Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
Buradaki kardeşlerimden hiç bir zaman Sivasspor dışında bir takımı sevmesini desteklemesini veya sempati duymasını istemedim böyle bir telkinde bulunmadım...Yıllardır buradayım bana ve takımıma karşı bir tepkide almadım (çok ufak istisnalar hariç) Bursaspor sevmiyor diye hiç bir kardeşime de tavır almadım..Nihayetinde burası Sivasspor platformu benide buraya kabul eden yine sizlersiniz...Yanlız burada bulunduğum süre içerisinde tek bir şey istedim..Sportif anlamda herkes istediği yorumu yazabilir düşünebilir..Ama ahlak kuralları içerisinde söylemlerimize dikkat edelim ...Şimdu şurada 40 tane yorum okuyorum her Bursaspor maçı öncesi bir kaç kişi (top oğlan)gibi hangi amaca hizmet ettiği belli olmayan ne kazandıracağı da belli olmayan güzelden öteye çirkin itici aynı zamandada kırıcı cümleler yazıyor...Bu yazılanlara cevaben düzinelerce cevabım olur lakin ne ben o seviyeye inebilirim nede bunu kendime yakıştırabilirim...Admin arkadaşlardan ricam ve isteğim şudurki bu tip söylemlere burada izin verilmediğini burasının mükemmel bir oratmaolduğunu bildiğimiz halde sanıyorumki gözden kaçıyor olmalı ki bu yorumlara izin veriliyor..Buranın bir ferdi olarak eğerki bir istek hakkım varsa lütfen bu tip itici ve kırıcı söylemlere izin verilmemesini istiyorum... Teşekkürler...
|
güzel kardeşim sen güzel canını sıkma...biz senin iyi bir futbolsever olduğunu biliyoruz.en azından ben öyle olduğunu biliyorum...saçma yorum yazanları da sallaaa.

bazen bizimkilere de yazıyorlar.