Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Hakemi de yendik
Alt 05.02.2013, 09:43   #41
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 857 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Hakemi de yendik

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Borjan topa ayağını uzatıyor ama Weboya en ufak teması yok,yavaş gösterimde defalarca gösterdi.
Art niyetli olsa ona da penaltı verebilirdi.
Alt 05.02.2013, 20:35   #42
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

maçı kazanmamıza ragmen hakemi eleştiriyorsunuz yensekde yenilsekde hakemi eleştirmekden geri durmuyoruz
Alt 05.02.2013, 21:44   #43
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1133 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

UEFA kokartli bir hakemin taraf tutarak mac yönetmesi yüz kizartici bir olay...
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2013, 21:53   #44
sefilix
Tecrübeli Yiğido

232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 sefilix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ready Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
maçı kazanmamıza ragmen hakemi eleştiriyorsunuz yensekde yenilsekde hakemi eleştirmekden geri durmuyoruz
hakemi biz değil rıdavan da ali aydında ahmet çakarda ermen hocada ziya şengül de vs vs eleştirdi. bakın ofsayt pozisyonunu görmez. anlarım gol çizgiyi geçti geçmedi görmez anlarım. sow un eneramoy a yaptığını görüp kartsız geçiştirmesini anlamam. formadan çekilip düşürülen kamil in pozisyonun kartsız geçiştirilmesini anlamam ki bunlara düdük çaldı faul verdi. kabak gibi ele çarpmayan topu görüp bunu el diye yorumlamasını anlamam. erman ın temas dahi etmediği pozisyonda sarı kartını cömertçe vermesini anlamam. koyu fenerli rıdvan bile anladı hakemde ki fener sempatisini devre arasındaki yorumunda sivası eziyor dedi. işte sesimizi çıkmadığından sineye çektiğimizden bizi ezmelerine ses çıkarmadığımızdan başımıza daha kötü şeyler gelebilir. 15 maç kaldı ve telafisi yok bu maçların. hatırlamak bile istemediğimiz o hakem facilarının yeniden yaşanmaması için bu tip durumları defaatle dile getirmemiz lazım aynı hatalar fenere alayhine olsaydı ismi cüneyt çakırda olsa kim bilir kaç hafta dinlendirilirdi. ki hatırladığım kadarıyla 6 aydır fener maçı yönetemiyormuş.
sefilix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sefilix'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.02.2013, 22:06   #45
sefilix
Tecrübeli Yiğido

232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 sefilix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hıncal uluç un bugünkü yazını okuyun Cüneyt çakır başlık olanını.
Sabah Gazetesi
Yazarlar
Hıncal Uluç
Cüney Çakır.
güzel yazmış adam ben de cevap bekliyorum bakalım ne olacak
sefilix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2013, 01:40   #46
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Arkadaşlar...Hakemler konusunda her ne kadar haklı olsanız dahi bence bu konunun büyütülmesine gerek yok...He zaman dedim yine söylüyorum süperligde bir kaç hakem dışında Sivasspora art niyetle yaklaşan bir hakemin olduğunu sanmıyorum...Velevki var yapılacak bir şey yok..Sivassporun gerek yönetimi gerekse federasyondaki kulisi bunu alt edecek konumda değil ..Bunun içindirki konuşulması fayda sağlamıyor..Anladığım kadarıyla bu işler kulislerde olabilen sonuçlanan işler...Bakınız Bizim bu hafta gs maçı tamamen hakem tarafından katledilmiş nizami golümüz verilmemiş glibiyetimiz çalınmış olmasına rağmen hiç bir yerde hiç bir zaman bu konuyu dile getirmedim çünkü ben bunlara alıştım....Sivasın hakem tarafından hakkı yenildiği zaman hep beraber dile getirelim ama anlatmak istediğim Sivasspora karşı tezgahlanmış çok büyük bir şey yoktur...Bütün bunlar süperligte olan gerçeklerdir...
Alt 06.02.2013, 01:45   #47
erhan 10
Tecrübeli Yiğido

erhan 10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 342 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 erhan 10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar...Hakemler konusunda her ne kadar haklı olsanız dahi bence bu konunun büyütülmesine gerek yok...He zaman dedim yine söylüyorum süperligde bir kaç hakem dışında Sivasspora art niyetle yaklaşan bir hakemin olduğunu sanmıyorum...Velevki var yapılacak bir şey yok..Sivassporun gerek yönetimi gerekse federasyondaki kulisi bunu alt edecek konumda değil ..Bunun içindirki konuşulması fayda sağlamıyor..Anladığım kadarıyla bu işler kulislerde olabilen sonuçlanan işler...Bakınız Bizim bu hafta gs maçı tamamen hakem tarafından katledilmiş nizami golümüz verilmemiş glibiyetimiz çalınmış olmasına rağmen hiç bir yerde hiç bir zaman bu konuyu dile getirmedim çünkü ben bunlara alıştım....Sivasın hakem tarafından hakkı yenildiği zaman hep beraber dile getirelim ama anlatmak istediğim Sivasspora karşı tezgahlanmış çok büyük bir şey yoktur...Bütün bunlar süperligte olan gerçeklerdir...
Biz her hakem art niyetli demiyoruz burda hata olmasın.Biz hakemlerin kötü günlerinin hep bize denk geldiğini söylüyoruz.
erhan 10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda erhan 10'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.02.2013, 21:42   #48
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

geçen hafta itibari ile rengini belli etmiştir. arkadaş sen fifa tarafından dünyanın en iyi hakemi seçileceksin ama dün öyle maç yöneteceksin? yemezler. çok uğraştı fener puan kurtarsın diye ama allah işte hak edene veriyor. ne çaldığı kofti penaltı ne de 5 dk(!) verip 7 dk oynattığı uzatma fenerbahçeyi kurtaramadı.maç sonu itibari ile birçok futbolseverin gözünde artık 5 para etmeyecektir bu hakem

Etiketler
hakemi, hakemide, yendik

Seçenekler Arama
Stil