Cevap: Yeniler ilk antrenmana çıktılar
bazılarını gerçekten anlamıyorum, takım transfer için çabarlar hani nerde transfer diye öterler transfer yapılır yok gönülsüz geldi yok şu naneyi yedi yok geçen sene de şu gelmişti böyle oldu! nedir bu kardeşim ya ? ha deyince kolayca yapılan işler mi bu transferler ? eleştirinizi yaparsınz tabi, beğernir ya da beğenemzsiniz ama artık şu kendi kendinizee birtakım teoriler kurarak doğmamış çocuğa don biçmeyin ve zırvalamayın! daha adamlar maça mı çıktı somut bitşey oldu mu da hemen hüküm veriyorsunuz! transferleri göklere çıkartın hepsi de süper demiyorum tabi ki ama daha neyin ne olduğunu görmeden her zamanki ön yargınız içinde bol keseden sallıyorsunuz ayıptır ayıp! sonra da dersiniz takıma sahip çıkalım destek olalım. yok ben bu takımın bu yönetimin 8,5 milyon euro harcadğına inanmıyorum yok grosicki gönülsüz gelmiş miş miş miş de miş...çok biliyorsanız geçin yönetime mecnun başkan ve yönetim bi bıraksa sivassporu ortada kalır hiç kimse de sahip çıkmaz kocaeliye erzurumspora döneriz ondan sonra! şimdi bana kalkıp kimse sivasspor sahipsiz kalmaz şu bu demeyin sizin gibi zihniyettekiler olduktan sonra sivasspor çok sahipsiz kalır beyler!!
|