Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İş İşten Geçmeden
Alt 10.05.2009, 10:45   #51
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: İş İşten Geçmeden

ey koca sivas uzun bi yok ve sen bu uzun yolda reis ol liderlı ver ne bu stres ya ne gecen senekı davranış bundan çok daha iyidi gecen senekı durumdam ders aldık denıyor asıl gecen sene bu kadar stres yoktu ne gerek vardu strese girmeye halbukı sivas zorlanacana rahat bi oyun oynasaydı çok rahat kazanaca bi mactı kalan macları mutlak alıp strese girmeden oynamalıyız ve bu rahatlık şart SAKINAN GÖZE ÇOMAK BATARMIŞ rahat olunması gerekıodu bizi namertlere güldürmeyın
carizma0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 11:00   #52
mühendisburak58
Tecrübeli Yiğido

mühendisburak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

301 Mesajına 545 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 mühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOKmühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

arkadaşlar emin olun sivas 3 de 3 yapsın kesin şampiyon olur bjk mutlaka puan kaybedecektir.yeterki biz 9 puanı alalım...
mühendisburak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 11:12   #53
cerrah yiğido
Acemi Yiğido

7 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cerrah yiğido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

[QUOTE=mühendisburak58;516506]arkadaşlar emin olun sivas 3 de 3 yapsın kesin şampiyon olur bjk mutlaka puan kaybedecektir.yeterki biz 9 puanı alalım...[/QUO
bjk mutlaka puan kaybedecek
cerrah yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 11:19   #54
özsivasli1903
Usta Yiğido

özsivasli1903 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 861 özsivasli1903 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

vallaha ne digim dün aksam hayatimin en kara günlerinden birini yasadim...
bülent hocam kamananla niye basladi sezer niye yedek... sedat biraz kendine ceki düzen versin ... m.yildiza noluyo anlamiyom...
biz yine sampiyon oluruz yeter ki topumuzu oynayalim...
bence ibbyi kücüge almislar iki taneyide yiiyince cikaramadik...
cikariridikta m.yildiz,musa becerikli olsalardi...
özsivasli1903 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 11:26   #55
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 844 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

SIVAS ÇOK ŞEYKAYBETTİ SIVASLI ÇOKŞEY KAYBETTİ YA ZATEN BİZ ŞAMPIYONLU HAKETMİYORUZ MİLLETOLARAK ŞÜNKÜ ŞUURSUZ MİLLETİZ HALA BAŞKALARINIKİNİ KARIŞTIRIYORLAR O ŞEREFLİ SIVAS LILAR NALET OLSUN BU TÜR SIVAS LILARA
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 12:06   #56
şerif
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 şerif FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BEŞİKTAŞIN SİVASTAN ZOR MAÇLARI VAR ADIM GİBİ EMİNİM BELŞİKTAŞ 4 PUAN KAYBEDECEK SİVAS İŞİNE BAKSIN KİMSEYLE İTİŞİP KAKIŞMASIN BU SAATTEN SONRA TAKIMI SITRESE SOKACAK BEYANLAR YAPILMASIN SİVAS ŞAMPİYON OLACAKTIR.TAKIMI MOTİVE ETMEK HOCAYA VE YÖNETİME DÜŞER.FUTBOLCULARA GÜVEN VERİLMELİ İNANÇ AŞILANMALI.SAYGILAR
şerif isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 12:27   #57
duman58
Yiğido

