--->: Kasımpaşa/Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları
bu maç eğer olimpiyatta olsaydı abartmıyorum macın pazar olmasından dolayı en az 40 bin sivaslı bu maçı izlerdi bu da istanbul klüplerine cok önemli bir mesaj olurdu bence
federasyonu ve Mecnun başkanı bu konuda kasımpaşa klübüne talepte bulunmaya cağırıyorum,
biz zaten şampiyon olduk
arkadaslar dusuncenızde haklısınız ama mac semtte...az bılet werılmıs ondada haklısın ama bızım tarafa bılet almaya kalkmayın arkadaslar gayet acık we dosthane sekılde soyluorum...Allah a emanet... sıwasa basarılar...
Alıntı:
apache batu-LA Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar dusuncenızde haklısınız ama mac semtte...az bılet werılmıs ondada haklısın ama bızım tarafa bılet almaya kalkmayın arkadaslar gayet acık we dosthane sekılde soyluorum...Allah a emanet... sıwasa basarılar...
nıye kardesım sızın tarafa bılet almıyalım anlamadım kı egfer verılen yer yetmıyorsa her taraftan bılet alırız gerekırse protokolude ısgal ederız ...!
Bu Konuda merkez_ismail'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alıntı:
merkez_ismail Nickli Üyeden Alıntı
nıye kardesım sızın tarafa bılet almıyalım anlamadım kı egfer verılen yer yetmıyorsa her taraftan bılet alırız gerekırse protokolude ısgal ederız ...!
kardesm size bellı bi yer verilmiş yetmıyorsa o bisim sorunumuz deil ama eger siz illa kasımpaşa tarafında alcaz diosanız kendı bilceniz iş o zman bsm istedıgımız o dosthane macı isleyemeyız
Alıntı:
Apaçiler1921 Nickli Üyeden Alıntı
kardesm size bellı bi yer verilmiş yetmıyorsa o bisim sorunumuz deil ama eger siz illa kasımpaşa tarafında alcaz diosanız kendı bilceniz iş o zman bsm istedıgımız o dosthane macı isleyemeyız
Holiganmısınız Kardeşim Siz..Bizim Taraftarlar Kargaşa Ortamı Yaratmaz...Rakip Taraftarlarla En İyi Şekilde Geçiniyolar...
dostmusunuz dusman mı yanımızdamısınız karsımızdamı belli degil hem sivaslıları stadımıza bekleriz diyorsunuz hem bızım taraftan almayın olay cıkar dıyorsunuz...ben sahsen beklerdim ki 3 buyuk dısı bır takımın bu haldeyken beraber ızleyelım macı diye ama tabi karar sizin anadoluda bizim arkamızda olan cok takım var...
macı alıcaz inş.
sizede 2.lig de basarılar
__________________ Bu kadar taraftarın ıcınde bız taraftar olamayız haydi eyvallah ;)