Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 13.09.2005, 21:19   #51
sinan58_34
Usta Yiğido

sinan58_34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 888 sinan58_34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Imparator5834 Nickli Üyeden Alıntı
HANİ NERDE ESKİ ACIK YIGIDOLARI

--------------------------------------------------------------------------------

HANI NERDE BEYLER CILGIN TARAFTARLAR BURDAN BAZI KİSİLER ATIP TUTUYORDU YOK SAMIYENE SIGMAYIZ YOK KORKTULAR BİZLERE TÜRBÜNDE YER VERMEDİLER VERDİLER YOK COK PAHALI GELDİ ENIYISI BIZ ESKI ACIK ALALIM DIYEN KISILER BURDAN LAFLA BİLET ALAN KİSİLERE BAKIYOM TOPLASAN YOK BEN 10 TANE ALDIM YOK BEN 30 TANE ALDIM TOPLASAN SATIN ALINAN 1000 1500 ADET BİLET HADI ONADA EYVALLAH ADAMLAR ESKİ ACIK TURBÜNÜNDEN BİLET ALAN KİSİLERİDE BİZİM YANIMIZA SOKTU KAPILARI ACIP TURBUNE ALDI TOPLASAN 20 30 KİSİ GELDİ ONLARDA ZATEN MAC SABAHI STADIN ORDAN ALAN SİVASSPORLU TARAFTARLARIMIZ. ONCE BİZLER KENDİMİZE AYRILAN BOLUMU DOLDURALIMDA ONDAN SONRA KONUSALIM.NOT. MAC SABAHI SAAT 10 DA BILET GISELERI ACILDI SIVAS BOLUMU SAAT 12.30 DA CIKTI ESKI ACIK YENI ACIK BILETLERIDE ZATEN GISEDE DOLUYDU MAC SABAHI ACIKTAN BILET ALAN KISILERDE BIZIM BOLUME GECIRILDI YOK BURDAN O GECENLER BİZDİK FALAN FİLAN DİYİPDE YAN BASMAYIN CAMURA YATMAYIN.BURADA CILGIN TARAFTARLIK YAPMAK İSTEYEN VARSADA TURBUNE GELSİN.
ALİ ABİ AYNEN KATILIYORUM
sinan58_34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.09.2005, 21:21   #52
sinan58_34
Usta Yiğido

sinan58_34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 888 sinan58_34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Abi senin sözlerinin arkasındayız...Aynen benim düşüncelerime tercüman olmuşsun...Arkadaşlar bu uyarlıarı biraz dikkate alalım...Artık uykudan uyanalım...Burası Süper liğ insanın gözünün yaşına bakmazlar...LÜTFEN BİRAZ DAHA DUYARLI OLALIM..Çekirdek yemeyi bırakalım ...Trabzon maçına çoşkulu bir tribün yapalım...HAYDİ YİĞİDOLAR...
İMZA MUHUR .......
sinan58_34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.09.2005, 09:42   #53
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
34-murat-58 Nickli Üyeden Alıntı
dun aksam dıjıturk memleketım tv de sayın baskan mecnun odyakmaz
benı cok duygulandırdı.aslında eskı bır programdı malatya macı oncesı ve sonrasını ıcerıyordu..
mecnun baskan taraftara sıtemkardı ama malatya taraftarından fazla geldıler ya o bıle yeter dedı..
ama bu hafta trabzon malatyalılar kadar az gelmıyecek...
cevremde gordugum sınoplu rızelı yanı karadenızlıler maca gelıp taraftarın ne oldugunu bıze gosterıceklermıs...
ıstanbulda bulunan sıvaslı arkadaslar..
bu belkıde rahatlıkla seyredebılecegımız son sıvasspor macı..
ıstanbula evsahıbı olarak bır daha ne zaman gelır..
her sıvaslıdan ıstegım yanlız maca gelmesı degıl.baskalarınıda maca getırmesıdır..
herkes telefonunu acsın.."
bu haftakı sıvasspor macında takımını yanlız bırakma..
bu mesajı maca gelebılecek bes arkadasına ulastır...
yazıp bes kısıye bu mesajı ulastırsın...
kendınıze mesaj gelmeye baslayınca yıgıdoların bu stadı dolduracagına ınanabılırsınız....sadece sıvaslıları degıl tum anadolu yıgıtlerını beklıyoruz.
Tasindi...
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
2.5 milyon sivaslımı ?istanbuldamı?
Alt 14.09.2005, 10:32   #54
Champion_58
Yiğido

Champion_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Champion_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart 2.5 milyon sivaslımı ?istanbuldamı?

arkadaşalar ben memleketteyim ,herkes istanbulda şukadar hemşehrimiz var diyor;
söylenen rakamsa milyonu geçiyor !!(2.5 milyon)
hadi inandık diyelim bu milyonun %3ü maçımıza zahmet edip gelsin buyrun size 75.000 kişi!!eder..%1i desek 25.000kişi yapar (şu ikibuçuk milyona göre tabi!!)
şimdiye kadar oynadığımız maçlarda 25.000 kişi ortalama yakalayabildikmi peki olimpiyatta? tam sayılmaz!!