duman58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 duman58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
fatihada58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şimdi şöyle bişey var kusura bakmayında burda birkaç kişi haftalardır bi tarafını yırtıyor sivas güzel oynamıyor takım kurgusu yanlış diye yendiğimiz maçlardan sonra bile bu yorumları yapan GERÇEK SİVASSPOR TARAFTARLARI vardı. Hiç kusura bakmayın bu sizin kastettiğiniz taraftar fazlasıyla hak ediyor şampiyonluğu ve emin ol o şakşakçı taraftardan daha fazla kaldırıyor stresi. Hiç mi akıl yok izan yok balili diye bi topçumuz vardı nerde? Mehmet yıldız zaten desen hava. Eeee siz hala buralara getirenler vs vs.Tabiki bu oyuncular ve teknik heyet getirdi buralara.Bu GERÇEK TARAFTARIN SİTEMİ ŞAMPİYONLUĞA İNANIP yarı yolsa kalmasındandır.Yoksa antep gibi kayseri gibi olsaydık yenilsek vın gelir tırıs giderdi yine desteklerdik futbolcularımızı teknik heyetimizi lakin ortada şampiyonluğa oynayan bir takım var sen diyorsunki bu takım hepsini yenilsede olur.Hoooop orda dur kardeşim madem şampiyonluğa oynuyoruz yeneceğizzzzzzzzzzz lamı cimi yok. Siz daha şampiyonluğu akledemezken biz çıktığımız sezon şampiyon ne zaman olacağız tartışması yapıyorduk. Çünkü SİVAS ve SİVASLI BÜYÜK DÜŞÜNÜR.Ha ben sivaslı değilim diyorsanız ayrı.Ben yenilgiyi hazmedemem kardeşim kime ve neye karşı olursa olsun.Bahane aramam arayanada gıcık olurum. BÜYÜK DÜŞÜNECEKSİNİZ KARDEŞİM. TARİH ŞAMPİYONLUĞA OYNAYANLARI YADA GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONLARINI YAZMAZ. NEYİ YAZDIĞINI HERKESİ GİBİ SİZLERDE ÇOK İYİ BİLİYORSUNUZ.Biz ne dedik yendiğimiz haftalar bile bu takımı pohpohlayan iyi yolda diyen sivasa en büyük kötülüğü yapıyor demedikmi.Doğruları SÖYLEYECEKSİZİN kimsenin yaltakçılığını şakşakçılığını yapmayacaksınız. Kötüyse kötü iyiyse iyi dahada tınlamıyorum fakir edebiyatı yapanları yok 4 sene önce söyleselermiş inanmazmışız peh peh bre bre niye inanmayalım? BİZ SİVAS GENÇLİĞİ emin olun daha neler yapacaklar önce hayal kurun şurda olucaz die gerisi gelecektir zaten. Birgün SİVAS GERÇEK SİVASLI (!) kimliğine büründüğü gün kalbinden sarı-morcivert renkleri yada sarı-gımrızı yada gara-biyaz renkleri çıkardığı gün kimse tutamayacaktır...

Ee bee guzel kardesim ben sana benim Sivas'liligimi anlatacak degilim senin iyi niyetindende hic suphem yok ama lutfen benim yazimi bir defa daha dikkatli oku ondan sonra tekrar goruselim cunku beni elestirmissin ama kendi yazinin sonundaki cumle ile benim yazimi resmen ozetlemissin "Birgün SİVAS GERÇEK SİVASLI (!) kimliğine büründüğü gün kalbinden sarı-morcivert renkleri yada sarı-gımrızı yada gara-biyaz renkleri çıkardığı gün kimse tutamayacaktır"
Benim guzel hemserim benim derdimde yazimin ozude budur yani emin ol seninle ayni dusunmuyoruz iste SIVASSPOR'un basarisini haketmeyenler bunlardir cunku emin ol en ufak bir seyde yerden yere vurup basarilarinda ise senden benden daha cok SIVASLI olurlar ve ozaman kimliklerinde SIVAS yazdiklari akillarina gelir yoksa sen bir SIVASLI olarak samimiyetinle takimini elestirmissin bunun kadar normal birsey olamaz fakat benim problemim o degil umarim kendimi anlatabilmisimdir.
Alt 10.05.2009, 12:53   #58
bozkurt187
Tecrübeli Yiğido

bozkurt187 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

88 Mesajına 122 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 bozkurt187 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

benim sivasspora güvenim sonsuz bu sene sampiyon anadoludan
bozkurt187 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 12:58   #59
NETLOG
Yiğido

NETLOG - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

56 Mesajına 84 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 NETLOG FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Dİcek bi cümle bile bulamıyorum son 3 hafta yani liderlik gitti ne diyebilirm...:(
Alt 10.05.2009, 12:58   #60
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 938 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

EĞER BU FUTBOLCULAR, İ.B.B MAÇINDAKİ GİBİ TAVIRLAR SERGİLERLERSE ŞAMPİYON OLAMAYIZ. ŞAMPİYON OLAMAZSAĞIZ YAZIKLAR OLSUN ONCA SİVASSPORLU FUTBOLCULARA...
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
geçmeden, mehmet, yıldız, İşten

Seçenekler Arama
Stil