan bahsedebiliriz.
Sivassporun bu galibiyete gerçekten ihtiyacı var...Benim için mağlubu olmayan maç derim ama bu sefer Sivasın alması gerekiyor (kupa adına)
Alt 08.01.2013, 21:58   #43
sivastatlıbelam
Usta Yiğido

sivastatlıbelam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 sivastatlıbelam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Buradaki kardeşlerimden hiç bir zaman Sivasspor dışında bir takımı sevmesini desteklemesini veya sempati duymasını istemedim böyle bir telkinde bulunmadım...Yıllardır buradayım bana ve takımıma karşı bir tepkide almadım (çok ufak istisnalar hariç) Bursaspor sevmiyor diye hiç bir kardeşime de tavır almadım..Nihayetinde burası Sivasspor platformu benide buraya kabul eden yine sizlersiniz...Yanlız burada bulunduğum süre içerisinde tek bir şey istedim..Sportif anlamda herkes istediği yorumu yazabilir düşünebilir..Ama ahlak kuralları içerisinde söylemlerimize dikkat edelim ...Şimdu şurada 40 tane yorum okuyorum her Bursaspor maçı öncesi bir kaç kişi (top oğlan)gibi hangi amaca hizmet ettiği belli olmayan ne kazandıracağı da belli olmayan güzelden öteye çirkin itici aynı zamandada kırıcı cümleler yazıyor...Bu yazılanlara cevaben düzinelerce cevabım olur lakin ne ben o seviyeye inebilirim nede bunu kendime yakıştırabilirim...Admin arkadaşlardan ricam ve isteğim şudurki bu tip söylemlere burada izin verilmediğini burasının mükemmel bir oratmaolduğunu bildiğimiz halde sanıyorumki gözden kaçıyor olmalı ki bu yorumlara izin veriliyor..Buranın bir ferdi olarak eğerki bir istek hakkım varsa lütfen bu tip itici ve kırıcı söylemlere izin verilmemesini istiyorum... Teşekkürler...
güzel kardeşim sen güzel canını sıkma...biz senin iyi bir futbolsever olduğunu biliyoruz.en azından ben öyle olduğunu biliyorum...saçma yorum yazanları da sallaaa. bazen bizimkilere de yazıyorlar.
sivastatlıbelam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivastatlıbelam'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.01.2013, 11:34   #44
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

bursa iyi takım işimiz zor hayırlısı bakalım
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2013, 12:49   #45
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

SON DAKİKA... Pazar Günü oynanacak olan Sivasspor-Bursaspor ZTK maçının başlama saati 15:30'a alındı.
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2013, 13:19   #46
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Respect58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SON DAKİKA... Pazar Günü oynanacak olan Sivasspor-Bursaspor ZTK maçının başlama saati 15:30'a alındı.
İyi olmuş,belki güneş de açar daha da iyi olur.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2013, 13:21   #47
asabibaba
Usta Yiğido

asabibaba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

992 Mesajına 2.426 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 asabibaba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İyi olmuş,belki güneş de açar daha da iyi olur.
Aman abi gözünü seveyim ne güneşi???G üneş açarsa ayaz olur çıkmasın güneş falan
Alt 09.01.2013, 13:29   #48
bahbaba58
Tecrübeli Yiğido

bahbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

368 Mesajına 821 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 536 bahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekannt

2-0 yeneceğiz ALLAHIN İZNİYLE...
bahbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2013, 14:17   #49
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1622 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
corner58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kış ayında hemde pazar günü, lig maçı gibi sıkişık bir program yokken 17.30da maç yaptırmak saçmalık bence.
Gözün aydın hava şartları nedeniyle maçı 15.30 a aldılar.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2013, 17:14   #50
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1527 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

Eğer maç gününe kadar bir iki transfer yaparsak taraftar stada gitmeyi daha çok ister

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Abdullah DuMaN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
bursaspor, maçı, sivasspor, sivassporbursaspor, sivasspotbursaspor, tahmin, yorumları, ztk

Seçenekler Arama
Stil