YA BU 2.5 MİLYON RAKAMI HATALI YADA ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM ;İSTANBULDAKİ KARDEŞLERİMİZİN ÇOĞU SİVASSPORUMUZU GERÇEKTEN UNUTMUŞ DURUMDALAR!!

BUARADA ÇOĞUNU FORUMDA TANIMA FIRSATI BULDUĞUM İSTANBULDAKİ HEMŞEHRİLERİMİ MAÇLARA GÖSTERDİKLERİ İLGİDEN DOLAYI GERÇEKTEN KUTLUYORUM.KEŞKE HER SİVASLI İSTANBULDA SİZİN GİBİ ŞENLİK HAVASINDA MAÇLARA KATILSA VE DESTEĞİMİZİN TEZAHÜRATIMIZIN SESİ STADLARA SIĞMASA...SON KEZ İSTANBULDA NEKADAR SİVASLI VAR GÖRECEZ BAKALIM.
ÜMİDİMİZ ÇOK HEMŞEHRİMİZİ ORADA GÖRMEK AMA HAYIRLISI...
SOORA 4 EYLÜL GÜNLERİ BAŞLAR İNŞALLAH VE EMİNİM İSTANBULDAN BURADAKİ COŞKUYA GEÇTE OLSA KATILANLAR OLUR.
NEDEN YANIBAŞIMIZDAYKEN İZLEMEYİZ TAKIMIMIZI ANLAYABİLMİŞ DEĞİLİM

SİVASSPOR TRABZON MAÇI BU HAFTANIN EN GÜZEL MAÇI OLACAK VE KALİTEMİZ BİRKEZ DAHA VURGULANACAK EMİNİM.

YİĞİDOLARA SELAMLAR UMARIM MAÇA KATILIM ARTAR ..
Champion_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
BİRLİK OLALIM
Alt 14.09.2005, 10:45   #55
engin78
Yiğido

engin78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

106 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 engin78 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Ausrufezeichen BİRLİK OLALIM

ARKADAŞLAR MADEM ÖYLE BURADA HERKES BİR ŞEY YAZIYOR..
GELİN BİRLİK OLALIM NASILMI..
O EN BÜYÜK SORU İŞARETİ..
ORTAK BİR NOKTADA BULUŞULSUN.BU GRUPTAKİ ARKADAŞLAR HANGİ TRİBÜNE GİDİLECEKSE BELLİ BİR SAATTE ORADA BULUŞULUP İÇERİ BİRLİKTE GİRİLEBİLİR.
HERKES BİRŞEYLER YAZIP BİRİLERİNİ SUÇLUYOR.
ÖNCE BİR ÇARE ÜRETİLMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.
BÖYLECE BİRLİK OLUNABİLİR.HERKESİ MAÇA BEKLİYORUM..
engin78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.09.2005, 10:56   #56
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1000 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Gardaşlar forumlarda bazı arkadaşlar Sivası Trabzonla mukayese ediyor ve geçen yılki Trabzon-İstanbul maçına 40.000 kişi geldiğinden bahsediyor ve İstanbuldaki Sivaslılara laf vuruyor. Unutmayalım ki Trabzonun 7 şampiyonluğu var ve uzun yıllardır oluşturmuş olduğu birikimi var. Maalesef bazı arkadaşlar bilgisayar başından ve oturdukları yerden İstanbul'u ve İstanbul'un şartlarını çok da iyi bilmeden sallıyorlar. Yattıkları yerden kesin hükümler veriyorlar. Trabzon 7 defa şampiyon olmuş defalarca Avrupa kupalarında oynamış ve bir çok zafer elde etmiş ve geçen yıl Olimpiyat'a 40-50 bin kişi toplamış çok mu? Sivasımız bırakın 7 defa şampiyon olmayı; bir defa adamakıllı şampiyonluğa oynasın Olimpiyatın hertürlü olumsuz şartlarına rağmen 80.000 kişiyide toplar. Buna emin olun.

