Alıntı:
ganimetci Nickli Üyeden Alıntı
trabzonlu arkadaslar artik bu foruma gelip biseyleri anlatmaya calismayalim.bu benim kacinci nickim bilmiyorum burda dogru bisey soylersen ve bu dogru soz sivasli arkadaslarin hosuna gitmiyosa yetkilileri hemen banliyo.yada yazdiklarini siliyo.burda surekli 7/24 trabzon forumlarinda kufur ediliyo diyolar ama surekli ayni seyi diyip duruyolar.daha bugun bana kufurlu olan linki kopyalayip atin dedim.ve biraz bekledim bakdimki benim yazdigim seyleri silmisler.ben arada sacma sapan bi kavga var saniyodum ve onemsemiyodum sivasa desdek veriyodum.ama bana bile hakaret ettiler beni bile cildirttilar.iki gun once trabzon forumunda sivaslilarin yaptigi sekilde hakaret ettim sivaslilara ordaki uyeler basta olmak uzere bana sen ne yapiyosun dediler yetkilileride yazdigim herseyi sildiler ve tekrari durumunda sana ban atariz dediler.ama burda forum yetkileri bile kufur ediyo trabzonlulara.o yuzden trabzonlu arkadaslarim sakin bi daha bu siteye giripde biseyler anlatmaya calismayin.benim inancim bu dusmanligi iki sene once planli bi sekilde olayli mac oncesi asiri bi sekilde futbolculari o maca motive eden sivas teknik heyeti ve yonetimidir.o yuzden ugrasmayin hemserilerim girmeyin bu siteye onlar secmisler trabzonla dusmanligi.VE COK IYI BILIYOMKI BU YAZDIKLARIMDA SILINICEK VE ARDINDANDA BANLANICAM
|
Önce yalancı olmayacaksın..

kendi sitesinde küfür etmiş de hemen uyarmışlar da..
Bizim okumamız yok,ya da okuduğumuzun küfür mü iltifat mı olduğunu ayırt edebilecek beceriye sahip değiliz..
Ya da sen yalancısın..
Bence ikincisi..
Sen burda hakaret yazdım banlandım diye sitem ederken,biz sizin sitelerinizde yazılan küfürleri okuyamıyoruz bile..Kendileri yazıyor,kendileri okuyor,,Kendi dünyaları işte..

Zira misafir girişi kapalı..Demokrasi isteyen sizler misiniz..?
Bu sitede Trabzon-Sivas maçları dışında Trabzonun t'si bile naidren geçer..
Hele git kendi sitene..Sana normal bir günde bile Sivas'a edilmiş onlarca hakaret bulurum..

..Belki de kinimin sebebi budur ha;nedersin?