Ayrıca bazı arkadaşlarımız aşırı takım sevgisini ve realiteleri birbirine karıştırıp saçma sapan -afedersiniz ama- dangalakça yorumlar yapıyor. Sivasımızın son 4 yıldır istanbulda oynadığı maçlara bakın. Geçen yılki şampiyonluk dışında hiçbir ciddi başarısı olmayan takımın 15-40 bin arasında değişen taraftar desteği var. Sevgili yiğidolar ben de fanatik Sivassporluyum ama birazda olaylara realist yaklaşmak lazım. Son Galatasaray maçında memlekette tatildeydim onun haricinde İstanbuldaki bütün maçlara gittim. Bu sözleri sadece bilgisayar başında oturup yazmıyorum. Lütfen mantığınızla hareket ediniz...

Hepinize selamlar....
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.09.2005, 11:00   #57
yagci58
Yiğido

yagci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yagci58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

arkadaslar haklisiniz yalniz böyle sitemkar olanakadar herkes telefona sarilsa istanbuldaki sivasli dostlarini arasa her maca giden yaninda birini götürse daha iyi olmazmi
onlarida maruz görün adam ömründe 1 ve ya 2 maca gitmis taraftarlik nedir bilmiyor.
o kendini tv nin basinda zannediyor hala
not...demekki organize olamiyoz
gardaslar ölüye giden aglar dügünü giden oynar
hadin dügün yerine cevirin olimpiyat stadini
yagci58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.09.2005, 11:40   #58
HakkıTİMUÇİN
Usta Yiğido

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 860 HakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekannt

Alıntı:
engin78 Nickli Üyeden Alıntı
ARKADAŞLAR MADEM ÖYLE BURADA HERKES BİR ŞEY YAZIYOR..
GELİN BİRLİK OLALIM NASILMI..
O EN BÜYÜK SORU İŞARETİ..
ORTAK BİR NOKTADA BULUŞULSUN.BU GRUPTAKİ ARKADAŞLAR HANGİ TRİBÜNE GİDİLECEKSE BELLİ BİR SAATTE ORADA BULUŞULUP İÇERİ BİRLİKTE GİRİLEBİLİR.
HERKES BİRŞEYLER YAZIP BİRİLERİNİ SUÇLUYOR.
ÖNCE BİR ÇARE ÜRETİLMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.
BÖYLECE BİRLİK OLUNABİLİR.HERKESİ MAÇA BEKLİYORUM..
arkadaslar...kimseyi suçlamıyoruz yanlış anlaşılma olmasın..zaten çözüm üretmeye çalışıyoruz....aslında yapılacak sey cok basit...

1- sivassporun maçlarına gitmek için bütün imkanlarını zorlayacaksın...
2- maça gittiğinde kimler tezahürat yapıyosa onların arasına gireceksin..gidip ayrı oturmayacaksın...çekirdek yemeyeceksin (maç esnasında)
3- katıldığın grubta gücünün ve sesinin yettiği kadar takımına destek vereceksin...

bu kadar basit...

KAYNAĞI GÖNLÜMÜZDÜR
DURDURULMAZ BU NEHİR..
SAZIMDAKİ TÜRKÜ GİBİ
SİVAS DENEN BU ŞEHİR...
HakkıTİMUÇİN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
ÜMITLIYIM DÜZELECEK
Alt 14.09.2005, 11:43   #59
LütfiÜnal
Yiğido

LütfiÜnal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 LütfiÜnal ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart ÜMITLIYIM DÜZELECEK

BASTA HAKKI GARDASIM OLMAK ÜZERE YORUM YAPAN HERKESIN KENDINE GÖRE HAKLI GEREKCELERI VAR.BAZI ARKADASLAR BIR KAC MACLIK KATILIMI GÖRÜNCE HAKLI OLARAK KARAMSAR BAKIYOR.ILK ÖNCE KIYASLAMA YAPARKEN SENELERDEN BERI TECRÜBE VE BIRIKIMI OLAN TAKIMLARI ÖLCÜ ALIYORLAR.GAYET TABII BIZIM GÖNLÜMÜZDE ÖYLE VE DAHA IYI TARAFTAR KITLESINE SAHIP OLMAK ISTIYOR.ONLARDA AYNI ASAMDAN GECTI VE BU HALE GELDILER.
MAALESEF KULUBÜMÜZDE DEGERLI BASKANIMIZ VE COK AZ YÖNETICI HARICINDE COGU OLAYA HALA AMATÖRCE YAKLASIYOR.MADEM ISTANBULDA VE SIVAS DISINDA KALABALIK BIR SIVASLI KITLE VARSA BUNU DEGERLENDIRMEK LAZIM.ISTANBULDAKI DERNEKLERLE VE VAKIFLA KONUSULUP ILGISIZLIGIN SEBEBINI ÖGRENMEK LAZIM.BELKI MADDI IMKANSIZLIKLAR VARDIR BELKI BASKA SORUNLAR.BENCE SIMDIYE KADAR 3 HAFTA BOSA HARCANDI BUNDAN SONRA CARE ARASTIRILIP CÖZÜM BULUNMALI.
BAZI ARKADASLARIN DEDIGI "SIVASLILARDAN BIRLIK VE BERABERLIK OLMAZ"SÖZÜNE KATILMIYORUM.ZIRA CUMHURUYETIN TEMELINI BIZIM DEDELERIMIZ BIRLIK BERABERLIK SAYESINDE ATTI.EGER GÜZEL BIR ORGANIZE YAPILIRSA SIVASLILAR TÜRKIYEDE KENDI TAKIMLARINI 1 NUMARA YAPACAKLARINDAN SÜPHEM YOK.YALNIZ BU TÜR SEYLER BIR SENEDE OLMAZ.AMA NE KADAR ERKEN BASLANIRSA O KADAR FAYDALI OLUR.ÜNLÜ BIR SÖZ VARDIR"SAVASAN KAYBEDEBILIR AMA SAVASMAYAN KAYBETMISTIR" .
YETERKI SIZLER ÜMIDINIZE VE INANCINIZI EKSILTMEYIN SIZLER BÖYLE UGRASTIKTAN SONRA INSALLAH HERKES SIZI ANALYACAK VE DESTEKLEYECEK.
LütfiÜnal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.09.2005, 12:27   #60
ReDYiGiDo
Tecrübeli Yiğido

ReDYiGiDo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 ReDYiGiDo BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
LütfiÜnal Nickli Üyeden Alıntı
BASTA HAKKI GARDASIM OLMAK ÜZERE YORUM YAPAN HERKESIN KENDINE GÖRE HAKLI GEREKCELERI VAR.BAZI ARKADASLAR BIR KAC MACLIK KATILIMI GÖRÜNCE HAKLI OLARAK KARAMSAR BAKIYOR.ILK ÖNCE KIYASLAMA YAPARKEN SENELERDEN BERI TECRÜBE VE BIRIKIMI OLAN TAKIMLARI ÖLCÜ ALIYORLAR.GAYET TABII BIZIM GÖNLÜMÜZDE ÖYLE VE DAHA IYI TARAFTAR KITLESINE SAHIP OLMAK ISTIYOR.ONLARDA AYNI ASAMDAN GECTI VE BU HALE GELDILER.
MAALESEF KULUBÜMÜZDE DEGERLI BASKANIMIZ VE COK AZ YÖNETICI HARICINDE COGU OLAYA HALA AMATÖRCE YAKLASIYOR.MADEM ISTANBULDA VE SIVAS DISINDA KALABALIK BIR SIVASLI KITLE VARSA BUNU DEGERLENDIRMEK LAZIM.ISTANBULDAKI DERNEKLERLE VE VAKIFLA KONUSULUP ILGISIZLIGIN SEBEBINI ÖGRENMEK LAZIM.BELKI MADDI IMKANSIZLIKLAR VARDIR BELKI BASKA SORUNLAR.BENCE SIMDIYE KADAR 3 HAFTA BOSA HARCANDI BUNDAN SONRA CARE ARASTIRILIP CÖZÜM BULUNMALI.
BAZI ARKADASLARIN DEDIGI "SIVASLILARDAN BIRLIK VE BERABERLIK OLMAZ"SÖZÜNE KATILMIYORUM.ZIRA CUMHURUYETIN TEMELINI BIZIM DEDELERIMIZ BIRLIK BERABERLIK SAYESINDE ATTI.EGER GÜZEL BIR ORGANIZE YAPILIRSA SIVASLILAR TÜRKIYEDE KENDI TAKIMLARINI 1 NUMARA YAPACAKLARINDAN SÜPHEM YOK.YALNIZ BU TÜR SEYLER BIR SENEDE OLMAZ.AMA NE KADAR ERKEN BASLANIRSA O KADAR FAYDALI OLUR.ÜNLÜ BIR SÖZ VARDIR"SAVASAN KAYBEDEBILIR AMA SAVASMAYAN KAYBETMISTIR" .
YETERKI SIZLER ÜMIDINIZE VE INANCINIZI EKSILTMEYIN SIZLER BÖYLE UGRASTIKTAN SONRA INSALLAH HERKES SIZI ANALYACAK VE DESTEKLEYECEK.

O maçın Sivasta Oynanmasından dahi iyi hiçbir şey olamaz..
ReDYiGiDo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Stil